Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tamam hemşom güle güle bende uyuyacağımm çıkıcam birazdan

evet tatlım bende aynı anda başlayalım yazdım az önce varım kızzz ben bitiririm haa birinci ne kazanacak bu arada
okey anlaştık :13::13:ama habersiz başlıyanın şişi kırılsınn
1. olan ne kazansınn bilmem hiç düşünmedimm :44:hele bir başlıyalımda

çokkkk güzell olmuş bunlarrr ellerinize sağlık annenin ördüğü hakkat hazır gibi duruyor çok beğendim
güle güle sarıp sarmala bebişlerini içinde canım

Son düzenleme:
nuray hiç aklımdan çıkmadı bugün ..doğurdumu acaba :44::44::44:

Son düzenleme:
herkese günaydınlarrrrr nasılsınız kızlarr rabbim oruçlarımızı kabul eylesin inşallahhhh....
geçmişe fazla gitmedim ama nuray doğurdumu yaaa allahım sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin doğurduysa doğurmadıysada allahım yardımcısı olsun sağlıkla kucaklasın oğluşunu inşallaaahhhhh...

LARAAA battaniyelerin çok güzel olmuş güle güle kullansın oğluşlarııınnn....
eeee başka ne var ne yok herkesler iyidir inşallahhh...

günaydın güzeller hepinize hayırlı ramazanlar,ben innşallah bugün oruçluyum,toce tutma diye ısrar etti,kaynana yavrumun sütünü kesersin tutma! dedi ama ben hem ilk gün hem mübarek cuma vesilesiyle bir denemek istedim,zorlanırsam haftasonları tutucam sadece,ama kafam karışık,lokumuma hakszlık mı ediyorum sevap işleyeyim derken daha çok günaha mı griyorum bilemiyorum.bide böbreklerimden tırsmıyor değilim.eee sizler me durumdasınız bakalım

günaydın cnm ne güzel maşşalahh herkese inat orucunu tutuyosun rabbim kabul eylesin korkma bişey olmaz haksızlık felan etmessin rabbim ona göre herşeyi ayarlar sen merak etme dedğin gibi için rahat değilse hafta sonları tutarsın olur biter lokumunuda öp benim içinn...

sanada hayırlı ramazanlar kuzuum oruçluyum ben rabbim kabul etsin...
hayırlı ramazanlarr..Allah kabul etsin canım

nuraydan bi haberiz kimsede numarası yok ama kanımca doğum yapmıştır dün suyu gelmiş sancım yok diyodu suni sancı vermişlerdir bu durumda..

hayırlı ramazanlar minnak
niyetisin sende Allah kabul etsin ..inşallah sütünü etkilmez canım .dediğin gibi bugün dene olmadı duruma göre tutar veya tutmazsın

kızlar benim ev çok sıcak yaaa ölüyorummmm napıcam akşama kadar bilemem son kat bide güney cehpe yanıyoruz wallaaa odadan odaya dolaşıyorumm allahım yardım etsin....

sağolasın kuzum aynen dediğin gibi bende rabbime sığındım elbet verir kolaylığını,hepimize bol sabırlar uzun saatler var ve innşallah bol sevaplar:) lokum çığlıklar atıyor bu sıralar teyzesi dur bi kırt yapayım butlarından senin için

sağıl kuzucum sana da hayırlı ramazanlar,nasılsın bakalım zorlanmaya başladın mı sıkıştırıyor mu elvincik,aa nuray doğum mu yapacak ne güzel mübarek ramazanda,hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah artık ramazan koyar adını da:)

kızlar benim ev çok sıcak yaaa ölüyorummmm napıcam akşama kadar bilemem son kat bide güney cehpe yanıyoruz wallaaa odadan odaya dolaşıyorumm allahım yardım etsin....

bizim evde böyle yanıyor valla vantilatörde fayda etmiyor sıcak hava üflüyor desem inanırmısın
Allah oruç tutanlara yardım etsin

yerim ben onun butlarını saol cnm

iyi diyelim iyi olsun canım bu sıralar baş ağrısı çekiyorum 3 gün oldu bu sabah iyiym bakalım gece başım başım diye inliyordum
elvinimde iyi teyzesi kıpraşıp duruyor :)senin cimcime nasıl hakanın kızı

bizim evde böyle yanıyor valla vantilatörde fayda etmiyor sıcak hava üflüyor desem inanırmısın
Allah oruç tutanlara yardım etsin

aynen inanırım çünkü benim evdede hem vantilatör hem klima var klimayı akşamları açıyoz eşim gündüz açmama izin vermiyo geçenlerde klima yüzünden çok fena hastalanmıştım :2::2: vantilatöründe hiç bi etkisi olmuyo yaa şimdi açık ama bi faydası yook

kızlar ben çıksam iyi olacak fena omaya başladım şimdiden rabbim yardımcımız olsunnn yine gelirim toparlanıyım

aç kız aç hastlanmazsın inşallah ..kilmayı çok seviyorum ama dikkat etmekte lazım çarparsa fena çarpar
yok canım bi faydası

yavrum bütün camları aç eser o zaman biraz başka çare yok ben onu da yapamıyorum özellikle geceleri elif uyanmasın diye kapı baca kapatıyoruz,gece de sahura kalkınca sesten uyanıyor ,ya halimi görseniz ekmek poşetini aldım en arka odaya gittim açtım mutfağa geri geldim ,mutfak tam yatak odasının dibinde puff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…