Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

zor olan sancılarmış zaten ..amaaaann dediğin gibi o zaman gelsinde bir şeki,lde doğar bebeler .
bu arada Aydındaki özel hasanelere yasa etki etmedi herhalde :)geçen gün gittiğim hastanede eşimin öğrencisi orda çalışıyor gördü bizi yanımıza geldi ameilayat yerinde çalışıyormuş ..sordum hemen bulmuşken:) bu hastanede genelde doğumlar nasıl oluyor diye sordum ..yenge dedi 10 doğumdan 8_9 sezeryan olur .ee dedim yasa çıkmış şimdi tıbbı bir sorun olmadığı sürece sezeryan yasak değilmi .dediki sadece hastanın keyfi sezeryan isteği yasak diğer türlü doktor isterse yine sezeryana alabiliyor dedi:44::44::44::44:

kızlarrrrrrrr alt komşumu kocası dövdü kadın balkonda bağırıp duruyo kurtarın diyeelim ayağım boşaldı çok üzüldümkomşular sitenin orta yerine toplandı adama herkes bişey diyor
offfff çok fena olodum valla

nuraycımmmmmm çok sevindim allahım yavrunuzu sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olarak büyütmenizi nasip etsinnnnn

aminn cnm inşallah öyle olurr bu ölçümler yqanıltıcı ölçümler nede olsaaa:26::26::26::26::26::26:

o adamın elleri kolları kırılsında bir daha karısına vuramasın inşallah

bugün doktoruma gittim maşallah çok iyiymiş bebeğimin gelişimi tam 8 haftalığım bugün

vee bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra

hamdolsun yine pıt-pıtları duydum maşallah bebeğime yaaa

hepimizin güzel haberleri sağlıkla devam etsin inşallah

Yüce Rabbim bekleyen arkadaşlarımızın müjdesini tez zamanda nasip etsin inşallah

başım felaket ağrıyor ve tahmininiz üzerine acayip uykum var :111::111::111::111: hadi bana müsade

ahh şifam ah sende benim gibi hamiş kalığından bu yana baş ağrıları çekiyorsun .geçmiş olsun kuzum Allah beterinden korusun
gözün ayın olsun canım görmüşsün bebişini ..o kalp atışları resmen büyülüyor insanı Allahım isteyen herkese yaşatsın inşallah ..

kamer o komşunu Allah bildiği gibi yapsın böyle erkeklerden nefret ediyorum bir kaşık suda boğasım geliyor

nuraaay allah hayırlı etsin oğlunu gözünüz aydın olsun.ismide çok güzelmiş ismiyle yaşasıın.. sevom listeyi buldum dün arıcaktım ama olmadı yarın yada pzts mutlaka çağrı at hatırlat annem unutabilirm bi işe dalıp... papatyaa senin bebeler ikizmi benim hiç bişeyden haberim yok çokmu boşladım yoksaburalarıı :26: şifaaa maşallah bıdığına allah sevincini tamamına erdirsin hayırlı vakti zamanında... fatoş senin bebeyede maşallah tosun olucak desene nurcik halamı başınağrıyor kuzum bu aralar seninle iletişime geçmem lazım hatunum sende bir ara çığrı bırak bana ben sahur hazırlayıp yatayım öpüldünüz kızlar ya bişey sorucaktım ama ne unuttum bak şimdi neyse hason olarak nevo nasıl bieln varmı ipem duru nerdeler hepsi iiyidir inşllah durunun numarasını kaybettim sanıırm bi sesini duyasımda geldi faceden bi dürteyim hatunumu ben

hoş geldin tuğba çok şükür ikiz bebelerim rabbim kucağıma sağlıkla almayı nasip eder inşallah
sıkıntılar peşimi bırakmıyor yada ben çarıyorum dillendirirken dillendirirken
plasenta previa varmış bende benimde bebeklerimin de hayatı tehlikeye girebilirmiş meydana gelebilecek bir kanamada
doktorum araştırma kurcalama bu işi demişti bende dün güveniyorum doktoruma diyordum malesef gece uyku tutmadı biraz araştırdım daha doğrusu kaşındım sabahı sabah ettim
risk risk derken riskin başına oturdum
rabbim büyük derdi veren dermanınıda verir inşallah bu sefer yavrularıma sıkıntısız bir şekilde kavuşabilirim
birazda miğdenizi bulandırayım şimdiye adar hiç kusmamıştım sabaha kadar içim dışıma çıktı nasıl bir bulantı tarif edemem strese girdim ondanmı oldu aceba
neyse hepinize hayırlı pazarlar belkide çoğunuz uykudasınızdır

ayy evet Kedersizimm canımm benim ya başağrım bayağı-bayağı rahatsız ediyor beni bu yüzden uykucu olmama seviniyorum ne kadar uyursam o kadar az başağrısı çekiyorum ALLAH razı olsun evet yaa dediğin gibi büyülüyor adeta pıt-pıtlar muhteşem ötesi mucize eseri Rabbime ne kadar şükretsek az amin amin bu güzellikler bu talih kuşu hepimizin başına konsun inşallah

Tubişim canım hoş geldin amin canım benim ALLAH razı olsun inşallah kucaklarımıza aldığımız haberlerimizde olacak öpüyorum seni ve cici kızını

papatyamm aaaa geçmiş olsun tatlım yaa bu plasenta previa ne demekmiş :26: Rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah sağlıklıca ve vaktinde kucaklarımıza almak nasip olsun inşallah

bence sitresten istiğfar ettin sen

ay afedersiniz bende az evvel istiğfar ettim azdı ALLAH tan

iyi pazarlar kızlarrrrrr

bugün kocacıkla birlikteyiz valla evimde kocamla başbaşa kalmayı çokkk özlüyorumm

slm canlarım nasılısınız oku oku bitmeyecek sandım ama çok özledim sizleri hayırlı ramazanlar
nuraycım oğluşuna kavuşmuşsun gözünaydın ismiyle büyüsün allah razı olsun hepimize dualar etmişsin rabbim kabul etsin inşallah
herkes nasıl iyi miiii ya nurcanım geçen yazacaktım unuttum kızının ismi çok güzel
sevom sevdamce mobilya işlerine girişmişsiniz şimdeden allah yardımcınız olsun
şifam sen nasılsın baş ağrın varmış elini başınıza koyup ya fettah zikiri çekin canlarım nurcanım sendee rabbim şifasını verir inşallahhh
pınar abblacım sen nasılsın tatilden dönmüşsünüz hoşgeldiniz güzel geçmiş keşke biraz daha kalabilseydinizzz
nevom sen nasılsın hamişliğin nasıl geçiyor
asi de uğramıyor
duru ablamda uğramıyor nasılsınız
ipeğim sen nasılsın
minnakım prensesle sen nasılsın
ayşecim hiç canını sıkma sorunsuz atlatacaksınız herşeyi inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız
kamercim sen nasılsın prensler iyimiş maşllah pikelerini ağız tadıyla kullanın inşallah
unuttuğum varsa affınıza sığınırım öptüm hepiniziiiii

allah razı olsun canım darısı sizlere artık dikişlerim biraz ağrı yapıyo ondan başka bi sıkıntım yok çok şkür
iş doğuma gelene kadar canım ama çok şükür yinede çok kötü değildi tabi ağrılı olmak suni sancı vermeleri insanı epey zorluyor dikişleri hiç hissetmedim uyuşturucu yaptıkları için ama bebeğini gördüğün anda olay bambaşka hal alıyor dünyaya bedel rabbim cümlesine nasip esin bu duyguyu annam var yanımda saolsun bize bakıyo

nurayy dogurmuşsun ohhhhh ogluşunu aldınn kucagınaaaa çok sevindim RABBİM analı babalı büyütsün inşallah darısıı başımızaaa en yakın zmaandadaaa tüm özlem çekenlere inşallahhh

allah razı olsun canım darısı sizlere artık

baş ağrılarım devam ediyor maalesef bugün yine yokladı kerata :)
aklımdasın ne zamandır arayım diyorum sonra vazgeçiyorum rahatsız etmiyim diye bugün yarın atarım çığrımı :)
pek güzel dimi ismimiz beğendiğine sevindim canımcım öptük seni kızçemle

sağlıklı uzun ömürle büyüsün inşallah ..bebek doğup kucağına alıp kokusunu aldığında bütün acılar unutuluyormuş zaten

bu arada ayşe ekim topiğinde de var senin sorununda olan bir kaç kişi.onlarda sezeryan olacak ama plesentanın yukarı çıkma ihtimali olduğunuda okudum sıkma sen canını bide araştırıp durma diycem ama elinde olmuyor insanın

selam kızlar

su eşimin 6 sene oldu nerdeyse ameliyat olalı

nurcik baş ağrıların yediklerinden de olablirmi çikolata falan artırıyo da :26:

tuğbiş listeyi mail yada mesajlada atabilirisin canım ee buraya doğru dürüst uğramazsan haberleride tam alamazsın tabi

sevdamce sende iyisindir inş.

ayşe nurcikin dediği gibi yukarı çıkma ihtimali var o yüzden dinlenmen lazım allahım korusun bebelerini canım. sakın korkma iyi düşünmeye çalış

lara üzüldüm komşuna maalesef böle dallamalar var kendi gücünde zannedip kadının üzerinde deneyen

şifa senşnde bebişin iyiymiş maşallahhh

kızlar nasısınızz
ben bugün biraz huzursuz oldum sağ kasığıma sancı girdi 8-10 sn kadar adet sancısı gibi sinir etti beni sabahta ishal sancısı gibi bişey olmuştu hemen geçti oda
offff şimdi bunlar normalmi insan bilemiyorki sizlerde de oluyormu bu tarz şeyler

sevo sorma canım maalesef çok böyle dangalaklar
ama polis çağırdılar kadın şikayetçi oldu alıp götürdüler adamı daha gençler ya 4-5 yaşlarında birde oğulları varkadın kadersiz yavrum diye çocuğuna sarılıp nasıl ağlıyodu offff offffffffff çok üzücü

bacım yok yaa tatlı ve çikolatayla aram pek yok yemem öyle pek fazla
sıcaklardan oluyor bide bu aralar canım sıkılıyor nedense bide stres çok var üstümde
.demin annemle konuştum normal konuşuyos öyle havadan sudan .. sonra ben salya sümük :))annemde teleşlandı ne oldu niye ağlıyon kızım yok dedim bişeyim doluydum zaten böyle oluyor arada ağlayınca geçiyor dedim :))durup duruken korkttum annemide :) garip bir ruh haline büründüm yine bu aralar
dün akşam benimde oldu kasıkta ağrı ama ben kaşındım temizlik yaptım hemen ardından sol kasığıma ağrı girdi kendimi kanepeye zor attım yarım saat dinlendikten sonra geçti ..bugün yine arada ağrı giriyor özellikle oturduğum yerden kaltığıman giriyor sancı ve
dediğin gibi saniyeler sürüyor geçiyor sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…