inşallah canım Allah kolaylığını veriyor zaten..bu arada eşin karışmaıyor galiba oruç tutmana?
akşam sahura kadar örsen geçersin yinede bizi:))) ..ben de daha çok akşamları örgü örmeyi severim
oruççllu olduğu için sadece sebze meyve sokağına girer lazım olanı alır eve döneriz bebek ihtiyaçlartı bu ay kalsın bayramdan sonra eksiklerini tamamlıycaz inşallah
amin sanadahayırlı ramazanlar
sağol ayşecim nasılsınn ben birazdan ütü yapacam akşam iftara annemdeyiz yarın da ablamlarla annemler bana gelecekler habire mönüyü değiştiriyorum ne yapsam karar vermiyorum
idare ediyorum canım sana kolay gele herzaman kigibi yoğunsun ama sana menü konusunda yardımcı olamıycam
evet canım yoğunum sağol ayşecim hadi ben kaçtım ütü beni bekler
olsun canım sağlık olsun bebişlerimizin sağlıklı-güzel haberlerini alalım yeterşifacım randevumuz 9:30 daymış yine görüşemiycez anlaşılan
selamün aleyküm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hepimize kabul olsun inşallah tüm ibadetlerimiz
kızlar komşu gelecek şimdi o gidince geleyim bana hemen müsade
bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür rahatladımne stres yapmıştım :44: tahlilimiz iyi çıktı
açlık:89
şekerli sudan sonrada:139 çıktı
veeeeee oğluşlarımm 1056-1066 gr çıktı teyzelerii
herşeyimiz güzel çok şükür
tabi her geçen gün daha dikkatli olmamız gerekli sabırla dikkat ediyoruzzzzzz
maşallah lara hayırla kavuş oğlanlarına inşallah
bu arada senin doğum nasıl olacak dr.konuştun mu hiç sezaryen yasaklandı ya
herkese selam hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar allahım kabul eylesin oruçlarınızı
asi uzun zamandır gelmyordun hoşgeldin
ayşe hoşgeldin rüyan hayrolsun beni görmüşsün gayette güzel yorumladımkasık ağrıların varmış aman hiçbişeyi kafana takma herkes paşa paşa bakaca sana hiç düşünme bunları bu arada kaynanadaymışsın bilirim ana gibisi olmuyo..anacım kahvaltıdan kalkardık myvemi getirirdi bikaç saat geçmeden yine yemek devamlı sorardı istediğin ne var yapayım diye bu zamanları iyi bilirim insan birine ihtiyaç duyması çok üzüyo canın bişey istiyo acıkıyo veya bi iş var yapılmıyo gözüne batıyo :26: ama inşallahh bugünler geçecek yeterki bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar
ooo kızlar örgü yarışmas başlamış bu arada çok güzelmiş o yelekboyundan başlamalı annem yapmıştı bana ama yanımda değil annemlerde yoksa resimlerdim
lara bataniyeler çok güzel güle güle kullansınlar oğluşların. bu arada şekerinde iyiymiş kilolarda çok güzel
minnak pınar sevdamce asi allah kabul eylesin oruçlarınızı. sevdamce iyi tutabiliyosun benim ağzım hiç boş durmuyo hele ki su :18: bu arada pikelerine bakıcam birazdan
unuttuğum varsa affola
dün evimi ilaçlattırdım komşumun evi ile birlikte o yüzden akşam girebildim evime. kızım gelmeden böcekti örümcekti falan filan olmasın diye evde sinekler bile ölüyo
bu arada sevdamce amcaoğullarına yaptırmıcaz mobilyayı büyük ihtimal sizin ordakine yaptırrız
herkeze selam hayırlı ramazanlar....
seyhanım bendee evi ilaçlatmak çok istiyorum ama korkuyorum yaa nasıl olacak koltuklarn üstünden nasıl çıkıcak sinermi edermi beni bi,raz aydınlatırmısın
oruç konusunda çok rahatım acıkmadım ama ogluma haksızlık yapıyorum gibime geldi yarın doktor izin vermezse tutmam sanırsam açlıktan deil vijdan azabından
erol mobilyadan alacaksın demekki orda çok fazla seçenek yok 4 takımmı ne var katalogdan seç yapalım diyorlarrr
ben modoko mobilyacılar çarşısından yaptıracam 1 agustosta büyük ihtimal sipariş veririm 1 eylülde gelir hazırlanması ancaa sürerr sendee geç kalma derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?