Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifam sen çok yaşa emi hiç iştahım yoktu beni güldürdün sabah sabah
doğru söylüyon pahalı pahalı diye dert yanıp duruyoruz inatla devamda ediyoruz aynen bu gidişle doğumuda acıbademde yaparız biz rabbim sıkıntısız vakti saatinde kavuşmak nasip eder inşallah

hemşom canım teşekkür ederim
nasısın bacım nasıl gidiyor hamişlik

papatyam
ikiz anaları ve ikiz anne adayları buyrun sohbete diye bir topik buldum
sende gel istersen arada merak ettiklerin konularda yardımcı olabilirler canım

Son düzenleme:
ufak tefek sorunlar bunlar canım her bebekte oluyor gaz sıkıntısı Allah uzun ömürler versin Sena kızına

Allah kabul etsin canım ..doktora sorsaydın keşke senin daha dikkatli olman laızm biliyorsun
sussuz kalman böbreğini etkileyebilir Allah korusun
evet canım nst hem bebeğin kalp atışlarını izliyor hemde annede sancı veya kasılma varmı ona bakılıyor 10dakk sürüyor
aaa bende bilmiyordum valla her vakti aynı sıralama devam ediyorum ,Allah kabul etsin:26:
haa bu arada bugün yün iplerimi alıyorum başlasakmı artık yeleğe

günaydın tatlımnasılsın ,geçen hafta yokluğun belli oluyordur epey neyseki bu hafta bizimlesin

günaydın sanada komşu :))

oruçmusun bugün de

Son düzenleme:

saol canım allah razı olsun

evet oruçluyum dr bişey olmaz dedi ama gene de korkuyorum :18::18::18::18:

herkese selamlar canlarım nasılsınız biz iyiyiz çok şükür dikişlerimdeki ağrı hala mevcut ondan başka bi sıkıntımız yok elhamdülillah onada katlanyoruz bebişinizin bi gülücüğü bi bakışı herşeye bedel oluyo öyle olmasa katlanılmaz galiba rabbim hayırlısıyla herkese yaşatsın

nuraycım günaydın canım
mesaj yazdım ama görmedin heralde canımoğluşunu aldın kucağına çok şükür darısı başımıza
allah analı babalı büyütsün canımmmm
nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz oğluşla anlat azıcık canımmm

aa benim hamilelik takvimimde bu dönem bayılmalarınız olabilir demiş vallahi doğru diyor
..kızlar size söylemeyi unutuyorum 2 gündür kısa baygınlıklar geçiriyorum eşim soğuk suyla yüzüme su çarpıyor kendime geliyorum sonra bu bayılmalarda hamileliğin ilk aylarında olmazmıydı yahuu :)

gözden kaçırmışımdır tatlım kusura bakma yada cvp atmayı unutmuşumdur alla razı olsun rabbim sizlerede hayırlısıyla nasip etsn
oğluşla bol bol emişiyoruz çok şükür ağlıyo uyuyo şimdide uyuttum bi fırsat dedim bakınmaya geldim biraz huysuzluğumuz var ağlayınca insanın eli ayağın adolaşıyo ama ilk iki gün acemilik yaşıyorsun o zamanda saolsun annem yardım etti sonra alışıyorsun ben uykusuzluğa dayanamazdım ama insan alışıyo imdilik benden bu kadar fazla oturamıyorumda dikişlerim acı veriyo sonra grşz allah emanet olun canlarım hepinizi öptüm

aman canım çok dikkat et sakın banyoya filan tek başına girme olurmu
bende arada daral geliyor ama baygınlık olmadı çok şükür

maşallah canımmme olacak o kadar annesi allahtan çabuk adapte olmuşsunuz
tamam canım oturma fazla zaten fırsat buldukça dinlenninşallah bir an önce dikişlerinde geçsinde rahatlayın canım

benim böyle bayılmalarım falan olmazdı hiç ilk defa şeker yüklemesinde oldu bide bu iki gündür oldu işte
sıcaklardan bayılıyorum bence şu ağostos ayıda geçeydi iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…