Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşim karışmaz olurmu karışdı ama baktıki ben kesin niyetliyim bişey diyemediii

o zmn kafan nasıl esiyosaa onunla git şekerim pazara

hayırlı cumalar hayırlı ramazanlarrrrrr
allah oruçlarınızı kabul etsin arkadaşlarrrrrrrr ve sabırlar versin inşallahhhh

battaniyelerimiz için güzel düşüncelerinize teşekkür ederiz inşallah yavrularımızda yaptıklarımızın içinde sağlıkla büyürlerrrr

selamün aleyküm hayırlı cumalar hayırlı ramazanlar hepimize kabul olsun inşallah tüm ibadetlerimiz

kızlar komşu gelecek şimdi o gidince geleyim bana hemen müsade

bugün şeker yüklemem yapıldı çok şükür rahatladımne stres yapmıştım :44: tahlilimiz iyi çıktı
açlık:89
şekerli sudan sonrada:139 çıktı

veeeeee oğluşlarımm 1056-1066 gr çıktı teyzelerii
herşeyimiz güzel çok şükür
tabi her geçen gün daha dikkatli olmamız gerekli sabırla dikkat ediyoruzzzzzz

maşallah lara hayırla kavuş oğlanlarına inşallah
bu arada senin doğum nasıl olacak dr.konuştun mu hiç sezaryen yasaklandı ya

maşallah lara hayırla kavuş oğlanlarına inşallah
bu arada senin doğum nasıl olacak dr.konuştun mu hiç sezaryen yasaklandı ya

sağol papatyan darısı senin başına inşallahhhhhh

valla bilemiyorum canım 30. haftadan sonra araştırıcam

şu an bebekler biinin kafası aşağıda birinin yukarıda zaten tıbbi sezeryen gözüküyor canım

herkese selam hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar allahım kabul eylesin oruçlarınızı

asi uzun zamandır gelmyordun hoşgeldin

ayşe hoşgeldin rüyan hayrolsun beni görmüşsün gayette güzel yorumladım kasık ağrıların varmış aman hiçbişeyi kafana takma herkes paşa paşa bakaca sana hiç düşünme bunları bu arada kaynanadaymışsın bilirim ana gibisi olmuyo..anacım kahvaltıdan kalkardık myvemi getirirdi bikaç saat geçmeden yine yemek devamlı sorardı istediğin ne var yapayım diye bu zamanları iyi bilirim insan birine ihtiyaç duyması çok üzüyo canın bişey istiyo acıkıyo veya bi iş var yapılmıyo gözüne batıyo :26: ama inşallahh bugünler geçecek yeterki bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlar

ooo kızlar örgü yarışmas başlamış bu arada çok güzelmiş o yelek boyundan başlamalı annem yapmıştı bana ama yanımda değil annemlerde yoksa resimlerdim

lara bataniyeler çok güzel güle güle kullansınlar oğluşların. bu arada şekerinde iyiymiş kilolarda çok güzel

minnak pınar sevdamce asi allah kabul eylesin oruçlarınızı. sevdamce iyi tutabiliyosun benim ağzım hiç boş durmuyo hele ki su :18: bu arada pikelerine bakıcam birazdan

unuttuğum varsa affola

dün evimi ilaçlattırdım komşumun evi ile birlikte o yüzden akşam girebildim evime. kızım gelmeden böcekti örümcekti falan filan olmasın diye evde sinekler bile ölüyo

bu arada sevdamce amcaoğullarına yaptırmıcaz mobilyayı büyük ihtimal sizin ordakine yaptırrız

seyhanım bendee evi ilaçlatmak çok istiyorum ama korkuyorum yaa nasıl olacak koltuklarn üstünden nasıl çıkıcak sinermi edermi beni bi,raz aydınlatırmısın

oruç konusunda çok rahatım acıkmadım ama ogluma haksızlık yapıyorum gibime geldi yarın doktor izin vermezse tutmam sanırsam açlıktan deil vijdan azabından

erol mobilyadan alacaksın demekki orda çok fazla seçenek yok 4 takımmı ne var katalogdan seç yapalım diyorlarrr

ben modoko mobilyacılar çarşısından yaptıracam 1 agustosta büyük ihtimal sipariş veririm 1 eylülde gelir hazırlanması ancaa sürerr sendee geç kalma derim

Son düzenleme:

saat 1 de ilaçlandı 10 dk sürdü 2,5 saat sonra camları açtı kardeşim ben komşudaydım.camlar açıldıktan 2 saat sonra eve girdim koku kalmamıştı ama akşam nedese pek iyi değildim ilaçtanmı başka şeyden mi bilmem.bütün kullanılan nevresimler yıkanıyor,yerler yapışmış gib olduğundan siliniyor,evde oyuncak var ise evden çıkartılması lazm,isteğe bağlı mutfak dolapları ve gardropların ilaçlanması ben ilaçlattırmadım çünkü hepsinin yıkanması gerekecekti. normalde camlar açıldıktan yarım saat sonra girebilirsiniz dediler bu akşam salonumdaki koltuklar deri olduğu için sinmiştir diye sildiricem. başka bişeye gerek kalmıyo

evet doktoruna sor derim

ben sitesinden beğendim zaten 30. haftadan sonra gidip görüşücez zaten 10 günde teslim ediyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…