hayır olsun rüyan...seyhan iyi çok şükür. kontrolü vardır geçen gün bebşinde keyfi yerindeseyhan nasıl aceba onu çok merak ediyorum ikidir rüyamda görüyorum
bu gün yine gördüm rüyamda üzerinde çok güzel kısa yeşil renk bir hamile elbisesi vardı
daha önceki rüyamdada nurcan kamer fatoş seyhan dörtlüsünü görmüştüm
kamer ilk doğum yapan ardından seyhan doğurmuş ama nurcanla fatoşun karnı küçük daha tabii aramızda bazı konuşmalar geçti onları anlatmayacağım
inşallah rüyalarım hayra çıkar
bu arada kamerinde seyhanında çok sevinli sağlıklı bebeleri vardı rüyam çok güzeldi inşallah hayra çıkar
hımm anladım ..ama evde kalman yinede daha iyi olurdu çünkü anladığım kadarıyla çok sıkıyorsun kendini ..annen veya kayınvaliden gelse yanına günlük temizliğini aşını yapıp gitseler olmazmı yapmazlarmı böyle bişi ..ben yerinde olsam bende sıkılırım eşimi özelerim vallacanım ya şifada artık az çok tanıdı doktorumu adam kolay kolay istiraat et diyecek bir tip değil dinlen dediğine göre vardır birşey önümüzdeki hafta içinde kontrolum var inşallah hayırlı haberler alırsam evime geçmek istiyorum hem oruç da geldi eşim oruç tutacak ne yapsın yannız başına elinden hazır yemek yemek bile gelmez onun yanında biri olmalı sıkıntım yetmiyor gibi bide onu dert ediyorum
ha bide ben oruç tutmayı düşünüyordum kızmet olmayacak galiba çok sık acıkıyorum biraz fazla aç kalsam başım dönüyor elim ayağım boşluyor rabbim affetsin durumumuzu biliyor ilerde öderim inşallah
seyhan nasıl aceba onu çok merak ediyorum ikidir rüyamda görüyorum
bu gün yine gördüm rüyamda üzerinde çok güzel kısa yeşil renk bir hamile elbisesi vardı
daha önceki rüyamdada nurcan kamer fatoş seyhan dörtlüsünü görmüştüm
kamer ilk doğum yapan ardından seyhan doğurmuş ama nurcanla fatoşun karnı küçük daha tabii aramızda bazı konuşmalar geçti onları anlatmayacağım
inşallah rüyalarım hayra çıkar
bu arada kamerinde seyhanında çok sevinli sağlıklı bebeleri vardı rüyam çok güzeldi inşallah hayra çıkar
anooooo papatya hayır olsun rüyan canımmmmmzaten bu gidişle öyle olcak gibi ben en erken doğuran olacam seyhanında arkamdan gelmesi normal serklajdan dolayı
tabi inşallah en kötü ihtimalle 35. haftayı görürüzzzzzz
uyuyamadım aklıma doğumda sereceğim lohusa yatağım takıldı
pike yaptırmaya karar verdik anacımla sonra vazgeçtik
ama oğullarıma bir pike takımı yaptırıcammmmmmm bende satenli işlemeli var onunla yaptırıcam ama şimdi değil tabi şu an mali durum sıkışık
bende kardeşimin pike takımını lohusa yatağı yapıcam
inşallah 38 haftaları görürsünüz benim komşum 1.50 boyla 39 haftalık bir kız bir oğlan ikiz doğum yaptı ama o kendiliğinden hamile kalmıştı belki ondan uzun süre durmuştur bebişleri
uykunu kaçırdı pike demek
valşla artık başlaman lazım canımcım zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor
bak nuray doğurdu sırada sen varsınn
uyuyamadım aklıma doğumda sereceğim lohusa yatağım takıldı
pike yaptırmaya karar verdik anacımla sonra vazgeçtik
ama oğullarıma bir pike takımı yaptırıcammmmmmm bende satenli işlemeli var onunla yaptırıcam ama şimdi değil tabi şu an mali durum sıkışık
bende kardeşimin pike takımını lohusa yatağı yapıcam
oh maşallah canımmmmmm bende pek farklı değilim 1.58 boyum37. haftayı görmekte tek amacım şu an için
aaaaaa süper haberrrr Nuray ne zaman doğurdu kızzz bak şimdi uykum kaçtı sevinçtenuykunu kaçırdı pike demek
valşla artık başlaman lazım canımcım zaman geçiyor doğumlar yaklaşıyor
bak nuray doğurdu sırada sen varsınn
nurcan annemde kv.de şehir merkezinde kalıyorlar biz ilçede oturuyoruz yani gelenin kalması gerekiyor günlük gelip gidemezler annem gelemez kardeşlarim var dedem var o gelemez
kv.müsayit oda gelmiyor kışı beraber geçiririz bahçem var kurur diyor yani herkesin bir bahanesi var
seyhanında iyi olmasına sevindim maşallah
fatoş anlatamam nasıl yorumlarsan öyle çıkar tüya şimdi anlatsam hepinizin aklına farklı bişey gelir hayır olur inşallah
doğum için yaptıramıcam nurcan pikeleri
daha söylemek için çok erken ama allak kısmet ederse o günleri sünnetleri için hazırlarız diye konuştuk annemle
selam kızlaracayip uykum var ya hemen uyumayı planlıyorum geçiyordum uğradım hesabı
nasılsınız hepinizözledim çokkkkkk
oruç muhabbeti dolaşmış az biraz :2: valla ben bikaç gün denemeyi düşünüyorumşimdi pat diye tutmamazlık yapmayım diyorum oldu oldu olmadı devam edemem zaten
eee ne var ne yok hal hatır sormadan öğrenmeden çıkmayım
heee anladımm öyleyse erken doğumdan somnrada yaparsınızdoğum için yaptıramıcam nurcan pikeleri
daha söylemek için çok erken ama allak kısmet ederse o günleri sünnetleri için hazırlarız diye konuştuk annemle
aaaaaa süper haberrrr Nuray ne zaman doğurdu kızzz bak şimdi uykum kaçtı sevinçtenmaşallahh yaa ay detay yazın ya normal olmuştur kolayca doğurmuştur inşallah topçu yeğenimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?