Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu sene daha bir sıcak sanki dimi banamı öyle geliyor diycem ama herkes şikayetçi
bu zamana kadar kış hemen gelsin diye sabırsızlanmamıştım hiç

geçmiş olsun yavrum dikkat et başın ağrıyınca buz torbası iyi geliyor,ha bide bime mi a 101e mi ne soğuk bant geliyordu baş ağrısı için,bi bak istersen zararı olmazsa tabi,sıcaklarda damarlar genişliyor ya soğuk iyi gelir elvinin annoşuuuu:) bizim tosbik iyi teyzesi bu ara ayaklarını keşfetti ağzına kadar sokuyor büyük bir çabayla,çoraplarını emiyor pis şey zor çekiyorum

kızlar ben çıksam iyi olacak fena omaya başladım şimdiden rabbim yardımcımız olsunnn yine gelirim toparlanıyım

tamam kuzum git uzan biraz allah kolaylık versin hadi görüşürüz kendine gelince

bende birazdan bu tosbağayı uyutucam yanına yatarım biraz

Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar

hımm hiç denk gelmedim ben böyle bişeye bir ara bakayım ben olmazsa :13:
yerim onun ayaklarını yavrum benimm.. kendince oyun oynuyor ne yapsın sıkılıyor o da :)oynayacak kimseyi bulamayınca ayaklarına dadanıyor

hah şifa ah kız sohbete daldık mesajım yarı yazılı bekliyordum sistem beni atmış yazdıklarım boşa gitti
işin yoksa şu sıcakta tekrar yaz

nurcik olur ama ben herhaldee doguma kadar ancaaa örerimmmm
evet tatlım bende aynı anda başlayalım yazdım az önce varım kızzz ben bitiririm haa birinci ne kazanacak bu arada
olurr şekerim ama ben sondam 1. olurum bide iplerin marksıyla şişlerin numarası aynı olacak
o zmn ben yelek filen örmüyorumm benim ev doluuu
günaydın kızlar.hayırlı cumalar hayırlı RAmazanlar ..oruçlu olan varmı ?

ben ben benn oruçluyummmmminşallah sıkıntızca tutarımm

hiii oruçlumusnn Allah kabul etsin zorlanmadan tutarsın inşallah :26::26:

hadi ordan be kimi kandırıyon sen, sondan 1. olacakmış .külahıma anlat sen rakiplerine taktikmi yapıyon böyle yaparak bizi kandıramazsınn

saoll cnm ALLAH razı olsunn şuanlık iyiyizzz inşallah böyle devam eder

kısss oruç tutmasamm rakibinizz güçlü olurduu ama ellerim kalkmıyoki nasıl öremmm

eşimin kuzeni var 12 yaşlarında onu çağırmayı düşünüyordum o pazar arabasını taşıycaktı fahriyeylede pazar turu yapacaktık ama eşim olmaz diyo

ozmn ben bilmem ama eşinle gitsen bebeişe bişeyler görüp alırsın belki ben hep öyle yapıyorum gözüne sokuyorum oda alıyooo

saoll cnm ALLAH razı olsunn şuanlık iyiyizzz inşallah böyle devam eder

kısss oruç tutmasamm rakibinizz güçlü olurduu ama ellerim kalkmıyoki nasıl öremmm
inşallah canım Allah kolaylığını veriyor zaten..bu arada eşin karışmaıyor galiba oruç tutmana?

akşam sahura kadar örsen geçersin yinede bizi:))) ..ben de daha çok akşamları örgü örmeyi severim

ozmn ben bilmem ama eşinle gitsen bebeişe bişeyler görüp alırsın belki ben hep öyle yapıyorum gözüne sokuyorum oda alıyooo

oruççllu olduğu için sadece sebze meyve sokağına girer lazım olanı alır eve döneriz bebek ihtiyaçlartı bu ay kalsın bayramdan sonra eksiklerini tamamlıycaz inşallah

ben geldiiim tosbişi uyuttum aslında ben de yatıcaktım yanına ama hiç uykum yok eee akşama ne yapacaksınız iftara

sözlüm riskli bir karar vermişsin Rabbim yardımcın olsun,ama sürekli tutma tansiyonun falan düşer mazalah gün aşırı tutabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum sütüm azalmasın diye

yurcanım sakın ha bu havada kendi başıma çıkayım deme sanki çok sağlamsın hem sen bayılgansın bilmiyon mu düşersin felan bi er kişi olsun yanında malum toce tabiki,al yanına git ya sen de benim gibi bencil olamıyorsun,kulan kullanabildiğin kadar sanki kıymet biliyorlar acıyınca

herkeze hayırlı ramazanlar ve hayırlı cumalar diliyorumm allahım yaptığımız ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşaallaahhh

nurcan yelek çok hoşuma gitti ama ben sen ve şifa gibi marietli değilim iddaya hiç gelemem sonuncu belli sevdamce oda ben meraklanma
oruç tutmaya cesaret etmişsin maşallah allah kolaylık versin
Lara battaniyelerine bayıldım maşallah güle güle kullan özellikle anneyin ördüğüne bayıdım senin ördüğünün ipi ne ben kadife ipe benzettim yannış anlamadıysam
Tosti selam vermiş maşallah kızı kocoman olmuş rabbim ömür versin bizde ogünleri görmek nasip olur inşallah
bende oruç tutsam bundan iyi idi bizim kv.sabah 9 da kahvaltı verdi arkası yok biraz önce diyorki açıktıkçagir çık atıştır sanki hazırlayıp hazırlayıp koymuş kenara ben karar veremiyorum ne yesemçekindim öğle yemeği yokmu demeye biran önce pazartesi gelsede anneme kavuşsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…