yavrum bütün camları aç eser o zaman biraz başka çare yok ben onu da yapamıyorum özellikle geceleri elif uyanmasın diye kapı baca kapatıyoruz,gece de sahura kalkınca sesten uyanıyor ,ya halimi görseniz ekmek poşetini aldım en arka odaya gittim açtım mutfağa geri geldim ,mutfak tam yatak odasının dibinde puff
iyi diyelim iyi olsun canım bu sıralar baş ağrısı çekiyorum 3 gün oldu bu sabah iyiym bakalım gece başım başım diye inliyordum
elvinimde iyi teyzesi kıpraşıp duruyor :)senin cimcime nasıl hakanın kızı
kızlar ben çıksam iyi olacak fena omaya başladım şimdiden rabbim yardımcımız olsunnn yine gelirim toparlanıyım
geçmiş olsun yavrum dikkat et başın ağrıyınca buz torbası iyi geliyor,ha bide bime mi a 101e mi ne soğuk bant geliyordu baş ağrısı için,bi bak istersen zararı olmazsa tabi,sıcaklarda damarlar genişliyor ya soğuk iyi gelir elvinin annoşuuuu:) bizim tosbik iyi teyzesi bu ara ayaklarını keşfetti ağzına kadar sokuyor büyük bir çabayla,çoraplarını emiyor pis şey zor çekiyorum
tamam kuzum git uzan biraz allah kolaylık versin hadi görüşürüz kendine gelince
bende birazdan bu tosbağayı uyutucam yanına yatarım biraz
hoşgeldin yetercim hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar
NURCİK ne zaman çıkıyon pazara
nurcik olur ama ben herhaldee doguma kadar ancaaa örerimmmmyaparız tabiii bizm elimizden ne uçan ne kaçan kurtulur evvelallah
ya bak aklıma ne geldi biz üçümüzayşede isterse tabi dördümüz aynı zamanda alalım iplerimizi ve yine aynı zamanda başlıyalım bakalım önce kim bitiirecek he nerdisinizz severim ben böyle yarışmaları
olurr şekerim ama ben sondam 1. olurum bide iplerin marksıyla şişlerin numarası aynı olacakevet tatlım bende aynı anda başlayalım yazdım az öncevarım kızzz ben bitiririm haa birinci ne kazanacak bu arada
o zmn ben yelek filen örmüyorumm benim ev doluuuolsun tatlım acelesi yok hem ekim annelerinin cicileri adlı topiğe eklersen haberimiz olsun bakarız ordan daaynen ya yünü abartmamak lazım az ve öz olsun evet yaşa göre filan arada bir takviye gerekirse olur :13:
günaydın kızlar.hayırlı cumalar hayırlı RAmazanlar ..oruçlu olan varmı ?
eşim beraber çıkalım diyo aslında oruçlu olduğu için kıyamıyorum ona
fahriye ile çıkacam dedim yok yok diyo beraber çıkalım o da bana kıyamıyormuş:))
sen gittinmi
nurcik olur ama ben herhaldee doguma kadar ancaaa örerimmmm
olurr şekerim ama ben sondam 1. olurum bide iplerin marksıyla şişlerin numarası aynı olacak
o zmn ben yelek filen örmüyorumm benim ev doluuu
ben ben benn oruçluyummmmminşallah sıkıntızca tutarımm
bencedee eşinlee gittt sen tek başınaa agır filen taşırsın ALLAH korusunnn
hiii oruçlumusnn Allah kabul etsin zorlanmadan tutarsın inşallah :26::26:
hadi ordan be kimi kandırıyon sen, sondan 1. olacakmış .külahıma anlat senrakiplerine taktikmi yapıyon böyle yaparak bizi kandıramazsınn
eşimin kuzeni var 12 yaşlarında onu çağırmayı düşünüyordum o pazar arabasını taşıycaktı fahriyeylede pazar turu yapacaktık ama eşim olmaz diyo
inşallah canım Allah kolaylığını veriyor zaten..bu arada eşin karışmaıyor galiba oruç tutmana?saoll cnm ALLAH razı olsunn şuanlık iyiyizzz inşallah böyle devam eder
kısss oruç tutmasamm rakibinizz güçlü olurduu ama ellerim kalkmıyoki nasıl öremmm
ozmn ben bilmem ama eşinle gitsen bebeişe bişeyler görüp alırsın belki ben hep öyle yapıyorum gözüne sokuyorum oda alıyooo
herkeze hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar diliyorumm allahım yaptığımız ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşaallaahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?