Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

slm kızlar umarım herkes iyidir
hamişler inş. iyisinizdir
bizde istanbuldayız annemlerde
pazar malatyaya kayınvalideme gecicez
kızım 2 buçuk aylık oldu oda ii şükürler olsun özledim topiği sizleri
inş. evimize gecınce bol bol grş
herkesi cook öptük

bu çok güzel çok beğendim yapalım bundan :13:

saol adaşım daha iyileri senin olsun inşallah

ama bu model biraz zor nurcik kolay olsun demişti önce daha kolay bişey örek sonraa bunuda öreriz inşallah adaşım

yok be zor değil sanki yaparız biz el birli ilee

kalp kalbe karşı derler bugün aklıma geldin dedim ne zamandır uğramıyor kızı çok uğraştıyor diye içimdne geçirdim :)

saol adaşım daha iyileri senin olsun inşallah

ama bu model biraz zor nurcik kolay olsun demişti önce daha kolay bişey örek sonraa bunuda öreriz inşallah adaşım
yok yok zor değil bizler zoru severiz yapamam yok yaparım var bizim kitabımızda

bende yakadan başlama modeller örüyorum ama yakası böyle olmuyor sen nasıl yaptınki merak ettim anlatsana
papatyam işte örgü örecek olan bizer aynı gün ipleri elimize alalım telefondan msn görüntülü konuşmadan filan şaheserlerimizi ellerimizden çıkaralım

aynen şekerim ben yapmadım ama deniyecem yparsam anlatırım nasıl yapıldıgını şimdi bizde senin bildiğin gibi olandan yapıcaz
tamam adaşım dene bi bakalım tarifini bekliyoruz

iyi akşamlarrr herkezee
iyi akşamlar Pınarcığım

ayşe ben çıkıyorum canım yiğenim tarağı saçına dolamış ağlıyo çıkartamıyo
hay aksi canıyla uğraşıyor ha kurtarmıştır çoktan teyzesi

allah iyilik versin canım bodrum turgutreise gittik kardeşimin k.pederinin yazlığına hadi ben kaçtım by...
ohh ne güzel geçmiştir ya maşallah darısı bizlere

tostim canım hoş geldin nerelerdeydin sen öyle cici kızın nasıl ohh anneannedeymişsiniz tamam canım evinde buluşuruz

bu çok güzel çok beğendim yapalım bundan :13:

yok be zor değil sanki yaparız biz el birli ilee
evet çok güzel yaparı hemde alaasını yaparız demi bacım :13:

yaparız tabiii bizm elimizden ne uçan ne kaçan kurtulur evvelallah

ya bak aklıma ne geldi biz üçümüz ayşede isterse tabi dördümüz aynı zamanda alalım iplerimizi ve yine aynı zamanda başlıyalım bakalım önce kim bitiirecek he nerdisinizz severim ben böyle yarışmaları

evet tatlım bende aynı anda başlayalım yazdım az önce varım kızzz ben bitiririm haa birinci ne kazanacak bu arada

işte teyzeleri bizim battaniyelerimiz
mavi olanını ben ördüm diğerini annem ördü

biri hafif biri ağır oldu değişik olsun istedim sonuçta ayırmıcam bu bunun bu öbürünün diye denk gele kullanıcam her şeylerini

hemşom varya maşallah deyim başta aynı hazır gibi yaaaa şahane olmuş hem senin ki hem annenin örgüsü ellerinize sağlık oğluşların iyi günlerde keyifle sağlıkla kullansın inşallah

hemşom varya maşallah deyim başta aynı hazır gibi yaaaa şahane olmuş hem senin ki hem annenin örgüsü ellerinize sağlık oğluşların iyi günlerde keyifle sağlıkla kullansın inşallah

sağol canım işte bebeklere ilk yaptığımız şey bunlar dahada bişey yok

ipekçim sağolsun bebek süsleriyle biraz örgü göndermiş hırka yelek var birkaçtene onlarda var başka bişey örmeyim diyorum
sadece 2 yelek örecez minik görseniz bayılırsınız tam erkek yeleğicepken gibi duruyor başkada örmücem canım yeter o kadar

yığınla yığmanın anlamı yok doğduktan sonraya da yer ayırmak lazım anneanne , babaanne hep bu anı beklediler daha neler örerler neler alırlar bebişlerin ne cicileri olur ki koyacak yer bulamazsın sağlıkla keyifle kullanmak nasip olsun inşallah , ay bi ara İpek teyzelerinin hediyelerini de görmek isterim bebişlerinin tüm cicilerini görmeyi istediğimden

tamam canım onların gardorapta yerleri zor oldu onlarıda sonra eklerim artık

evet bende çok yünlere boğmak istemiyorum bide çocukları az ve öz olsun bide erkek çocuğa çok olmuyor örgülerama yelek iyi olur 2-3 ertane fiian öreriz yaşına boyuna göre büyüdükçe şimdilik bunlar yeter

olsun tatlım acelesi yok hem ekim annelerinin cicileri adlı topiğe eklersen haberimiz olsun bakarız ordan da aynen ya yünü abartmamak lazım az ve öz olsun evet yaşa göre filan arada bir takviye gerekirse olur :13:

hemşomcummmm kociş bilgisayarı istiyor bide trip yapıyo bana akşama kadar başındasın bırakta akşamda ben oynayım diyo
ben çıktım bacım yarın görüşürüz artık

hepinize iyi akşamlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…