Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar cok kafama takıldı bilgisi olanlar lütfen acil cevap yazsın bana yoksa meraktan ölücem..

eşimin sperm test sonucumotılıte hızlı ile hareketlilik: %39 yavaş ile haraketli %14 yerinde hareketli %20 ve hareketsiz %27 immotilite : %27 (hareket etmeyen) degerlendirililen smermazoıd sayısı 44 normal yapı % 12 anormal yapı : %88 1.cc deki sperma 11.562.000 total sperma: 37.000.000 erıtrosit: negatif aglutınasyon :negatif

şimdi benim anlamadığım burada haraketli sperm sayısı kaç

ben hsg cektrdim tüpler acık dr um hiçbir sorun yok dedi ayrıca bana matofin eşime de proxeed verdi yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz bakalım ne olucak ama bu sperm sayısı aklıma takıldı . :2:

seyhancım Rüya ismine uyumlu bir isim var aklımda ..ALYA ?nasıl sence ?

ben bu ismi çok seviyorum kızımada düşünüyordum ama sonra bizimkiler telafuz edemiyceklerdi kürtçede Aliye diye telafuz ediliyor bu yüzden vazgeçtim ben bu isimden

Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياء&#1615 “şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.
Alya ismi Kur’an’da geçmemektedir. Zaten isimlerin Kur’an’da geçmesi şart değildir.

Son düzenleme:

canım benim bir bilgim yok maalesef seyhan arkadaşımız yardımcı olacaktır ama
doktora gösterdinizmi sonucu

şalvarlı halimiz
evin içinde bazen şalvar giyiroum artık daha çok rahat ediyorum şalvarla

Son düzenleme:
kızıma ördüğüm bataniyee nasıl olmuş kızlar çok cici dimi

Son düzenleme:
günaydıııınnn,yurcaaan maşallah tocaman olmuş göbüşüüün,elvincik yayıldıkça yayılıyor anlaşılan,bu arada battinizde çok şıkmış mis mis sarılsın mışıl mışıl uyusun içinde

a.selam canım nasılsın ..gördünmü kızını nasıldı keyfi nasıl cimcimenin

turnal yanımdaydı şimdi gitti azcık dertleştik

iyiyim canım kontrol olduğu için çok detaylı kızıma bakmıyo zaten serlajdan sonra öncelik hep rahim ağzı oldu genelde onunla ilgileniyo canım.
sen nasılsın canım yok dimi ağrıların

anlaşılan yeni uyandın sen ne günay dını kızzz saaten haberin yok herhal
sağol canım benim tişikür ettik
doktora gittiğimizde maalesef sonucları yanımızda götürmeyi unuttuk o:44::44: yüzden de öğrenemedik şimdi merak içindeyim acaba o değerlerin anlamı ne

inşallah normal değerlerdir canım .günlünü ferah tut Allah tez zamanda nasip etsin hayırlı bir evlat kucağına vermeyi

iyiyim canım kontrol olduğu için çok detaylı kızıma bakmıyo zaten serlajdan sonra öncelik hep rahim ağzı oldu genelde onunla ilgileniyo canım.
sen nasılsın canım yok dimi ağrıların

bir sorun yok dimi dikişlerde .
benim bu sabah az biraz ağrılarım oldu yine.. kasılma değilde baskı şeklinde oluyor ağrılarım
normal herhal bu aylarda olması

yok yavrumne yeni uyanması,sabahtan beri işim gücüm vardı yeni girdim ya foruma o sebeten günaydın demişim,kafa mı kaldı yaaa ev telaşına düştük e malum bi çok eksik var mesela 3 yıldır japon usulü yerde yatıyoruz ,baza alınacak,kombi petek,dolap,yüklük ,ayakkablılık paso netten araştırıyorum,

sevom sen nasılsın dinleniyosun dimi bol bol

bu arada kızlar set üstü ocak alıcam üstü cam olanlardan düşünüyorum ama öneriniz nedir ha bide midi fırın, bekonun çift bölmeli fırını varı onu vericem birine setüstü alıcm

selam en kısa zamanda bebeğine kavuşur müjdeni verirsin
hızlı ve yavaş hareketli sperm sayınız %43 oluyo bunun % 12 si seni dölleyebilecek kapasiştede yani sperm anomalisi yok.toplamda 37 milyon sperm varmış.37 milyonun %12 si normal yapıda buda yaklaşık 4,5 milyon yapar bunun hareketli kısmıda yaklaşık 2 milyon yapar. yani en sağlıklı sayı 2 milyon oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir.proxxed inş. işe yarar bu arada keçi boynuzu kürünü öneririm. sperm anamolalileri düzelirse hareket sayınız gayet yeterli oluyor.

çok sağol bacım güzel bu isimde aklıma gelmişti ama anlamı gerçekmi asparagasmı bilemiyorum netten biliyosun çok yanlış anlamlar yüklüyolar olmazsa nevo ya anlamını soralım eğer sen eminsen sormaya gerek yok tabisi

eksikler hiç bitmiyor nerdeyse 9 senemiz bnitiyor hala bitmiyor eksikler

Fırın konusunda bişey diyemem.. Benim fırınlı ocak çok memnun değilim.. Borçlar bitsin ankastre düşünüyorum ama camlımı yoksa normalimi alırım bir fikrim yok

yok canım hiç emin değilim netten okuduğum kadarını biliyorum bende
ekim topiğinde çınarefe var kızına bu ismi koyacak sanki kuranda geçiyor diye yazmıştı ona bir sor istersen :44::44:gerçi nevo daha iyi bilir neden olsa hocamız o bizim

nurcik maşallahh canım baya büyümüşsünüz battaniyede çok güzel ellerine sağlık

dikişler iyi şimdilik ama çok hassasiyet var alt tarafımda
o ağrılar normaldir rahimden kaynaklanıyo canım

minnak dinleniyorum devamlı canım zaten eşim oturmamı bile engelliyo. gece wc ye gidiyom bana fazla durma tamammı hemen gel yat diyo

kızlar benden mola sol yanım acıdı yatmaktan

cevap için sağol sevdanehri.gayet net ve acık yazmışsın. evet keçi boynuzu kürüne de daha yeni başladık 1 hafta oluyor.. inşallah rabbim isteyen herkesi bebişlerine kavuştursun.

minnak yazmayı unuttum bende set üstü kullanıyorum gayet kullanışlı oluyo altınada bulaşık makinesi var araya mermer yaptırabilirsin. mini fırın kullanıyorum bende oda gayet kullanışlı oluyo eğer sabit yerin yoksa onu koyacak yer mutfağında duvara monte edebilirsin kuzenin evinde gördüm gayet güzel olmuştu

büyüdük artık nerdeyse doğuracaz

Sağol canım daha güzelleri sizin olsun

canım bebek büyüdükçe oluyor bu ağrılarımız bence
Tamam sen git yat dinlen çok oturma eşin haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…