afiyet olsunnn yarasın oğluşlarayemek yiyip geldik teyzelerrrr
nurcanım kafanı soğuk suya filan tut canım bu kadar zaman geçmediyse migren heralde sendeki:44::44::44::44::44:minoset konusunda kendini kasma zorda kalırsan al canım böyle gerçekten daha zarar veriyosun bebişee
papatyaaaaaa hoşgeldin canım inşallah bebeklerle ilgili sorun yoktur gelde anlat merak ettirme canım
koydum ya tetesiiii ciciler topikineeee
yemek yiyip geldik teyzelerrrr
nurcanım kafanı soğuk suya filan tut canım bu kadar zaman geçmediyse migren heralde sendeki:44::44::44::44::44:minoset konusunda kendini kasma zorda kalırsan al canım böyle gerçekten daha zarar veriyosun bebişee
papatyaaaaaa hoşgeldin canım inşallah bebeklerle ilgili sorun yoktur gelde anlat merak ettirme canım
fatoş biliyonmu ne zamandır temmuz ,ağustos annelerini okuyorumoğustostan sonra artık bizde başlar doğum heyecanı
geçsin ağustos ,gelsin eylül ekimm
baktım fatoş pikeniz güzel olmuş güle güle kullansın bebişşşşşş
nurcikim seninde battaniyen çok güzel olmuş bizde yaptık resimleyip ekleyim bende akşam
fatoş çok şrin olmuş güle güle kullanın inşallahh
kamer koy bakalım sizin bataniyenizide görelim
fatoş şöyle basit yakadan başlayan bir yelek örmek istiyorum ama örnek bulamıyorum netten göredüklerimidezor geliyor daha önce yakadan başlamalı yelek ,hırka örmedim hiç
vardır şimdi sende güzel kolay modellerbide şifacıma danışayım onda da güzel modeller oluyor
kızlarrrrrr bir tatlı uyku bastırdı sormayınnn
azıcık uyuyum ben gelirim sonraaaa
saol cnmm teşekkürler
nurcik yaKAdan başlamalı yelekimiz bizimde yok şuanlık başkalarına çok ördüm ama daha ogluşa öremedim elimde tülbent var o bitsin inşallah ondan sonraa başlıyacam bitince resimlerim tabiki sen o zmna kadar örmezsen
hımm anladım canım ..ben bu aralar niyetlendim yapmaya bakalım güzel ve rahat bir örnek bulayımda
tülbent dediğin yüz örtüsümü? ..
benim görümcem yapacak örtüyü aldım ona verdim
yok cnm kendime hastanede takmam için örüyorum daha bebege güzel bir yüz örtüsü bulamadımdaaaa bayramdan sonra eminönüne gidicem orayada bakayım öyle başlarım yüz örtüsünü iğne oyası yaptıracam benn
laracım hoş buldum canım
bebeklerim iyi çokşükür gerginliğim bebeklerden değil içinde bulunduğum durumdan kaynaklanıyor
eşim bir yerde ben bir yerde düzenim bozuldu evime gitmek istiyorum ama çok kasık ağrılarım oluyordu doktor istiraat etmemi söyledi mecburen şimdilik orda burda sürünüyorum
çok alınganlaştım her şey her hareket batar oldu daha kötüsü kendimi millete sıkıntı olarak görüyorum annemler bu gün köye gidecekler 3 günlüğüne ben yolculuk yapamayacağım için kayın validemlere geçecem ordada hiç rahat edemiyorum
rabbim şu kalan 6 ayımı hayırla tamamlamayı nasip eder inşallah yavrularıma hayırla sağlıcakla kavuşurum maşallah şizler yarıyı geçtiniz hayırla kavuşursunuz inşallah
cnm yaa inşallah zaman hepimizeee kuş gibi uçup giderrr yavruşarımıza kavuşuruz bütün sıkıntılar dertler biterrr
inşallah sevdamce inşallah
iğne oyası bebeğin tülbenti nasıl oluyorki yaptırınca onuda resimlede görelim merak ettim biz hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyoruz rabbim nasip ederse inşallah hastane çıkışını alıp gideceğiz doğuma açıkta kalacak değillerya herşeyi tam olmazsa olduğu kadar olur artık kısmetlerinde ne varsa
ayşe hamişlliğin tadını çıkar sorun yaratma kendine ..çok kötü değilsen evde kal biraz eşinle vakit geçirmen daha keyifli olur sıkılınca tekrar gidersin ailenin yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?