Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır olsun rüyan...seyhan iyi çok şükür. kontrolü vardır geçen gün bebşinde keyfi yerinde

hımm anladım ..ama evde kalman yinede daha iyi olurdu çünkü anladığım kadarıyla çok sıkıyorsun kendini ..annen veya kayınvaliden gelse yanına günlük temizliğini aşını yapıp gitseler olmazmı yapmazlarmı böyle bişi ..ben yerinde olsam bende sıkılırım eşimi özelerim valla
oruç konusunda bişey diyemem bende tutmayı çok isterdim ama bizim özrümüz var Rabbim kabul buyurur inşallah
yakında tutarız borçlarımızı

uyuyamadım aklıma doğumda sereceğim lohusa yatağım takıldı

pike yaptırmaya karar verdik anacımla sonra vazgeçtik

ama oğullarıma bir pike takımı yaptırıcammmmmmm bende satenli işlemeli var onunla yaptırıcam ama şimdi değil tabi şu an mali durum sıkışık

bende kardeşimin pike takımını lohusa yatağı yapıcam

papatyammm sıkma canını kimseyede yüküm diye kendini strese sokma canım bebeklerin etkilenirtabi bakacaklar sana ihtiycın var

inşallahhh cnm nelerr konuştukk söylesenee kıssss çatlatmaaaa

anooooo papatya hayır olsun rüyan canımmmmmzaten bu gidişle öyle olcak gibi ben en erken doğuran olacamseyhanında arkamdan gelmesi normal serklajdan dolayı

tabi inşallah en kötü ihtimalle 35. haftayı görürüzzzzzz

nurcan annemde kv.de şehir merkezinde kalıyorlar biz ilçede oturuyoruz yani gelenin kalması gerekiyor günlük gelip gidemezler annem gelemez kardeşlarim var dedem var o gelemez
kv.müsayit oda gelmiyor kışı beraber geçiririz bahçem var kurur diyor yani herkesin bir bahanesi var
seyhanında iyi olmasına sevindim maşallah

fatoş anlatamam nasıl yorumlarsan öyle çıkar tüya şimdi anlatsam hepinizin aklına farklı bişey gelir hayır olur inşallah

inşallah 38 haftaları görürsünüz benim komşum 1.50 boyla 39 haftalık bir kız bir oğlan ikiz doğum yaptı ama o kendiliğinden hamile kalmıştı belki ondan uzun süre durmuştur bebişleri

uykunu kaçırdı pike demek

valşla artık başlaman lazım canımcım zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor
bak nuray doğurdu sırada sen varsınn

selam kızlar acayip uykum var ya hemen uyumayı planlıyorum geçiyordum uğradım hesabı

nasılsınız hepiniz özledim çokkkkkk

oruç muhabbeti dolaşmış az biraz :2: valla ben bikaç gün denemeyi düşünüyorum şimdi pat diye tutmamazlık yapmayım diyorum oldu oldu olmadı devam edemem zaten

eee ne var ne yok hal hatır sormadan öğrenmeden çıkmayım

inşallah 38 haftaları görürsünüz benim komşum 1.50 boyla 39 haftalık bir kız bir oğlan ikiz doğum yaptı ama o kendiliğinden hamile kalmıştı belki ondan uzun süre durmuştur bebişleri

oh maşallah canımmmmmm bende pek farklı değilim 1.58 boyum 37. haftayı görmekte tek amacım şu an için

doğum için yaptıramıcam nurcan pikeleri
daha söylemek için çok erken ama allak kısmet ederse o günleri sünnetleri için hazırlarız diye konuştuk annemle

cnm benimde logusa yatagı hep aklımdaaa ama benimde pikem ogluşundaa pikesi hazır sayılırrr darısı başınaa

oh maşallah canımmmmmm bende pek farklı değilim 1.58 boyum 37. haftayı görmekte tek amacım şu an için

benim daha önceki hamileliğimde bir doçente gitmiştim muayneye o çoğul gebeliklerde boyun önemi var demişti ama laf rabbim kısmet edecek olduktan sonra
kamer senin 12. haftalarında ne gibi şikayetlerin vardı hatırladığın afedersin benim çok akıntım oluyor kasıklarım özellikle sol tarafımda çok sancım oluyor ve sol tarafmda bazen seğirme oluyor kalp gibi atıyor bende tabii heyecan yapıyorum bebekmi aceba diye olabilirmi
bide kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrenmiştiniz söylermisiniz

aaaaaa süper haberrrr Nuray ne zaman doğurdu kızzz bak şimdi uykum kaçtı sevinçten maşallahh yaa ay detay yazın ya normal olmuştur kolayca doğurmuştur inşallah topçu yeğenimizi

hımm anladımm ne diyim canım nasıl rahat deceksen öyle davran yine diyorum evde kalman senin için daha iyi olacak çünkü kendini kasıyorsun ailenin yanında bile evde olsan bu kadar sıkılmıycaksın belkide yinede sen bilirsin

mesajlarım gitse bile halaaa görünmez miyim yaaa niye beni görmüyorsunuz

daha söylemek için çok erken ama allak kısmet ederse o günleri sünnetleri için hazırlarız diye konuştuk annemle

sünnete büyük kullanılıyoo cnm yanii büyük piken varsa tekrar yaptırmana gerek yokk ben bu pikeyi saklıyacam büyüdüklerimnde göstermek için

benm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi

hoş geldin canım
bence ilk gün tutma eskiden ilk gün tutup sonra özürsüz tutmazsan 61 boylan derlerdi sen ikinci günü tut
bu arada bu cumaertesi geliyormusun dr.aradınmı gelmişmi

heee anladımm öyleyse erken doğumdan somnrada yaparsınız

aaaaaa süper haberrrr Nuray ne zaman doğurdu kızzz bak şimdi uykum kaçtı sevinçten maşallahh yaa ay detay yazın ya normal olmuştur kolayca doğurmuştur inşallah topçu yeğenimizi

bu sabah yazmış nişanım ve suyum geldi diye inşallah şuan oğluşu kucağında emziriyordur

ayşe 14. haftada öğrendim ben cins,yetini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…