hoş buldum hemşomm fmf ataklarımı kısa sürede atlattım şükür ama hemen ardından bikaç gündür bayağı ciddi başağrılarım oldu öyle böyle değildi yaahoşgeldin canımmmmm bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın hemşommmmmm
valla ben kardeşimin takımını alıcam canım hiç kullanamadı o inşallah bana nasip olurkardeşimin bebeği 11 gün küvezde kalmıştı kızcağız hastade geçirdi yatacağı zamanları
inşallah bizimde öyle bişey olmaz hayırlısı allahtannn
hoşgeldin canımmmmm bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın hemşommmmmmselam kızlaracayip uykum var ya hemen uyumayı planlıyorum geçiyordum uğradım hesabı
nasılsınız hepinizözledim çokkkkkk
oruç muhabbeti dolaşmış az biraz :2: valla ben bikaç gün denemeyi düşünüyorumşimdi pat diye tutmamazlık yapmayım diyorum oldu oldu olmadı devam edemem zaten
eee ne var ne yok hal hatır sormadan öğrenmeden çıkmayım
cnm benimde logusa yatagı hep aklımdaaa ama benimde pikem ogluşundaa pikesi hazır sayılırrr darısı başınaa
hımm anladımm ne diyim canım nasıl rahat deceksen öyle davran yine diyorum evde kalman senin için daha iyi olacak çünkü kendini kasıyorsun ailenin yanında bile evde olsan bu kadar sıkılmıycaksın belkide yinede sen bilirsin
sünnete büyük kullanılıyoo cnm yanii büyük piken varsa tekrar yaptırmana gerek yokk ben bu pikeyi saklıyacam büyüdüklerimnde göstermek için
selam kızlaracayip uykum var ya hemen uyumayı planlıyorum geçiyordum uğradım hesabı
nasılsınız hepinizözledim çokkkkkk
oruç muhabbeti dolaşmış az biraz :2: valla ben bikaç gün denemeyi düşünüyorumşimdi pat diye tutmamazlık yapmayım diyorum oldu oldu olmadı devam edemem zaten
eee ne var ne yok hal hatır sormadan öğrenmeden çıkmayım
maşallah tebrikler tatlım gözleriniz aydın olsun bence gayet güzel değerlerbenm ilk degerlerim çok iyiydi bak şöyle
04.07.2012/degerim 12.89
07.07.2012/degerim 81.10
10.07.2012/degerim 219.63
17.07.2012/degerim 817 son regal tarihim 12.06.2012 sizce normalmi
hoş buldum tatlım ama ne biliyim yaa ilk gün tutmadan 2. gün tutmak olur muymuş :44: ilk duydum ama afedersin kusmadığım sürece dayanamazsam bile hem fazlaca uykucuyum yahoş geldin canım
bence ilk gün tutma eskiden ilk gün tutup sonra özürsüz tutmazsan 61 boylan derlerdi sen ikinci günü tut
bu arada bu cumaertesi geliyormusun dr.aradınmı gelmişmi
hımm maşallah ya o mis kokulu evladı kucağındadır inşallahheee anladımm öyleyse erken doğumdan somnrada yaparsınız
bu sabah yazmış nişanım ve suyum geldi diye inşallah şuan oğluşu kucağında emziriyordur
ayşe 14. haftada öğrendim ben cins,yetini
hoşgeldin canımmmmm bizler iyiyiz çok şükür sen nasılsın hemşommmmmm
valla ben kardeşimin takımını alıcam canım hiç kullanamadı o inşallah bana nasip olurkardeşimin bebeği 11 gün küvezde kalmıştı kızcağız hastade geçirdi yatacağı zamanları
inşallah bizimde öyle bişey olmaz hayırlısı allahtannn
maşallah tebrikler tatlım gözleriniz aydın olsun bence gayet güzel değerler
hoş buldum tatlım ama ne biliyim yaa ilk gün tutmadan 2. gün tutmak olur muymuş :44: ilk duydum ama afedersin kusmadığım sürece dayanamazsam bile hem fazlaca uykucuyum yauyuyarak tutarım diye düşünüyorum bakalım :26: evet cumartesi geleceğim ama yarın randevu için arayacaktım şu an hiç bir bilgim yok :26:
hımm maşallah ya o mis kokulu evladı kucağındadır inşallah
hoş buldum hemşomm fmf ataklarımı kısa sürede atlattım şükür ama hemen ardından bikaç gündür bayağı ciddi başağrılarım oldu öyle böyle değildi yaaneyseki dün ve bugün daha iyiyim hamdolsun sağol canım hemşomm Rabbim daim etsin inşallah
hoş buldum tatlım yaa kız aynı düne kadar pazartesiden başladı çok hemde çok ciddi başağrım oldu ki sen beni ben seni çok iyi anlarızhoşgeldin şifacıkk..ben çok iyi sayılmam baş ağrılarım azdı yine 2 gündür uyutmuyor beni meret
bizde özledik seni nerelerdeydinn en son format atılacak demiştin oldumu
zaten büyük yaptırmayı düşünüyoruz sünnet yataklarına tabi hayal bunlar fatoşum inşallah o günleri görürüzde
şimdilik sadece hayal kuruyoruz işte
çıkmaz inşallah tatlım endişe etme dua et hem dr un ne dedi kafanı mı karıştırdı :26:çok saol canım inş bi sorun çıkmaz
ayy evet yaaa berbattı okkalıydı yani başağrımmamanınnn seninde baş ağrıların varmışş geçmiş olsun daha iyisin ama sevindim
kız şifa demin fatoşada yazdım bir kaç sayfa geride
sende yakadan başlamalı bebek yelekleri varmı şöyle kolay basit bişey olsun yapabileceğim
çıkmaz inşallah tatlım endişe etme dua et hem dr un ne dedi kafanı mı karıştırdı :26:bebeğin seninle keyfine bak onuda üzme annesi
ayy evet yaaa berbattı okkalıydı yani başağrımmevet hamdolsun iyiyim uykucuyum en başındaki gibi canım yaa bende yok yakadan başlamalı öğrenmek amaçlı yelek yapmıştım buraya gelmeden hemen onları hediye etmiştim hatta bayramdan sonra ip alayım bana öğreten arkadaş facemde ekli ordan mesajlaşarak öğreneyim diye kafamda plan yapıyordum ama örgü bölümünde mexx diye bi arkadaş var sanırım o biliyo dikkatini çekmişmiydi benim örgü topiğimde patiklerimi görünce yelek de yap yazmıştı yakadan başlamalı olmadı onada özelden filan sorarız tarifi nerde ne kadar bulursak kar demi :13: acilse hemen bakayım tarif bulmaya çalışayım
ya duyduğum kadarıyla 2 günde 2 kat artması gerekiyor deniliyor ama % 60 arttıktan sonra sorun olmazmış hiç canını sıkma bence dediğim gibi bebeğin seninleson degerimin daha yüksek olması gerekiyomuş öyle dedi bende anlamadım aklım çok karışık
çıkmaz inşallah tatlım endişe etme dua et hem dr un ne dedi kafanı mı karıştırdı :26:bebeğin seninle keyfine bak onuda üzme annesi
ayy evet yaaa berbattı okkalıydı yani başağrımmevet hamdolsun iyiyim uykucuyum en başındaki gibi canım yaa bende yok yakadan başlamalı öğrenmek amaçlı yelek yapmıştım buraya gelmeden hemen onları hediye etmiştim hatta bayramdan sonra ip alayım bana öğreten arkadaş facemde ekli ordan mesajlaşarak öğreneyim diye kafamda plan yapıyordum ama örgü bölümünde mexx diye bi arkadaş var sanırım o biliyo dikkatini çekmişmiydi benim örgü topiğimde patiklerimi görünce yelek de yap yazmıştı yakadan başlamalı olmadı onada özelden filan sorarız tarifi nerde ne kadar bulursak kar demi :13: acilse hemen bakayım tarif bulmaya çalışayım
ya duyduğum kadarıyla 2 günde 2 kat artması gerekiyor deniliyor ama % 60 arttıktan sonra sorun olmazmış hiç canını sıkma bence dediğim gibi bebeğin seninle
canım onu hep bende düşünüyorum boy konusunubenim daha önceki hamileliğimde bir doçente gitmiştim muayneye o çoğul gebeliklerde boyun önemi var demişti ama laf rabbim kısmet edecek olduktan sonra
kamer senin 12. haftalarında ne gibi şikayetlerin vardı hatırladığın afedersin benim çok akıntım oluyor kasıklarım özellikle sol tarafımda çok sancım oluyor ve sol tarafmda bazen seğirme oluyor kalp gibi atıyor bende tabii heyecan yapıyorum bebekmi aceba diye olabilirmi
bide kızlar cinsiyetleri kaçıncı haftada öğrenmiştiniz söylermisiniz
oh canım inşallah gitsinde gelmesin o ağrılarrrrrhoş buldum hemşomm fmf ataklarımı kısa sürede atlattım şükür ama hemen ardından bikaç gündür bayağı ciddi başağrılarım oldu öyle böyle değildi yaaneyseki dün ve bugün daha iyiyim hamdolsun sağol canım hemşomm Rabbim daim etsin inşallah
keşke olmasaydı fatoşumoh kardeşininkii sana kalmışşş ama keşke böyle olmasaymışş RABBİM inşallah bizlere hayırlı dogumlar nasip ederrrr
aynenn şekerim yaaaaa ahh bir zaman geçsedeee kucagımıza alsakk gerisi kolayyy bu aradaaaaa kamer yedin ayvayı 2 tane birisi bir taraftan diğeri diger taraftar aglarrrr
inşallah canım tek duam bu son atağım olsun inşallah hepimizin sağlıkla yaşamı devam etsininşiallah olmaz bir daha ağrıların
uyu uyu bol bol depola uykularını bebek doğunca uyuyamıycaz nasıl olsa:)
yok canım acelesi ..netten bulduklarım var ama işte çıkaramıyorum örnek ..biri bana anlatacakta gösterecekte öyle yapabiliyorum
sen müsait bir zaman da bakarsın acelesi yok hem daha ip bilem almadım
canım peki tüm değerlerini aynı merkezde , hastane de yaptırdıninş öyledir canım çok saol içimi rahatlattın biraz iyi oldum şimdi cumartesi tekrar gidecegm hakkımda hayırlısı
inşallah hemşom hepimizin sağlıkla devam etsin inşallahcanım onu hep bende düşünüyorum boy konusunuama allahtan çıtkırıldım bir vucudum yok pek narin değilim benim doktorlarım hiç öyle bişey söylemediler bana demekki standartlardayım
bu arada benim öyle çok sorunum olmadı çok şükür akıntım çok değildi halada aynı beyaz kremsi bişey bende pelvis ağrısı oluyor 3-4 aylıktan beri oda yorulunca oluyor
böyle vajinanın girişinde ve ordaki kemiklerde sert bir ağrı
ama inanki istiharat bunların çoğunu engelliyor canım ben doktor harici sokağa çıkmıyorum annemde hep yanımda yardımcısende sabret kim bakarsa baksın sana birileri baksında
oh canım inşallah gitsinde gelmesin o ağrılarrrrr
keşke olmasaydı fatoşum
o kendi kullanamadı ya bana kısmet olmasına çok sevinir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?