Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çıkıyorum kızlar ben nurayı merak ettiğim için girdim rahatladım çıkıyorum şimdi uzanıcam başım ağrıyo görüşürüzz

canım gözün aydın analı babalı ,ömürlü büyüsün eymen Tahan .çok şükür sağlıklı sıhatli almışsın kucağına...bu güzel duyduyu isteyen herkese yaşatsın Rabbim ..
doğum zormu oldu kız anlatsana biraz :26::26::26:gerçi 5 saat sancı çekmişsin en zoru sancı diyorlar doğum anı kolaymış ..doğrumu.. bide dikişler atılırken hisettinmi :44::44::44:

gözün aydın nuray cım saglıla mutlulukla büyüt bebegini darısı başımıza maşallah bebeginin kilosuda güzel ben dogumdan çok korkuyorum daha bişey yok bende ama acayipp korkuyorum

nurayy dogurmuşsun ohhhhh ogluşunu aldınn kucagınaaaa çok sevindim RABBİM analı babalı büyütsün inşallah darısıı başımızaaa en yakın zmaandadaaa tüm özlem çekenlere inşallahhh

selam kızlar

nuray maşallahhh canım tebrik ediyorum seni ve eşini artık eymen yanınızda kilosu boyuda maşallahh çok iyi normal doğumda yapmışsın işte ben sadece dikiş olayını sevmiyorum ama istersek anestezi yapıyolar o anda nurcik haberin ola.
darısı bizlerin ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına

ayşe kontrolünüz gayet iyi geçmiş plesantası sanırım aşağıda belki oda ağrı yapabiliyodur her zaman temkinli ol kendini yorma canım umarım dikişlik bi işin olmaz

aaa seyhann gerçekmiiiiii kısa süreli anestezi veriyorlardır deme ben bu işe çok mutlu oldum dikiş korkulu rüyamdıı bugun dogum odalarını gezdim rahat ve ferehtı tek kişilik odaları gösterdiler ama

benim ogluş kafasını aşaga indirmişşş doguma hazırlık dedi doktorrr şuanlık bir tehlike varmı dedim yok olması gerekeni yapıyomuş ogluş çalışmalarda yaaa

Son düzenleme:

evet canım neslihan şeker arkadaşıma yapmış yoruldun istersen anestezi ile dikeyim diye 50 tl falan fark olmuş
hımm odalar ferahtı demek aman iyi
benimki uzun zamandır kafası aşağıda zaten bu haftalardan sonra doğum pozşsyonuna girecekler
senin bugün kontrolün vardı demek oğluşun ne durumda kilosu kaç olmuş

çok güzelll 50 liradaa hiç birr şeyyy ayy çok mutlu oldum cnmm yaaaaa ALLAH razı olsun dogum öykülerinde okuyordum hep bizim hastane yapmaz diye iç çekiyordum yuppiiiiiiiiii

evt odalar büyüktü beyaaa bebek beşiklerini sevmedim onu dogumdayken sildiririm annemlereee çarşaf yada yedek battaniye götürücem sendee götür benceee çarşaflarınıda begenmedim beşiklerin

evt kontrolüm vardıı doktorr bu bebekin dudakları çenesi aynı sen benden söylemesi dedii çok mutlu oldum benimkide bozulduuu hahahaha

ogluş iyiydii şükürlerr olsun herşey gayet normal dedii 30 haftalık çıktık 1405 gr 38 cm maşaallah kocakafalıma

Son düzenleme:

hımm tamam alırım yanıma battaniye falan
demek sana benziyo benimkide sanki bana benzemeye başladı bakalım merakla bekliyos
maşallahh canım oğluşun kilosu ççok iyi benimde kafası büyük seninkide mi öle 30. haftada çıkıyo zaten kafa ve karın bölgesinin ölçümü ile bulunuyoş kilosu kafalar büyük çıkınca kiloda fazla çıkıyo inşallahhh gerçktede kiloları iyi olur

ben söyledimmi bilmiyorum bebeği besleyen 2 damar varmış anneden gelen benim bitanesi dirençsiz o yüzden tedirgin oluyorum kilosu az olacak diye. hatta tuğbiş kilo alımı ile ilgili liste bulup verecrekti tabi bulursa

selamm kızlarr nasılsınız sizde sorun ne acaba:26:bizimde sorun eşim varikoselden ameliyat oldu 1.5 ay önce bakalım beklemedeyiz tez zamanda bebişlerimiz gelir inşallahhhh

geçmiş olsun eşin 6-9 ay içersinde vucudu toparlanır ve kaliteli kaliteli olur inşalahh. benim eşimde varikoselden ameliyat olmuştu umarım işe yarar

selamm kızlarr nasılsınız sizde sorun ne acaba:26:bizimde sorun eşim varikoselden ameliyat oldu 1.5 ay önce bakalım beklemedeyiz tez zamanda bebişlerimiz gelir inşallahhhh

evt cnm kafası 30 hafta çıkıyooo koca kafalım benim babasına çekse küçük olurdu oda bana çekmiş işteeekilo içinde doktor %10 yanılmapayı var dedi

cnm o damarlarda yengemdede sorun vardı hatta doktor tıkalı bebek 7 aydan sonra beslenmiyebilir demişti kıza son aylar zehir olmuştu ama şükürler olsunki 36 haftalık dogmasına ramen 2 950 40 beklese 3 buçuku geçerdii RABBİM besler onu cnm takma sen boşver senınki ne kadardı en son gittiğinde

Son düzenleme:

ee yusyuvarlak kafamız var ikimizinde demekki bize benzediler

hımm demek yengendede vardı benimki tıkalı değil ama demekki fazla işlevi yok bende de herşey çıktı anam bu ne yaa
en son gittiğimde biliyosun fazladan ölçtü haftamı büyük zannederek 1209 gr çıktı ama zannetmiyorum

işe yararmı yaramazmı bilmiyorum ama yengeme 2 kereden fazla detaylı çektirdi semiha şakire filen göndermişlerdi kızın o günlerii aklımdan çıkmıyoo devamlı gözü yaşalıydıı şimdii maşaallah tosuncuk olduu senin kızda öyle olur inşallah cnm

bu çektiğin son sıkıntılar olur inşallah mutlu sona az kaldıı nurayda dogurdu bak önümüzdee yolu tutan yokk

seyhan bu arada biz haftaya vericez bebek odasının siparişini dayanamıyorum artık her taraf dagınık bebek eşyası dolu gelsinde yerleştirip kurtulayım

Son düzenleme:

inşallahh hepimizin sıkıntıları son olur
medikalde de detaylı baktı bu duruma canım o okadar kötü değil dedi
hımmm demek dayanamıyon modokoda mı yaptırcaktın son karar? ozaman fiyatları modeli gösterirsin sipariş verince
bende dün eşimle konuştum 15 gün sonra falan hem iş yerine gidip raporumu veririz hem kızımın artık alışverişini yaparız hemde mobilya siparişini veririz dedim bakalım o gün bi araba ayarlayıp hepsini aynı gün yapmamız lazım ben çok gezemem maalesef alışveriş için civil e gidicem hem uygun hemde herşey var senin önerin varmı ? girddimmi herşeyi alıcam alamadıklarımıda netten alırım bu arada hava nemlendiricisi alıcakmısınız ben ondanda istiyom

evt modokoda yaptıracam geçen ay gittim baktım ama sanki gözlerim kapalı bakmışım gibiyim fiyatlar pahalı cnm orda yaa ama kalitesi on numaraaa sipariş verince koyarım resmini

artık sendee başlıyorsun alışverişe desene aldıktan sonraaa günde kaç kez bakacaksın onlaraaaa ben çıkarıp çıkarıp bakıyorum RABBİM SAGLICAKLA GİYDİRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH HEPİMİZE CİVİL İYİ ŞEKERİM HEM UYGUN HEMDE BÜTÜN HERŞEY VAR HASTANE ÇIKIŞI İÇİNDE İDİL DERİM AMA BİRAZ PAHALI 20 PARÇASI 135 LİRA AMA İÇİNDE BORNOZUNA KADAR VAR HAVA NEMLENDİRİCİSİ ALMAZMIYIM DÜN BENİMKİNE SÖYLEDİM BENDE TAM LAZIM OLAN ÖNEMLİ ŞEYLERDEN BENCEE

selamm

Seyhancım normal doğum hikaeylerini okuyorumda dikiş olayı genelde hisedilmiyormuş öyle okudum hep (annenin haberi olmadan anestezimi uygulanıyor acaba)
hayırlısıyla o günleri bir görelim normal doğum olur ve dikişlere dayanamazsam isterim bende uyuşturucu iğne

fatoş maşallah oğluşunaa tosun olacak tosunn

doğumda okadar sancı oluyoki doğumla birlikte o rahatlıkla ve uyuşuklukla ne kestiğini ne de diktiğini hissetmiyomuşsun herkes öle diyo zaten anestesiz bu şekilde oluyo yani ama ne bilim onun diktiğini bilmek beni geriyo canım acımasada amannn bakalımm ozamana gelelimde ozaman karar verilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…