Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

lara bendede oluyo adet ağrısı gibi vuruyo nadirde olsa

nurcik demek sende duygusala bağladın ne kadar sulu göz olduk yaw

sağolun bacılarım benimmmmm
demek olabiliyor bu sancılarolmasa olmazmı yaaa bıraksada rahat etsek

bu aralar bende de duygu depreşmesi var kızlar korkularım endişelerim tavan yaptıstrese griyorum bazen mesela bugün çok stresliyim
34 haftayı bitirsekte bi nefes alsak allahın izniyle

bundan böyle daha sık yaşıycaz bu kasık ağrılarını..bebekler büyüor rahim büyüyor normal bence ama tabi dikkat etmemiz lazım dediğin gibi 34 haftalara gelirsek derin bir ohh çekecez hepimizz

bundan böyle daha sık yaşıycaz bu kasık ağrılarını..bebekler büyüor rahim büyüyor normal bence ama tabi dikkat etmemiz lazım dediğin gibi 34 haftalara gelirsek derin bir ohh çekecez hepimizz

nurcan sen ciğer geliştirici iğne olmuştun demi canım
bende salı günü tüp doktoruma gidiyorum söylicem iğne olayını bakalım ne diyecek:26::26:
bu arada nasıl bişey o ğneler kaç pra devlet karşılıyormu bacım

kızlar bana arada ağrı girip duruyor karnıma karnıma yaaaaa
sanki karnım burkuluyor:44::44::44:

ben ılık bir duş alıp azıcık uyuyum bakıyım hem kafa olarak hemde vücut olarak rahatlarım belkigörüşürüz bacılarımmm

evet canım vuruldum o iğneden erken doğum ihtimaline karşı
devlet karşılıyor sanırsam fiyatıda uygun ama kaça aldınız dersen inan hatırlamıyorum en fazla 20_30tl diyim sana
doktorunla konuş uygun görürse yaptır sende ne olur ne olmaz

bende çıkayım namazımı kılıp biraz kuran okuyayım ..görüşürüzz hayırlı iftarlar

lara o ağrılar normal canım moralini bozma strese girme

nurcik 3 hafta sonra gel bir sorun olmazsa dedi nst ye hiç bağlanmadım ben. büyük ihtimal 29. hafta bitişinde giderim kontrole ciğer iğnelerine ozaman başlanıcak

iyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...

hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....

benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar

maşallah tarfilcim allah ömür versin o günleri görmeyi hepimize nasip etsin inşallah

Nurcan seyhan sağolun kızlar inşallah benimkide çıkar yukarı dualarınızda unutmayın benide
tamam nurcan araştırmayacam çünkü çok canım sıkılıyor elimdende bişey gelmez rabbime emanetiz

Herkese hayırlı ramazanlar benim için bugün başladı 2 senedir tutmuyodum başladım allah ömür ve saglık verirse tutucam işallah içim huzur ve neşe doldu geçen yıl aglamıştım tutamadım diye ama şuan susuzluktan ölüyorum susuz kalan hayvanların dili dışarda kalır ya aynen öyleyim

iyi pazarlar kızlarrrrrr

bugün kocacıkla birlikteyiz valla evimde kocamla başbaşa kalmayı çokkk özlüyorumm
ohh sefanız olsun hemşomm

evet Çiğdemciğim başağrım oluyor sık-sık tamam tatlım bunu uygulayacağım inşallah şifa olacak çok sağol sen nasılsın görüşmeyeli

ayy canım benim tekrar geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun Yüce Rabbim sağlıklı-hayırlı evladını analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah anneciğine selamlar topçu yeğenimi öptüm kocaman senide

Sevom canım evet şükürler olsun bebeğim büyüyor beee ilk ultrason fotolarıyla şimdiki arasında bayağı fark var sen nasılsın yatıyorsun demi cici kızınla öptüm sizleri

hemşom geçmiş olsun inşallah gelmez bidaha

ahh yaa ne üzüldüm hemşomm Rabbim hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah

lara bendede oluyo adet ağrısı gibi vuruyo nadirde olsa

nurcik demek sende duygusala bağladın ne kadar sulu göz olduk yaw
ayy bende öyleyim geldim yanınıza

hamileliğin ilk aylarında duygu karmaşası olduğunu biliyordum ama son aylarında tavan yaptığını bilmiyorum :))
bende şimdi öğrendim bakalım beni neler bekler

bende de başlarda hiç olmadı şimdi oluyo
yaa illa siftah görecekmişsin Sevommm

ayy bende acayip gerginin ağlamaklıyım dokunsan ağlayacak denir ya aynen

tek suçlu var oda hormon kızı hormon

sevo kontrollerin kaç günde bir olacak bundan böyle ..
benim sanırım artık 15 günde bir çağıracak bide her gidişimde nsyede bakılacak galiba:44:
demi tek suç hormonlarda :44: ns kalp atışı dinlenilen cihaz demi

evet bencede bebek büyüdükçe ufak-tefek ağrılar olabilir inşallah hepimiz vaktinde doğuralım sağlıklı evlatlarımızı

ben ılık bir duş alıp azıcık uyuyum bakıyım hem kafa olarak hemde vücut olarak rahatlarım belkigörüşürüz bacılarımmm
sıcaklarda bunaltır seni hadi duş iyi gelsin inşallah

bende çıkayım namazımı kılıp biraz kuran okuyayım ..görüşürüzz hayırlı iftarlar
ALLAH kabul etsin bende başladım namaza yalnız bilmediğim ne çok şey varmış mesela zammı surelerin sıralaması varmış ve bu sırayı bozmadan okumak gerekiyormuş ben malesef bilmediğim için rastgele okumuştum Rabbim affetsin inşallah komşumdan öğrendim vee ikindi ve yatsı namazının sünnetinde 2. rekatında ettehiyyatü-salli-barik okunmalıymış :26:komşumdan öğrendim ve birde öğle-ikindi-akşam-yatsı namazlarının farzlarında 2. rekattan sonra fatihadan sonra zammı sure okunmazmış işte bu yazdıklarımı hiç bilmiyordum uygulamaya geçirdim inşallah Rabbim affetsin kabul etsin ibadetlerimizi

hadi bakalım güzel haberleriniz gelsin inşallah

bende uzanayım az uzanıyomya
allah kabul etsin canım
hadi dinlen sen tatlımm

tarfilim tatlım hoş geldin geçmiş olsun cici kızının gaz sıkıntısı varmış acil şifalar dilerim öptüm seni ve meleğini

araştırma bence dr umuzdan memnunuz bak gebelik kontrollerimiz bile tüp bebek dr umuzda devam oluyor bu gidişle acıbademde doğuracağız

turnalım ALLAH kabul etsin tatlım sıcaklardan dolayı daha çok susuzluk yaşanıyor ben tutmadığım halde azcık bi susayım dayanamıyorum susuzluğa bol sabır versin Rabbim

günaydın canlarımmmmm nasılsınız bakalım size bu hafta günaydın açılışlarını ben yapacam canlarımmmm çok özlemişim
nasılsınız bakalım ben bu hafta acildeyim ohh tek başıma pc de var :) arkadaş izine çıktı onun işine bakacam ben
eski işimi çok özledim sizleri herşeyi çok özledim ben yaaaa

tarfilim hoşgeldin nasılsın bebişinin gazı varmış allahım yardımcın olsunnn büyüyüyorsunuzz rabbim hepimize tattırsın inşallahhhhhhh

amin canım ben biraz korkuyorum açıkçası böbregimide zarar vermek istemiyorum öglenleri niyet ediyorum oruca nakilli olmasam korkmam bu kadar ALLAH a sabır ve saglık verir işallah iyi niyetimizi görür buarada hepinize günaydın sıcakkk AYDIN dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…