kızlar herkese merhaba ben çok şükür oğluşum eymen tahamla dün eve saat 4 sularında geldik. çok şükür bebişin sağlık durumu iyi bende iyiyim
19.07.2012 saat 15:54de 52 cm 3buçuk kilo doğdu normal doğumla ilk gittiğimde açılmam yoktu suni sancıyla açılmam olması için 10dan 3 buçuğa kadar sancı çektim sonra doğum başladında saat 15:35 doğum odasına geçtim ve saat 15:54de bebişimle karşılaştım dikişlerim biraz fazla ama çok şükür iyiyim bebişimde emiyo doğum masasında rabbime dua etti,m olmayan arkadaşlarada demet pınar sedef ve diğer arladaşlara isim isim dua ettim rabbim kabul etsin doğum edeceklerede etiim inşallah sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye bizden bu kadar şimdilik
kızlar herkese merhaba ben çok şükür oğluşum eymen tahamla dün eve saat 4 sularında geldik. çok şükür bebişin sağlık durumu iyi bende iyiyim
19.07.2012 saat 15:54de 52 cm 3buçuk kilo doğdu normal doğumla ilk gittiğimde açılmam yoktu suni sancıyla açılmam olması için 10dan 3 buçuğa kadar sancı çektim sonra doğum başladında saat 15:35 doğum odasına geçtim ve saat 15:54de bebişimle karşılaştım dikişlerim biraz fazla ama çok şükür iyiyim bebişimde emiyo doğum masasında rabbime dua etti,m olmayan arkadaşlarada demet pınar sedef ve diğer arladaşlara isim isim dua ettim rabbim kabul etsin doğum edeceklerede etiim inşallah sağlıcakla kucaklarına alsınlar diye bizden bu kadar şimdilik
selam kızlar
nuray maşallahhh canım tebrik ediyorum seni ve eşini artık eymen yanınızda kilosu boyuda maşallahh çok iyinormal doğumda yapmışsın işte ben sadece dikiş olayını sevmiyorum ama istersek anestezi yapıyolar o anda nurcik haberin ola.
darısı bizlerin ve diğer bekleyen arkadaşlarımın başına
ayşe kontrolünüz gayet iyi geçmiş plesantası sanırım aşağıda belki oda ağrı yapabiliyodur her zaman temkinli ol kendini yorma canımumarım dikişlik bi işin olmaz
aaa seyhann gerçekmiiiiii kısa süreli anestezi veriyorlardır deme ben bu işe çok mutlu oldum dikiş korkulu rüyamdıı bugun dogum odalarını gezdim rahat ve ferehtı tek kişilik odaları gösterdiler ama
benim ogluş kafasını aşaga indirmişşş doguma hazırlık dedi doktorrr şuanlık bir tehlike varmı dedim yok olması gerekeni yapıyomuş ogluş çalışmalarda yaaa
evet canım neslihan şeker arkadaşıma yapmış yoruldun istersen anestezi ile dikeyim diye 50 tl falan fark olmuş
hımm odalar ferahtı demek aman iyi
benimki uzun zamandır kafası aşağıda zatenbu haftalardan sonra doğum pozşsyonuna girecekler
senin bugün kontrolün vardı demek oğluşun ne durumda kilosu kaç olmuş
çok güzelll 50 liradaa hiç birr şeyyy ayy çok mutlu oldum cnmm yaaaaa ALLAH razı olsun dogum öykülerinde okuyordum hep bizim hastane yapmaz diye iç çekiyordum yuppiiiiiiiiii
evt odalar büyüktü beyaaa bebek beşiklerini sevmedim onu dogumdayken sildiririm annemlereee çarşaf yada yedek battaniye götürücem sendee götür benceee çarşaflarınıda begenmedim beşiklerin
evt kontrolüm vardıı doktorr bu bebekin dudakları çenesi aynı sen benden söylemesi dedii çok mutlu oldum benimkide bozulduuu hahahaha
ogluş iyiydii şükürlerr olsun herşey gayet normal dedii 30 haftalık çıktık 1405 gr 38 cm maşaallah kocakafalıma
selamm kızlarr nasılsınız sizde sorun ne acaba:26:bizimde sorun eşim varikoselden ameliyat oldu 1.5 ay önce bakalım beklemedeyiz tez zamanda bebişlerimiz gelir inşallahhhh
hımm tamam alırım yanıma battaniye falan
demek sana benziyo benimkide sanki bana benzemeye başladı bakalım merakla bekliyos
maşallahh canım oğluşun kilosu ççok iyibenimde kafası büyük seninkide mi öle 30. haftada çıkıyo zaten kafa ve karın bölgesinin ölçümü ile bulunuyoş kilosu kafalar büyük çıkınca kiloda fazla çıkıyo inşallahhh gerçktede kiloları iyi olur
ben söyledimmi bilmiyorum bebeği besleyen 2 damar varmış anneden gelen benim bitanesi dirençsiz o yüzden tedirgin oluyorum kilosu az olacak diye. hatta tuğbiş kilo alımı ile ilgili liste bulup verecrekti tabi bulursa
evt cnm kafası 30 hafta çıkıyooo koca kafalım benim babasına çekse küçük olurdu oda bana çekmiş işteeekilo içinde doktor %10 yanılmapayı var dedi
cnm o kordonlarda yengemdede sorun vardı hatta doktor tıkalı bebek 7 aydan sonra beslenmiyebilir demişti kıza son aylar zehir olmuştu ama şükürler olsunki 36 haftalık dogmasına ramen 2 950 40 beklese 3 buçuku geçerdii RABBİM besler onu cnm takma sen boşver senınki ne kadardı en son gittiğinde
ee yusyuvarlak kafamız var ikimizinde demekki bize benzediler
hımm demek yengendede vardı benimki tıkalı değil ama demekki fazla işlevi yokbende de herşey çıktı anam bu ne yaa
en son gittiğimde biliyosun fazladan ölçtü haftamı büyük zannederek 1209 gr çıktı ama zannetmiyorum
işe yararmı yaramazmı bilmiyorum ama 2 kereden fazla detaylı çektirdi semiha şakire filen göndermişlerdi kızın o günlerii aklımdan çıkmıyoo devamlı gözü yaşalıydıı şimdii maşaallah tosuncuk olduu senin kızda öyle olur inşallah cnm
bu çektiğin son sıkıntılar olur inşallah mutlu sona az kaldıı nurayda dogurdu bak önümüzdee yolu tutan yokk
seyhan bu arada biz haftaya vericez bebek odasının siparişini dayanamıyorum artık her taraf dagınık bebek eşyası dolu gelsinde yerleştirip kurtulayım
inşallahh hepimizin sıkıntıları son olur
medikalde de detaylı baktı bu duruma canım o okadar kötü değil dedi
hımmm demek dayanamıyonmodokoda mı yaptırcaktın son karar? ozaman fiyatları modeli gösterirsin sipariş verince
bende dün eşimle konuştum 15 gün sonra falan hem iş yerine gidip raporumu veririz hem kızımın artık alışverişini yaparız hemde mobilya siparişini veririz dedim bakalım o gün bi araba ayarlayıp hepsini aynı gün yapmamız lazım ben çok gezemem maalesefalışveriş için civil e gidicem hem uygun hemde herşey var senin önerin varmı ? girddimmi herşeyi alıcam alamadıklarımıda netten alırım bu arada hava nemlendiricisi alıcakmısınız ben ondanda istiyom
canım ben çıktım
bu arada niyetlimisn doktorun ne dedi
selamm
Seyhancım normal doğum hikaeylerini okuyorumda dikiş olayı genelde hisedilmiyormuş öyle okudum hep (annenin haberi olmadan anestezimi uygulanıyor acaba)
hayırlısıyla o günleri bir görelim normal doğum olur ve dikişlere dayanamazsam isterim bende uyuşturucu iğne
fatoş maşallah oğluşunaa tosun olacak tosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?