tamam hemşom güle güle bende uyuyacağımm çıkıcam birazdanhemşomcummmm kociş bilgisayarı istiyor bide trip yapıyo bana akşama kadar başındasın bırakta akşamda ben oynayım diyo
ben çıktım bacım yarın görüşürüz artık
hepinize iyi akşamlarrrrr
okey anlaştık :13::13:ama habersiz başlıyanın şişi kırılsınnevet tatlım bende aynı anda başlayalım yazdım az öncevarım kızzz ben bitiririm haa birinci ne kazanacak bu arada
Eki Görüntüle 468427 Eki Görüntüle 468429 Eki Görüntüle 468431 Eki Görüntüle 468432 Eki Görüntüle 468433 Eki Görüntüle 468434 Eki Görüntüle 468427 Eki Görüntüle 468429 Eki Görüntüle 468431 Eki Görüntüle 468432 Eki Görüntüle 468433 Eki Görüntüle 468434
işte teyzeleri bizim battaniyelerimiz
mavi olanını ben ördüm diğerini annem ördü
biri hafif biri ağır oldu değişik olsun istedim sonuçta ayırmıcam bu bunun bu öbürünün diye denk gele kullanıcam her şeylerini
günaydın kızlar.hayırlı cumalar hayırlı RAmazanlar ..oruçlu olan varmı ?
günaydın güzeller hepinize hayırlı ramazanlar,ben innşallah bugün oruçluyum,toce tutma diye ısrar etti,kaynana yavrumun sütünü kesersin tutma! dedi ama ben hem ilk gün hem mübarek cuma vesilesiyle bir denemek istedim,zorlanırsam haftasonları tutucam sadece,ama kafam karışık,lokumuma hakszlık mı ediyorum sevap işleyeyim derken daha çok günaha mı griyorum bilemiyorum.bide böbreklerimden tırsmıyor değilim.eee sizler me durumdasınız bakalım
hayırlı ramazanlarr..Allah kabul etsin canımsanada hayırlı ramazanlar kuzuum oruçluyum ben rabbim kabul etsin...
günaydın güzeller hepinize hayırlı ramazanlar,ben innşallah bugün oruçluyum,toce tutma diye ısrar etti,kaynana yavrumun sütünü kesersin tutma! dedi ama ben hem ilk gün hem mübarek cuma vesilesiyle bir denemek istedim,zorlanırsam haftasonları tutucam sadece,ama kafam karışık,lokumuma hakszlık mı ediyorum sevap işleyeyim derken daha çok günaha mı griyorum bilemiyorum.bide böbreklerimden tırsmıyor değilim.eee sizler me durumdasınız bakalım
günaydın cnm ne güzel maşşalahh herkese inat orucunu tutuyosun rabbim kabul eylesin korkma bişey olmaz haksızlık felan etmessin rabbim ona göre herşeyi ayarlar sen merak etme dedğin gibi için rahat değilse hafta sonları tutarsın olur biter lokumunuda öp benim içinn...
hayırlı ramazanlarr..Allah kabul etsin canım
nuraydan bi haberiz kimsede numarası yok ama kanımca doğum yapmıştır dün suyu gelmiş sancım yok diyodu suni sancı vermişlerdir bu durumda..
hayırlı ramazanlar minnak
niyetisin sende Allah kabul etsin ..inşallah sütünü etkilmez canım .dediğin gibi bugün dene olmadı duruma göre tutar veya tutmazsın
kızlar benim ev çok sıcak yaaa ölüyorummmmnapıcam akşama kadar bilemem son kat bide güney cehpe yanıyoruz wallaaa odadan odaya dolaşıyorumm allahım yardım etsin....
sağolasın kuzum aynen dediğin gibi bende rabbime sığındım elbet verir kolaylığını,hepimize bol sabırlar uzun saatler var ve innşallah bol sevaplar:) lokum çığlıklar atıyor bu sıralar teyzesi dur bi kırt yapayım butlarından senin için
sağıl kuzucum sana da hayırlı ramazanlar,nasılsın bakalım zorlanmaya başladın mı sıkıştırıyor mu elvincik,aa nuray doğum mu yapacak ne güzel mübarek ramazanda,hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah artık ramazan koyar adını da:)
sağolasın kuzum aynen dediğin gibi bende rabbime sığındım elbet verir kolaylığını,hepimize bol sabırlar uzun saatler var ve innşallah bol sevaplar:) lokum çığlıklar atıyor bu sıralar teyzesi dur bi kırt yapayım butlarından senin için
sağıl kuzucum sana da hayırlı ramazanlar,nasılsın bakalım zorlanmaya başladın mı sıkıştırıyor mu elvincik,aa nuray doğum mu yapacak ne güzel mübarek ramazanda,hayırlısıyla kurtulmuştur inşallah artık ramazan koyar adını da:)
bizim evde böyle yanıyor valla vantilatörde fayda etmiyor sıcak hava üflüyor desem inanırmısın
Allah oruç tutanlara yardım etsin
aynen inanırım çünkü benim evdede hem vantilatör hem klima var klimayı akşamları açıyoz eşim gündüz açmama izin vermiyo geçenlerde klima yüzünden çok fena hastalanmıştım :2::2: vantilatöründe hiç bi etkisi olmuyo yaa şimdi açık ama bi faydası yook
kızlar ben çıksam iyi olacak fena omaya başladım şimdiden rabbim yardımcımız olsunnn yine gelirim toparlanıyım
kızlar benim ev çok sıcak yaaa ölüyorummmmnapıcam akşama kadar bilemem son kat bide güney cehpe yanıyoruz wallaaa odadan odaya dolaşıyorumm allahım yardım etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?