hemşom geçmiş olsuninşallah gelmez bidaha
ahh yaa ne üzüldüm hemşommRabbim hiç kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah
ayy bende öyleyim geldim yanınıza
bende şimdi öğrendim bakalım beni neler bekler
yaa illa siftah görecekmişsin Sevommm
ayy bende acayip gerginin ağlamaklıyım dokunsan ağlayacak denir ya aynen
demi tek suç hormonlarda:44: ns kalp atışı dinlenilen cihaz demi
evet bencede bebek büyüdükçe ufak-tefek ağrılar olabilirinşallah hepimiz vaktinde doğuralım sağlıklı evlatlarımızı
sıcaklarda bunaltır senihadi duş iyi gelsin inşallah
ALLAH kabul etsin bende başladım namazayalnız bilmediğim ne çok şey varmış mesela zammı surelerin sıralaması varmış ve bu sırayı bozmadan okumak gerekiyormuş ben malesef bilmediğim için rastgele okumuştum Rabbim affetsin inşallah komşumdan öğrendim vee ikindi ve yatsı namazının sünnetinde 2. rekatında ettehiyyatü-salli-barik okunmalıymış :26:komşumdan öğrendim ve birde öğle-ikindi-akşam-yatsı namazlarının farzlarında 2. rekattan sonra fatihadan sonra zammı sure okunmazmış işte bu yazdıklarımı hiç bilmiyordum uygulamaya geçirdim inşallah Rabbim affetsin kabul etsin ibadetlerimizi
hadi bakalım güzel haberleriniz gelsin inşallah
hadi dinlen sen tatlımm
tarfilim tatlım hoş geldin geçmiş olsun cici kızının gaz sıkıntısı varmış acil şifalar dilerim öptüm seni ve meleğini
araştırma bencedr umuzdan memnunuz bak gebelik kontrollerimiz bile tüp bebek dr umuzda devam oluyor bu gidişle acıbademde doğuracağız
turnalım ALLAH kabul etsin tatlım sıcaklardan dolayı daha çok susuzluk yaşanıyor ben tutmadığım halde azcık bi susayım dayanamıyorum susuzluğa bol sabır versin Rabbim
şifam sen çok yaşa emi hiç iştahım yoktu beni güldürdün sabah sabah
doğru söylüyon pahalı pahalı diye dert yanıp duruyoruz inatla devamda ediyoruz aynen bu gidişle doğumuda acıbademde yaparız biz rabbim sıkıntısız vakti saatinde kavuşmak nasip eder inşallah
ufak tefek sorunlar bunlar canım her bebekte oluyor gaz sıkıntısı Allah uzun ömürler versin Sena kızınaiyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....
benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar
Allah kabul etsin canım ..doktora sorsaydın keşke senin daha dikkatli olman laızm biliyorsunHerkese hayırlı ramazanlar benim için bugün başladı 2 senedir tutmuyodum başladım allah ömür ve saglık verirse tutucam işallah içim huzur ve neşe doldu geçen yıl aglamıştım tutamadım diye ama şuan susuzluktan ölüyorum susuz kalan hayvanların dili dışarda kalır ya aynen öyleyim
evet canım nst hem bebeğin kalp atışlarını izliyor hemde annede sancı veya kasılma varmı ona bakılıyor 10dakk sürüyorh
demi tek suç hormonlarda:44: ns kalp atışı dinlenilen cihaz demi
ALLAH kabul etsin bende başladım namazayalnız bilmediğim ne çok şey varmış mesela zammı surelerin sıralaması varmış ve bu sırayı bozmadan okumak gerekiyormuş ben malesef bilmediğim için rastgele okumuştum Rabbim affetsin inşallah komşumdan öğrendim vee ikindi ve yatsı namazının sünnetinde 2. rekatında ettehiyyatü-salli-barik okunmalıymış :26:komşumdan öğrendim ve birde öğle-ikindi-akşam-yatsı namazlarının farzlarında 2. rekattan sonra fatihadan sonra zammı sure okunmazmış işte bu yazdıklarımı hiç bilmiyordum uygulamaya geçirdim inşallah Rabbim affetsin kabul etsin ibadetlerimizi
günaydın tatlımgünaydın canlarımmmmm nasılsınız bakalım size bu hafta günaydın açılışlarını ben yapacam canlarımmmm çok özlemişim
nasılsınız bakalım ben bu hafta acildeyim ohh tek başıma pc de var :) arkadaş izine çıktı onun işine bakacam ben
eski işimi çok özledim sizleri herşeyi çok özledim ben yaaaa
tarfilim hoşgeldin nasılsın bebişinin gazı varmış allahım yardımcın olsunnn büyüyüyorsunuzz rabbim hepimize tattırsın inşallahhhhhhh
günaydın sanada komşu :))amin canım ben biraz korkuyorum açıkçası böbregimide zarar vermek istemiyorum öglenleri niyet ediyorum oruca nakilli olmasam korkmam bu kadar ALLAH a sabır ve saglık verir işallah iyi niyetimizi görürbuarada hepinize günaydın sıcakkk AYDIN dan
kamerrr nasıl oldun canım kasık ağrın geçtimi
iyi pazarlar kızlar epey oldu takip edemiyorum umarım herkes iyidir son bikaç sayfayı okuyabildim nuray doğum yapmış tebrikler rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah...
hamişler nasıl bakalım az kaldı yavrularınıza kavuşmaya inşallah....
benim günlerim uykusuz yorgun geçiyor bebeğimin gaz sancısı çok fazla onun dışında iyi çok şükür bugün 5. haftayı bitiriyoruz...ne zaman doğum yaptım ne zaman 5 haftalık olduk anlayamıyorum günler su gibi geçip gidiyor ....hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun inşallah hayırlı ramazanlar
ufak tefek sorunlar bunlar canım her bebekte oluyor gaz sıkıntısı Allah uzun ömürler versin Sena kızına
Allah kabul etsin canım ..doktora sorsaydın keşke senin daha dikkatli olman laızm biliyorsun
sussuz kalman böbreğini etkileyebilir Allah korusun
evet canım nst hem bebeğin kalp atışlarını izliyor hemde annede sancı veya kasılma varmı ona bakılıyor 10dakk sürüyor
aaa bende bilmiyordum valla her vakti aynı sıralama devam ediyorum ,Allah kabul etsin:26:
haa bu arada bugün yün iplerimi alıyorum başlasakmı artık yeleğe
günaydın tatlımnasılsın ,geçen hafta yokluğun belli oluyordur epey neyseki bu hafta bizimlesin
günaydın sanada komşu :))
oruçmusun bugün de
günaydın
geçti bacım çok şükür aman olmasın birdaha huzursuz oluyorummmm
çok sıcak kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yanıyorummmmmmmmmmnurcik orasıda sıcaktır demi
evet oruçluyum dr bişey olmaz dedi ama gene de korkuyorum :18::18::18::18:
nuraycım günaydın canım
mesaj yazdım ama görmedin heralde canımoğluşunu aldın kucağına çok şükür darısı başımıza
allah analı babalı büyütsün canımmmm
nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz oğluşla anlat azıcık canımmm
aman canım çok dikkat et sakın banyoya filan tek başına girme olurmuaa benim hamilelik takvimimde bu dönem bayılmalarınız olabilir demiş vallahi doğru diyor
..kızlar size söylemeyi unutuyorum 2 gündür kısa baygınlıklar geçiriyorum eşim soğuk suyla yüzüme su çarpıyor kendime geliyorum sonrabu bayılmalarda hamileliğin ilk aylarında olmazmıydı yahuu :)
gözden kaçırmışımdır tatlım kusura bakma yada cvp atmayı unutmuşumdur alla razı olsun rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip etsn
oğluşla bol bol emişiyoruz çok şükür ağlıyo uyuyo şimdide uyuttum bi fırsat dedim bakınmaya geldim biraz huysuzluğumuz var ağlayınca insanın eli ayağın adolaşıyo ama ilk iki gün acemilik yaşıyorsun o zamanda saolsun annem yardım etti sonra alışıyorsun ben uykusuzluğa dayanamazdım ama insan alışıyo imdilik benden bu kadar fazla oturamıyorumda dikişlerim acı veriyo sonra grşzallah emanet olun canlarım hepinizi öptüm
aman canım çok dikkat et sakın banyoya filan tek başına girme olurmu
bende arada daral geliyor ama baygınlık olmadı çok şükür
maşallah canımmm e olacak o kadar annesi allahtan çabuk adapte olmuşsunuz
tamam canım oturma fazla zaten fırsat buldukça dinlenninşallah bir an önce dikişlerinde geçsinde rahatlayın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?