Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

afiyet olsunnn yarasın oğluşlara
duşa gire gire bir hal oldum bacım bide havalar sıcak olduğundan beri saçlarımıda kurutmuyorum ıslak kaldığından oluyor bu ağrılar bir nevide geceki kadar ağrımaya başlarsa içerim bir tane daha

cnm nurcandaa migren var zaten soguk suya tutarsaa daha fazla artar saçlarının ıslak kalmaması lazım bu illet hamilelikteee azıyooo RABBİM yardımcısı olsun

baktım fatoş pikeniz güzel olmuş güle güle kullansın bebişşşşşş

nurcikim seninde battaniyen çok güzel olmuş bizde yaptık resimleyip ekleyim bende akşam

fatoş çok şrin olmuş güle güle kullanın inşallahh

kamer koy bakalım sizin bataniyenizide görelim

fatoş şöyle basit yakadan başlayan bir yelek örmek istiyorum ama örnek bulamıyorum netten göredüklerimidezor geliyor daha önce yakadan başlamalı yelek ,hırka örmedim hiç
vardır şimdi sende güzel kolay modeller bide şifacıma danışayım onda da güzel modeller oluyor

saol cnmm teşekkürler

nurcik yaKAdan başlamalı yelekimiz bizimde yok şuanlık başkalarına çok ördüm ama daha ogluşa öremedim elimde tülbent var o bitsin inşallah ondan sonraa başlıyacam bitince resimlerim tabiki sen o zmna kadar örmezsen

hımm anladım canım ..ben bu aralar niyetlendim yapmaya bakalım güzel ve rahat bir örnek bulayımda

tülbent dediğin yüz örtüsümü? ..
benim görümcem yapacak örtüyü aldım ona verdim

laracım hoş buldum canım
bebeklerim iyi çokşükür gerginliğim bebeklerden değil içinde bulunduğum durumdan kaynaklanıyor
eşim bir yerde ben bir yerde düzenim bozuldu evime gitmek istiyorum ama çok kasık ağrılarım oluyordu doktor istiraat etmemi söyledi mecburen şimdilik orda burda sürünüyorum
çok alınganlaştım her şey her hareket batar oldu daha kötüsü kendimi millete sıkıntı olarak görüyorum annemler bu gün köye gidecekler 3 günlüğüne ben yolculuk yapamayacağım için kayın validemlere geçecem ordada hiç rahat edemiyorum
rabbim şu kalan 6 ayımı hayırla tamamlamayı nasip eder inşallah yavrularıma hayırla sağlıcakla kavuşurum maşallah şizler yarıyı geçtiniz hayırla kavuşursunuz inşallah

hımm anladım canım ..ben bu aralar niyetlendim yapmaya bakalım güzel ve rahat bir örnek bulayımda

tülbent dediğin yüz örtüsümü? ..
benim görümcem yapacak örtüyü aldım ona verdim

yok cnm kendime hastanede takmam için örüyorum daha bebege güzel bir yüz örtüsü bulamadımdaaaa bayramdan sonra eminönüne gidicem orayada bakayım öyle başlarım yüz örtüsünü iğne oyası yaptıracam benn

hımm anladım aslında haklsıın kendimiz içinde temiz yeni bir tane örmek gerekli

benim görümcemin teyzesi mekik yapıyor mekik olacak bizimde

cnm yaa inşallah zaman hepimizeee kuş gibi uçup giderrr yavruşarımıza kavuşuruz bütün sıkıntılar dertler biterrr

ayşe hamişlliğin tadını çıkar sorun yaratma kendine ..çok kötü değilsen evde kal biraz eşinle vakit geçirmen daha keyifli olur sıkılınca tekrar gidersin ailenin yanına

Son düzenleme:
cnm yaa inşallah zaman hepimizeee kuş gibi uçup giderrr yavruşarımıza kavuşuruz bütün sıkıntılar dertler biterrr

inşallah sevdamce inşallah
iğne oyası bebeğin tülbenti nasıl oluyorki yaptırınca onuda resimlede görelim merak ettim biz hiç bir hazırlık yapmayı düşünmüyoruz rabbim nasip ederse inşallah hastane çıkışını alıp gideceğiz doğuma açıkta kalacak değillerya herşeyi tam olmazsa olduğu kadar olur artık kısmetlerinde ne varsa

cnm yüz örtüsü olarak örttüğümüz tülbentin kenarları iğne oyasından olacakkk yapındaa resimlerim

seyhan nasıl aceba onu çok merak ediyorum ikidir rüyamda görüyorum
bu gün yine gördüm rüyamda üzerinde çok güzel kısa yeşil renk bir hamile elbisesi vardı
daha önceki rüyamdada nurcan kamer fatoş seyhan dörtlüsünü görmüştüm
kamer ilk doğum yapan ardından seyhan doğurmuş ama nurcanla fatoşun karnı küçük daha tabii aramızda bazı konuşmalar geçti onları anlatmayacağım
inşallah rüyalarım hayra çıkar
bu arada kamerinde seyhanında çok sevinli sağlıklı bebeleri vardı rüyam çok güzeldi inşallah hayra çıkar

ayşe hamişlliğin tadını çıkar sorun yaratma kendine ..çok kötü değilsen evde kal biraz eşinle vakit geçirmen daha keyifli olur sıkılınca tekrar gidersin ailenin yanına

canım ya şifada artık az çok tanıdı doktorumu adam kolay kolay istiraat et diyecek bir tip değil dinlen dediğine göre vardır birşey önümüzdeki hafta içinde kontrolum var inşallah hayırlı haberler alırsam evime geçmek istiyorum hem oruç da geldi eşim oruç tutacak ne yapsın yannız başına elinden hazır yemek yemek bile gelmez onun yanında biri olmalı sıkıntım yetmiyor gibi bide onu dert ediyorum
ha bide ben oruç tutmayı düşünüyordum kızmet olmayacak galiba çok sık acıkıyorum biraz fazla aç kalsam başım dönüyor elim ayağım boşluyor rabbim affetsin durumumuzu biliyor ilerde öderim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…