Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

.............mesaj tekrarı..............

Son düzenleme:

hay aklınla bin yaşa sen :13::13::13:öyle yapalım canımcım ,ytamam ip alınca haberdar ederim seni

ayşe yok diktörgen değil kare canım

anaa görmedimm adaşım yaaa yemek yeme peşindeyim benn ondann yazıları tam görmemiş olabilirim sen yaşlılıgıma ver cnm
benide öyle bir duygusallık sardı ki bırakmıyor tövbe bismillah elimde değil ağlıyorum bu aralar afiyet olsun adaşım ayy bende açım atıştırayım sonra da uzanayım az biraz bu arada oğluşunun pikesini gördüm bayıldım maşallah peki danteli sen mi örmüştün yoksa herşey dahil mi yaptırdın :26: fiyat ne tuttu peki güle güle keyifle kullanmak nasip olsun inşallah

hay aklınla bin yaşa sen :13::13::13:öyle yapalım canımcım ,ytamam ip alınca haberdar ederim seni

ayşe yok diktörgen değil kare canım
yaa aklın yolu bir iişte :13: hallederiz ya bende yelek yakadan başlamalı olanları öğrenmek örmek istiyorum bu şekilde aynı anda öğrenmiş oluruz yaa ben topik açıcam mart annelerinin cicileri diye ilk cicileri de ben ekleyeceğim ki çıkımız çok önceden hazırlanmaya başlamıştı tabi çoğunu hediye versem de elimde olanları fotoluycam yakında

şekerimm yaa çok güldüm valla okurken hatırlıyormusun daha 1 ay olmadı bile ben bu durumdaydımm zaman zaman oluyor iştee aradaa hamilelik böyle bişeymiş demekki ama sen relax olmaaya çalış canımcım

saoll şekerimm sanadaa afiyet bal şeker olsun yarasın kuzunaa inşallahh

ogluşumun pikesinin dantelini ben ördüm cnm tanteli bana ait geçirmesine 80 lira aldılar

hamileliktendir hamileliktenn duygu karmaşası içinde oluyor insan hormonlar alt üstü oluyor tabi normal

heh takıldığımız yerlerde yardımcı oluruz bir bimizee ne güzel bak el birliği ile yelek yapıcaz beblerimizee

aç tatlım koy tabikidee biz bu zamanları az beklemedik ..normal hamile gibi değil görmemiş hamileyiz bizz

yaaa yakadan baaşlamalıoı örneği ben biliyorum anacım siz niye halaaaa bilen birini bulmak istiyorsunuzz ip alınca haber verin hep birlikte başlıyalımmmm

yaaa yakadan baaşlamalıoı örneği ben biliyorum anacım siz niye halaaaa bilen birini bulmak istiyorsunuzz ip alınca haber verin hep birlikte başlıyalımmmm

eee deminden beri lafı ortaya atıyoruz belki üstüne alınırsın diyee

kızlar ben biraz uzanacam ..başımm başım....görüşürzzzz

bu nasıl kızlarr ben mavisini nurcik pembesini adaş sende sarısını örersinnn nasıl sizceee adaş içimden hep seninki,nin cinsiyeti erkekmiş gibime geliyorr bakalım ne cçıkıcak

hehehe geçmişinizi yaşıyorum demi maşallah adaşım dantel yakıyo geçiyo maşallah ellerine sağlık muhteşem olmuş

evet yaa duygu karmaşası ki ne haldeyim aynen hemde ne cicişler olacak

kızz adaşımmm boşuna dert etmişiz sağol be bacımmmm :13:

eee deminden beri lafı ortaya atıyoruz belki üstüne alınırsın diyee

kızlar ben biraz uzanacam ..başımm başım....görüşürzzzz
hehehehe sen ortaya laf attın iyi oldu bak kim biliyo kim bilmiyo anlaşıldı

hahahahahaha nurcik ne diyeyim size emii çok güldüm beee

hadi güle güle byyy

bu model şahaneeeeeee hemen yapmak istedimm :)))))

Son düzenleme:

saol adaşım daha iyileri senin olsun inşallah

ama bu model biraz zor nurcik kolay olsun demişti önce daha kolay bişey örek sonraa bunuda öreriz inşallah adaşım

bende yakadan başlama modeller örüyorum ama yakası böyle olmuyor sen nasıl yaptınki merak ettim anlatsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…