kızlar cok kafama takıldı bilgisi olanlar lütfen acil cevap yazsın bana yoksa meraktan ölücem..
eşimin sperm test sonucumotılıte hızlı ile hareketlilik: %39 yavaş ile haraketli %14 yerinde hareketli %20 ve hareketsiz %27 immotilite : %27 (hareket etmeyen) degerlendirililen smermazoıd sayısı 44 normal yapı % 12 anormal yapı : %88 1.cc deki sperma 11.562.000 total sperma: 37.000.000 erıtrosit: negatif aglutınasyon :negatif
şimdi benim anlamadığım burada haraketli sperm sayısı kaç
ben hsg cektrdim tüpler acık dr um hiçbir sorun yok dedi ayrıca bana matofin eşime de proxeed verdi yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz bakalım ne olucak ama bu sperm sayısı aklıma takıldı . :2:
canım benim bir bilgim yok maalesef seyhan arkadaşımız yardımcı olacaktır ama
doktora gösterdinizmi sonucu
a.selam canım nasılsın ..gördünmü kızını nasıldı keyfi nasıl cimcimenin
turnal yanımdaydı şimdi gitti azcık dertleştik
anlaşılan yeni uyandın sen ne günay dını kızzz saaten haberin yok herhalgünaydıııınnn,yurcaaan maşallah tocaman olmuş göbüşüüün,elvincik yayıldıkça yayılıyor anlaşılan,bu arada battinizde çok şıkmış mis mis sarılsın mışıl mışıl uyusun içinde
doktora gittiğimizde maalesef sonucları yanımızda götürmeyi unuttuk o:44::44: yüzden de öğrenemedik şimdi merak içindeyim acaba o değerlerin anlamı ne
iyiyim canım kontrol olduğu için çok detaylı kızıma bakmıyo zaten serlajdan sonra öncelik hep rahim ağzı oldu genelde onunla ilgileniyo canım.
sen nasılsın canım yok dimi ağrıların
kızlar cok kafama takıldı bilgisi olanlar lütfen acil cevap yazsın bana yoksa meraktan ölücem..
eşimin sperm test sonucumotılıte hızlı ile hareketlilik: %39 yavaş ile haraketli %14 yerinde hareketli %20 ve hareketsiz %27 immotilite : %27 (hareket etmeyen) degerlendirililen smermazoıd sayısı 44 normal yapı % 12 anormal yapı : %88 1.cc deki sperma 11.562.000 total sperma: 37.000.000 erıtrosit: negatif aglutınasyon :negatif
şimdi benim anlamadığım burada haraketli sperm sayısı kaç
ben hsg cektrdim tüpler acık dr um hiçbir sorun yok dedi ayrıca bana matofin eşime de proxeed verdi yaklaşık 15 gündür kullanıyoruz bakalım ne olucak ama bu sperm sayısı aklıma takıldı . :2:
seyhancım Rüya ismine uyumlu bir isim var aklımda ..ALYA ?nasıl sence ?
ben bu ismi çok seviyorum kızımada düşünüyordum ama sonra bizimkiler telafuz edemiyceklerdi kürtçede Aliye diye telafuz ediliyor bu yüzden vazgeçtim ben bu isimden
Alya ismi Arapça kökenli olup (أَلْعَلياءُ“şeref”, “sema”, “dağ tepesi” ve “yüksek yer” manalarına gelmektedir. Kız çocuklarına isim olarak konulmasında bir sakınca yoktur.
Alya ismi Kur’an’da geçmemektedir. Zaten isimlerin Kur’an’da geçmesi şart değildir.
eksikler hiç bitmiyor nerdeyse 9 senemiz bnitiyor hala bitmiyor eksikleryok yavrumne yeni uyanması,sabahtan beri işim gücüm vardı yeni girdim ya foruma o sebeten günaydın demişim,kafa mı kaldı yaaa ev telaşına düştük e malum bi çok eksik var mesela 3 yıldır japon usulü yerde yatıyoruz ,baza alınacak,kombi petek,dolap,yüklük ,ayakkablılık paso netten araştırıyorum,
sevom sen nasılsın dinleniyosun dimi bol bol
bu arada kızlar set üstü ocak alıcam üstü cam olanlardan düşünüyorum ama öneriniz nedir ha bide midi fırın, bekonun çift bölmeli fırını varı onu vericem birine setüstü alıcm
çok sağol bacımgüzel bu isimde aklıma gelmişti ama anlamı gerçekmi asparagasmı bilemiyorum netten biliyosun çok yanlış anlamlar yüklüyolar olmazsa nevo ya anlamını soralım eğer sen eminsen sormaya gerek yok tabisi
selam en kısa zamanda bebeğine kavuşur müjdeni verirsin
hızlı ve yavaş hareketli sperm sayınız %43 oluyo bunun % 12 si seni dölleyebilecek kapasiştede yani sperm anomalisi yok.toplamda 37 milyon sperm varmış.37 milyonun %12 si normal yapıda buda yaklaşık 4,5 milyon yapar bunun hareketli kısmıda yaklaşık 2 milyon yapar. yani en sağlıklı sayı 2 milyon oluyor umarım yardımcı olabilmişimdir.proxxed inş. işe yarar bu arada keçi boynuzu kürünü öneririm. sperm anamolalileri düzelirse hareket sayınız gayet yeterli oluyor.
nurcik maşallahh canım baya büyümüşsünüzBattaniyede çok güzel ellerine sağlık
Dikişler iyi şimdilik ama çok hassasiyet var alt tarafımda
o ağrılar normaldir rahimden kaynaklanıyo canım
minnak dinleniyorum devamlı canım zaten eşim oturmamı bile engelliyo. Gece wc ye gidiyom bana fazla durma tamammı hemen gel yat diyo
Kızlar benden mola sol yanım acıdı yatmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?