Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben gelmiştim ama geri çıkıyorum
kociş aradı pazara çıkacakmışta liste yap dedi geliyormuş birazdan
hadin çıktım sonra görüşürüz

herkese hayırlı ramazanlarr allah kolaylık sabır versin soframıza bereket evlermize neşe huzur sağlık versin...herkes iyidir inşallah gebeler ne alemdesiniz nasıl gidiyor sevooo göbük nasıl çok merak ediyorum ssenide arıcam aaşama sevooom papatya şifa yeni gebeler siz nasılsınız..bu yıl kızımla ilk ramazanım çok özel herzamankindne daha huzurluerken uyandım açlış sususzluk yok ama başım fena ağrıyor şimdilik öpüldünüz ebenizi bebenizi sizi hepinizi çok öpüyorum

kamer maşallah oğluşlara şeker olayında iyi çıkmış çok şükür hadi gözün aydın olsun inşallah sıkıntısızca devam eder bundan sonrada

seyhan bacım evi ilaçlamışsınız ohh iyi yapmışsınız vallaa, kurtsuz böceksiz hijyen bir eve gelecek rüya hanım
oda takımını oval dediğini beğendim ..diğeride güzel söylediğin gibi sade beyaz ve fuşya çok şık olur canımcım

biz yapamıycaz maalesef küçük hanım 3-4 yaşına gelince yaparız artık genç odası

tubii sanada hayırlı ramazanlar canımcım Allah kabul etsin
kızınla ilk ramazanınız bizimde seneye ilk ramazanımız olacaknice ramazanlara inşallah

Son düzenleme:
teyzoşlar hepinize çok çok teşekkür ederizzzz

oğluşlarıma hitab edeceğim güzel bir şarkı buldumgözlerimi kapayıp kapayıp onu dinliyorum ekleyebilirsem ekleyim

teyzoşlar hepinize çok çok teşekkür ederizzzz

oğluşlarıma hitab edeceğim güzel bir şarkı buldumgözlerimi kapayıp kapayıp onu dinliyorum ekleyebilirsem ekleyim

laracım geçmiş olsun ballı ılık su iç hemen keser bu arada herkese günaydın

kızlar herkese merhaba ben çok şükür oğluşum eymen tahamla dün eve saat 4 sularında geldik. çok şükür bebişin sağlık durumu iyi bende iyiyim
19.07.2012 saat 15:54de 52 cm 3buçuk kilo doğdu normal doğumla ilk gittiğimde açılmam yoktu suni sancıyla açılmam olması için 10dan 3 buçuğa kadar sancı çektim sonra doğum başladında saat 15:35 doğum odasına geçtim ve saat 15:54de bebişimle karşılaştım dikişlerim biraz fazla ama çok şükür iyiyim bebişimde emiyo doğum masasında rabbime dua etti,m olmayan arkadaşlarada demet pınar sedef ve diğer arladaşlara isim isim dua ettim rabbim kabul etsin doğum edeceklerede etiim inşallah sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye bizden bu kadar şimdilik

cnm benim gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahhh rabbim acısını göstermesin inanki çok duygulandım ne güzel bi duygudur eminim rabbim olmayanada tattırsın inşallahhh... tekrar gözün aydın cnm benim çok şükür kurtulmuşun oğlunla eşinle ailenle sağlıklı güzel günler geçirirsin inşallahhh cnm arkadaşıımmm

merhaba kızlar
bu gün doktor kontrolumüz vardı
çok şükür bebeklerimi gördüm dr.iyi olduklarını söyledi
ama plesanta previa varmış tabii yannış yazmadıysam
dr.doğum kanalına oturmuş dedi biri için doğum esnasında hayati tehlike oluşturabilecek kanamalara yol açar normal doğum yapamazsın dedi
zaten sezaryen olacağın için sorun yok dedi
Laracım sezaryeni garantiledim bu durumdaşaka biyana araştırıp kafamı karıştırmak istemiyorum doktoruma güveniyorum
benim için şuan daha önemli olan rahim boyu idi şuan için dikişe gerek yok boyu çok iyi dedi 2 haftada bir ölçecez dedi
inşallah gerekte olmaz yoksa sana dik
işde tehlikeli dedi şu yukarda yazdığım durumdan dolayı çok kanaman olur dedi
rabbim hayırlısıyla vakti saatinde yavrularıma kavuşmak nasip eder inşallah

maşallah gözün aydın rabbim hayırlı ömür versin inşallah anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olur

hoşgeldin cnm ne güzeell sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günüde göstersin rabbim inşallahhh

allah razı olsun güzel dileklerin için saol canım rabbimden dilerim olmayanada tattırsın ve hepimiz güzel günler geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…