- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
lara bendede oluyo adet ağrısı gibi vuruyo nadirde olsa
nurcik demek sende duygusala bağladın ne kadar sulu göz olduk yaw
hamileliğin ilk aylarında duygu karmaşası olduğunu biliyordum ama son aylarında tavan yaptığını bilmiyorum :))
bende de başlarda hiç olmadı şimdi oluyo
sağolun bacılarım benimmmmm
demek olabiliyor bu sancılarolmasa olmazmı yaaa bıraksada rahat etsek
bu aralar bende de duygu depreşmesi var kızlar korkularım endişelerim tavan yaptıstrese griyorum bazen mesela bugün çok stresliyim
34 haftayı bitirsekte bi nefes alsak allahın izniyle
bundan böyle daha sık yaşıycaz bu kasık ağrılarını..bebekler büyüor rahim büyüyor normal bence ama tabi dikkat etmemiz lazım dediğin gibi 34 haftalara gelirsek derin bir ohh çekecez hepimizz
nurcan sen ciğer geliştirici iğne olmuştun demi canım
bende salı günü tüp doktoruma gidiyorum söylicem iğne olayını bakalım ne diyecek:26::26:
bu arada nasıl bişey o ğneler kaç pra devlet karşılıyormu bacım
kızlar bana arada ağrı girip duruyor karnıma karnıma yaaaaa
sanki karnım burkuluyor:44::44::44:
bende çıkayım namazımı kılıp biraz kuran okuyayım ..görüşürüzz hayırlı iftarlar
iyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....
benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar
ohh sefanız olsun hemşommiyi pazarlar kızlarrrrrr
bugün kocacıkla birlikteyiz valla evimde kocamla başbaşa kalmayı çokkk özlüyorumm
evet Çiğdemciğim başağrım oluyor sık-sıkslm canlarım nasılısınız oku oku bitmeyecek sandım ama çok özledim sizleri hayırlı ramazanlar
nuraycım oğluşuna kavuşmuşsun gözünaydın ismiyle büyüsün allah razı olsun hepimize dualar etmişsin rabbim kabul etsin inşallah
herkes nasıl iyi miiii ya nurcanım geçen yazacaktım unuttum kızının ismi çok güzel
sevom sevdamce mobilya işlerine girişmişsiniz şimdeden allah yardımcınız olsun
şifam sen nasılsın baş ağrın varmış elini başınıza koyup ya fettah zikiri çekin canlarım nurcanım sendee rabbim şifasını verir inşallahhh
pınar abblacım sen nasılsın tatilden dönmüşsünüz hoşgeldiniz güzel geçmiş keşke biraz daha kalabilseydinizzz
nevom sen nasılsın hamişliğin nasıl geçiyor
asi de uğramıyor
duru ablamda uğramıyor nasılsınız
ipeğim sen nasılsın
minnakım prensesle sen nasılsın
ayşecim hiç canını sıkma sorunsuz atlatacaksınız herşeyi inşallah tez zamanda kucağınıza alırsınız
kamercim sen nasılsın prensler iyimiş maşllah pikelerini ağız tadıyla kullanın inşallah
unuttuğum varsa affınıza sığınırım öptüm hepiniziiiii
ayy canım benim tekrar geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun Yüce Rabbim sağlıklı-hayırlı evladını analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahallah razı olsun canım darısı sizlere artık dikişlerim biraz ağrı yapıyo ondan başka bi sıkıntım yok çok şkür
iş doğuma gelene kadar canım ama çok şükür yinede çok kötü değildi tabi ağrılı olmak suni sancı vermeleri insanı epey zorluyor dikişleri hiç hissetmedim uyuşturucu yaptıkları için ama bebeğini gördüğün anda olay bambaşka hal alıyordünyaya bedel rabbim cümlesine nasip esin bu duyguyu annam var yanımda saolsun bize bakıyo
Sevom canım evet şükürler olsun bebeğim büyüyor beeeselam kızlar
su eşimin 6 sene oldu nerdeyse ameliyat olalı
nurcik baş ağrıların yediklerinden de olablirmi çikolata falan artırıyo da :26:
tuğbiş listeyi mail yada mesajlada atabilirisin canımee buraya doğru dürüst uğramazsan haberleride tam alamazsın tabi
sevdamce sende iyisindir inş.
ayşe nurcikin dediği gibi yukarı çıkma ihtimali var o yüzden dinlenmen lazım allahım korusun bebelerini canım. sakın korkma iyi düşünmeye çalış
lara üzüldüm komşuna maalesef böle dallamalar var kendi gücünde zannedip kadının üzerinde deneyen
şifa senşnde bebişin iyiymiş maşallahhh
hemşom geçmiş olsunkızlar nasısınızz
ben bugün biraz huzursuz oldum sağ kasığıma sancı girdi 8-10 sn kadar adet sancısı gibi sinir etti beni sabahta ishal sancısı gibi bişey olmuştu hemen geçti oda
offff şimdi bunlar normalmi insan bilemiyorki sizlerde de oluyormu bu tarz şeyler
ahh yaa ne üzüldüm hemşommsevo sorma canım maalesef çok böyle dangalaklar
ama polis çağırdılar kadın şikayetçi oldu alıp götürdüler adamı daha gençler ya 4-5 yaşlarında birde oğulları varkadın kadersiz yavrum diye çocuğuna sarılıp nasıl ağlıyodu offff offffffffff çok üzücü
ayy bende öyleyim geldim yanınızalara bendede oluyo adet ağrısı gibi vuruyo nadirde olsa
nurcik demek sende duygusala bağladın ne kadar sulu göz olduk yaw
bende şimdi öğrendim bakalım beni neler beklerhamileliğin ilk aylarında duygu karmaşası olduğunu biliyordum ama son aylarında tavan yaptığını bilmiyorum :))
yaa illa siftah görecekmişsin Sevommmbende de başlarda hiç olmadı şimdi oluyo
ayy bende acayip gerginin ağlamaklıyım dokunsan ağlayacak denir ya aynensağolun bacılarım benimmmmm
demek olabiliyor bu sancılarolmasa olmazmı yaaa bıraksada rahat etsek
bu aralar bende de duygu depreşmesi var kızlar korkularım endişelerim tavan yaptıstrese griyorum bazen mesela bugün çok stresliyim
34 haftayı bitirsekte bi nefes alsak allahın izniyle
demi tek suç hormonlardatek suçlu var oda hormon kızı hormon
sevo kontrollerin kaç günde bir olacak bundan böyle ..
benim sanırım artık 15 günde bir çağıracak bide her gidişimde nsyede bakılacak galiba:44:
evet bencede bebek büyüdükçe ufak-tefek ağrılar olabilirbundan böyle daha sık yaşıycaz bu kasık ağrılarını..bebekler büyüor rahim büyüyor normal bence ama tabi dikkat etmemiz lazım dediğin gibi 34 haftalara gelirsek derin bir ohh çekecez hepimizz
sıcaklarda bunaltır seniben ılık bir duş alıp azıcık uyuyum bakıyım hem kafa olarak hemde vücut olarak rahatlarım belkigörüşürüz bacılarımmm
ALLAH kabul etsin bende başladım namazabende çıkayım namazımı kılıp biraz kuran okuyayım ..görüşürüzz hayırlı iftarlar
hadi bakalım güzel haberleriniz gelsin inşallahlara o ağrılar normal canım moralini bozma strese girme
nurcik 3 hafta sonra gel bir sorun olmazsa dedi nst ye hiç bağlanmadım ben. büyük ihtimal 29. hafta bitişinde giderim kontrole ciğer iğnelerine ozaman başlanıcak
hadi dinlen sen tatlımmbende uzanayım az uzanıyomya
allah kabul etsin canım
tarfilim tatlım hoş geldin geçmiş olsun cici kızının gaz sıkıntısı varmış acil şifalar dilerim öptüm seni ve meleğiniiyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....
benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar
araştırma bencemaşallah tarfilcim allah ömür versin o günleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah
Nurcan seyhan sağolun kızlar inşallah benimkide çıkar yukarı dualarınızda unutmayın benide
tamam nurcan araştırmayacam çünkü çok canım sıkılıyor elimdende bişey gelmez rabbime emanetiz
turnalım ALLAH kabul etsin tatlım sıcaklardan dolayı daha çok susuzluk yaşanıyor ben tutmadığım halde azcık bi susayım dayanamıyorum susuzluğa bol sabır versin RabbimHerkese hayırlı ramazanlar benim için bugün başladı 2 senedir tutmuyodum başladım allah ömür ve saglık verirse tutucam işallah içim huzur ve neşe doldu geçen yıl aglamıştım tutamadım diye ama şuan susuzluktan ölüyorum susuz kalan hayvanların dili dışarda kalır ya aynen öyleyim
hemşom geçmiş olsuninşallah gelmez bidaha
ahh yaa ne üzüldüm hemşommRabbim hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah
ayy bende öyleyim geldim yanınıza
bende şimdi öğrendim bakalım beni neler bekler
yaa illa siftah görecekmişsin Sevommm
ayy bende acayip gerginin ağlamaklıyım dokunsan ağlayacak denir ya aynen
demi tek suç hormonlarda:44: ns kalp atışı dinlenilen cihaz demi
evet bencede bebek büyüdükçe ufak-tefek ağrılar olabilirinşallah hepimiz vaktinde doğuralım sağlıklı evlatlarımızı
sıcaklarda bunaltır senihadi duş iyi gelsin inşallah
ALLAH kabul etsin bende başladım namazayalnız bilmediğim ne çok şey varmış mesela zammı surelerin sıralaması varmış ve bu sırayı bozmadan okumak gerekiyormuş ben malesef bilmediğim için rastgele okumuştum Rabbim affetsin inşallah komşumdan öğrendim vee ikindi ve yatsı namazının sünnetinde 2. rekatında ettehiyyatü-salli-barik okunmalıymış :26:komşumdan öğrendim ve birde öğle-ikindi-akşam-yatsı namazlarının farzlarında 2. rekattan sonra fatihadan sonra zammı sure okunmazmış işte bu yazdıklarımı hiç bilmiyordum uygulamaya geçirdim inşallah Rabbim affetsin kabul etsin ibadetlerimizi
hadi bakalım güzel haberleriniz gelsin inşallah
hadi dinlen sen tatlımm
tarfilim tatlım hoş geldin geçmiş olsun cici kızının gaz sıkıntısı varmış acil şifalar dilerim öptüm seni ve meleğini
araştırma bencedr umuzdan memnunuz bak gebelik kontrollerimiz bile tüp bebek dr umuzda devam oluyor bu gidişle acıbademde doğuracağız
turnalım ALLAH kabul etsin tatlım sıcaklardan dolayı daha çok susuzluk yaşanıyor ben tutmadığım halde azcık bi susayım dayanamıyorum susuzluğa bol sabır versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?