kızlar herkese merhaba ben çok şükür oğluşum eymen tahamla dün eve saat 4 sularında geldik. çok şükür bebişin sağlık durumu iyi bende iyiyim
19.07.2012 saat 15:54de 52 cm 3buçuk kilo doğdu normal doğumla ilk gittiğimde açılmam yoktu suni sancıyla açılmam olması için 10dan 3 buçuğa kadar sancı çektim sonra doğum başladında saat 15:35 doğum odasına geçtim ve saat 15:54de bebişimle karşılaştım dikişlerim biraz fazla ama çok şükür iyiyim bebişimde emiyo doğum masasında rabbime dua etti,m olmayan arkadaşlarada demet pınar sedef ve diğer arladaşlara isim isim dua ettim rabbim kabul etsin doğum edeceklerede etiim inşallah sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye bizden bu kadar şimdilik
kızlar herkese merhaba ben çok şükür oğluşum eymen tahamla dün eve saat 4 sularında geldik. çok şükür bebişin sağlık durumu iyi bende iyiyim
19.07.2012 saat 15:54de 52 cm 3buçuk kilo doğdu normal doğumla ilk gittiğimde açılmam yoktu suni sancıyla açılmam olması için 10dan 3 buçuğa kadar sancı çektim sonra doğum başladında saat 15:35 doğum odasına geçtim ve saat 15:54de bebişimle karşılaştım dikişlerim biraz fazla ama çok şükür iyiyim bebişimde emiyo doğum masasında rabbime dua etti,m olmayan arkadaşlarada demet pınar sedef ve diğer arladaşlara isim isim dua ettim rabbim kabul etsin doğum edeceklerede etiim inşallah sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye bizden bu kadar şimdilik
merhaba kızlar
bu gün doktor kontrolumüz vardı
çok şükür bebeklerimi gördüm dr.iyi olduklarını söyledi
ama plesanta previa varmış tabii yannış yazmadıysam
dr.doğum kanalına oturmuş dedi biri için doğum esnasında hayati tehlike oluşturabilecek kanamalara yol açar normal doğum yapamazsın dedi
zaten sezaryen olacağın için sorun yok dedi
Laracım sezaryeni garantiledim bu durumdaşaka biyana araştırıp kafamı karıştırmak istemiyorum doktoruma güveniyorum
benim için şuan daha önemli olan rahim boyu idi şuan için dikişe gerek yok boyu çok iyi dedi 2 haftada bir ölçecez dedi
inşallah gerekte olmaz yoksa sana dik
işde tehlikeli dedi şu yukarda yazdığım durumdan dolayı çok kanaman olur dedi
rabbim hayırlısıyla vakti saatinde yavrularıma kavuşmak nasip eder inşallah
cnm benim gözün aydın sağlıkla büyüt inşallahhh rabbim acısını göstermesin inanki çok duygulandımne güzel bi duygudur eminim rabbim olmayanada tattırsın inşallahhh... tekrar gözün aydın cnm benim çok şükür kurtulmuşun oğlunla eşinle ailenle sağlıklı güzel günler geçirirsin inşallahhh cnm arkadaşıımmm
maşallah gözün aydın rabbim hayırlı ömür versin inşallah anasına babasına vatanına hayırlı bir evlat olur
allah razı olsun güzel dileklerin için saol canım rabbimden dilerim olmayanada tattırsın ve hepimiz güzel günler geçirelim
hoşgeldin cnm ne güzeell sağlıkla sıhhatle kucağına aldığın günüde göstersin rabbim inşallahhh
amin rabbim sanada tez vakitte inşallah sıkıntısız bir hamilelik nasipeder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?