saat 1 de ilaçlandı 10 dk sürdü 2,5 saat sonra camları açtı kardeşim ben komşudaydım.camlar açıldıktan 2 saat sonra eve girdim koku kalmamıştı ama akşam nedese pek iyi değildim ilaçtanmı başka şeyden mi bilmem.bütün kullanılan nevresimler yıkanıyor,yerler yapışmış gib olduğundan siliniyor,evde oyuncak var ise evden çıkartılması lazm,isteğe bağlı mutfak dolapları ve gardropların ilaçlanması ben ilaçlattırmadım çünkü hepsinin yıkanması gerekecekti. normalde camlar açıldıktan yarım saat sonra girebilirsiniz dediler bu akşam salonumdaki koltuklar deri olduğu için sinmiştir diye sildiricem. başka bişeye gerek kalmıyo
evet doktoruna sor derim
ben sitesinden beğendim zaten 30. haftadan sonra gidip görüşücez zaten 10 günde teslim ediyolar
Eki Görüntüle 468898
Eki Görüntüle 468900
bunlardan birileri olabilir ama daha çok seçenek var aklımdaaa
herkeze selam hayırlı ramazanlar....
herkeze selam hayırlı ramazanlar....
gayet güzeler canım her ikiside fiyatları nedir bunların
ben açıkçası sade seviyorum büyüyen karyolalar standart diyebilirim bitane de dolap 2 kapılı belkide şifonyer çünkü oda daralıcak baya bakalım
selam hoşgeldin eda hayırlı ramazanlar
off nekadaraaa yaptılarrr cnm keşke temizlikten önceee ilaçlatsaydım olmazsa bayramdan sonraa yaptırırım bende bebek telaşı başlıyacak o zmn onbun pisliğide çıkmış olur aradan
10 günde teslim çok iyi demişler ben magzada bakarken 3 haftada teslim ediyoruz demişlerdii kfalarına göre çalışıyorlar desene
hangi model gösterseneee
50 tl ye ilaqçladık normade 60 mış komşum geçen senede ilaçlattığı için indirim oldu. bencede temizlik zamanında yaptır derim.
ben sormadım da nette öle yazıyodu canım
Eki Görüntüle 468905
buda yıllardır beğendim bi model ama heryer yapamıyo oval olduğundan makinesi lazım daha pahalıya gelebiliyo
Eki Görüntüle 468904
kendi sitelerinden bunu beğendim ama bu şekilde değil tamemn beyaz yada krem o çiçek desenleri fuşya olacak şekilde istiyorum
50 tl ye ilaqçladık normade 60 mış komşum geçen senede ilaçlattığı için indirim oldu. bencede temizlik zamanında yaptır derim.
ben sormadım da nette öle yazıyodu canım
Eki Görüntüle 468905
buda yıllardır beğendim bi model ama heryer yapamıyo oval olduğundan makinesi lazım daha pahalıya gelebiliyo
Eki Görüntüle 468904
kendi sitelerinden bunu beğendim ama bu şekilde değil tamemn beyaz yada krem o çiçek desenleri fuşya olacak şekilde istiyorum
bendee sadeee çok seviyorum 2 model vardı ekliyecektim ama boyutları büyük geldiii bidee sade modeller kıza daha yatkın oluyormuş çalışan adam öyle dedi uzaklaştım birazzz
bizim odamızdaa küçük ama eşim olmaz ben ogluma küçük odaya oda yapmam oturma odasına yapıcam oturma odasınıda küçük odaya taşıyacam diyorrrr köşee konulduktan sonraa zor adım atılır herhaldee karmaşıklardayım yanii
hoş buldum seyhancım senin de iyi haberlerini aldığıma çok memnun oldum
beni çok iyi anlamışsın ama bebeklerim için idare edicem rabbim büyük hayırla kavuşmak nasip olur inşallah hepimize
buarada yannış hatırlamıyorsam sen riskli gebelik uzmanınamı yaptırıyorsun takiplerini
eğer öyleyse nekadar ücret ödüyorsun paylaşırmısın
kızlar mbilyayı yaptırmak nekadar uygun oluyor ki siz yaptırmak istiyorsunuz
benim çevremde herkez hazır alır mabilyasını hiç yaptıran görmedim de:26:
ben ikinci takımı beğendim istediğin gibi güzel içine sinen bişey kısmet olsun inşallah
valla erkekte olsa sadeden yanayım gözü çok yormasın isterim tabi zevk meselesi
benim odaya gayet sığar bende oturma odasını yapıcam zaten orda otıurmuyos. yalnız oradaki koltuğuda yatak olarak kullanacağım için çok dolu görenecek
allaha şükür iyiyim sende hep iyi düşün canım bide kendini devamlı oku
ben riskli gebelik doktoruna ayda bir gidicem normal doktorum ayrı.riskli için medikale gidiyorum muayenesşi 95 tl canım
valla erkekte olsa sadeden yanayım gözü çok yormasın isterim tabi zevk meselesi
benim odaya gayet sığar bende oturma odasını yapıcam zaten orda otıurmuyos. yalnız oradaki koltuğuda yatak olarak kullanacağım için çok dolu görenecek
allaha şükür iyiyim sende hep iyi düşün canım bide kendini devamlı oku
ben riskli gebelik doktoruna ayda bir gidicem normal doktorum ayrı.riskli için medikale gidiyorum muayenesşi 95 tl canım
iyiyimiş cnmm 50 lira ogluş gelmeden hijyenimizi saglamış oluruz hiç deilseee
ay gerçekten oval olan güzelmişşşş hayırlısı olsun bakalımmm odalar bitseee herşey hazır olmuş olsaa biz 34 lü haftalara gelmiş olsakk ne güzell olurrrrrrrr
ya hazırları daha çok pahalı canım1500 tl den aşağı yok
evet güzel canım bak o takım dolap şifonyer karyolası 1030 tl bide pazarlık yapıcam bakalım
ohh odaa iyii yanındaaa yatacak koltugunda olacak benim kocaaa şu arabalı yataklar varyaa odasına birtanede ondan alıcam oglumun yanında yatıcam diyooo bendee ee ben diyorum sende yerde yatarsın diyoo bendeeee o zmn sen emzirirsin dedim şimdiden pabucum dama atıldııı
muaynesi 95 mi olmuş ben gittiğimde 80 dii daha artmaz inşallahhhh
ya teşekkür ederim bilgi paylaşımın için ben daha pahalı olur zannediyordum
bende gitmek istiyordum ama riskli gebelik diyince daha pahalı olur zannediyordum tedavinin kredileri varya onun için sirkeyi sarımsağı hesaplar olduk
ozaman bizde buralarda ki riskli gebelik uzmanlarını bir araştıralım
evet canım lohusa yatağım olacak odada hem yatak odasında eşim rahatsız olursa gelir yatar rahatça hem ikinci beşiğe gerek kalmaz diye düşündüm
anaaa babalar kendileri papuç dama atılcak diye korkar olan sana olmuş ama
evet canım 95
sorma ayşem bizde öleyiz bide artık maaşım yokbiranda operasyonlar maaşın kesilmesi borç harç allahım yar ve yardımcımız olsun
bencede araştır bi kerede olsa yada ayda birde olsa git derim
evet canım lohusa yatağım olacak odada hem yatak odasında eşim rahatsız olursa gelir yatar rahatça hem ikinci beşiğe gerek kalmaz diye düşündüm
anaaa babalar kendileri papuç dama atılcak diye korkar olan sana olmuş ama
evet canım 95
sorma ayşem bizde öleyiz bide artık maaşım yokbiranda operasyonlar maaşın kesilmesi borç harç allahım yar ve yardımcımız olsun
bencede araştır bi kerede olsa yada ayda birde olsa git derim
ohh ne güzellll logusaa yatagınıda düşünmüşsünn ben büyük ihtimal yatak odasına yaparım ama oraya park yatakmı yoksa puset beşikmi olsun haal kararsızlardayım evt olan bana oldu gibi ama son gülen iyi güler bilirsinnn
aa doğruya sizin iş daha kötü oldu biranda dara düşmek alışmıştınız iki maaşa rabbim büyük kolaylıklar versin inşallah
inşallah canım benimde hep aklımdaydı ama çekiniyordum daha pahalıdır diye inşallah iyi birini bulurum yada doktoruma sorarım onun tavsiyesi olursa ona gidiyim yoksa çok tedirgin günler geçiriyorum herşeyden korkuyorum böylelikle kısmet olursa rahatlarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?