Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim böyle bayılmalarım falan olmazdı hiç ilk defa şeker yüklemesinde oldu bide bu iki gündür oldu işte
sıcaklardan bayılıyorum bence şu ağostos ayıda geçeydi iyi olurdu

ahanda banada geliyolar nurcan valla
elim kolum dökülüveriyor oturup kalıyorum sıcaktan bacım birazda yanıyorummmmmm
zaten ağustos gelse bi rahatlıcaz 15 ağustos dedimi azıcık rahatlamaya başlar hava inşallahhhh

zor valla Allah yardımcımız olsun

kızlar benim kasığım çatlamışşşşşşş5-6 tane minik çatlak oluşmuş bide totom çatladı sanırım yayılıyor çatlaklarrrr:26::26::26:

ohooo ben ne zamandır çatlağımm
çatlak seniiii
hayırlı olsun cnm çatlakların bencee 2 bebişle geç bile kaldılarr inşallah dahada çogalmazzz

valla ben diyorumki tek bebek olsaymış ben çatlamadan atlatırmışım hamileliği çünkü son 10 günde çatlamaya başladım
amannnnn hiçte takmıyorum bebişlerim sağlıklı olsun

aynennn cnm tek bebiş olsaydı sen çatlamazdın bizim 2 katımızsın yanii maşallah sana

ikiz gebeliğe rağmen geç çatlamışsın olsun yaa dediğin gibi bebelerimiz sağlık olsunda çatlasınlar analarıı

kızlar çıkıyorum görüşürüzz

kızlar ben kasaptan kemik aldırdım şimdi onu kaynatıyor annem çoralara pilavlara azar azar ekleyelim bebeklerin kemikleri güçlensin dedim
sizce doğru yapmışmıyım şu sıcaklarda ağır olmaz demi

of offff bebekler güçlensin diye daha ne yapacam bilmiyorum
yattığım yerden habire bişeyler çıkarıyom

merhaba kızlar selam vermeden çıkmış olmayım dedim
yoksa hiç halim hayrım yok buralarda kavruluyor rabbim sabır versin
şükürler olsun anneme kavuştum kadını görünce içime huzur doluyor kendimi güvende hissediyorum
sonra yine gelirim görüşürüz
lara kız bak canımı istetdin

ayy canım kusura bakma nolur
ne biliyim can çekilecek bişiy değil gibi geldi bana hiç aklıma gelmedi

slm fıstıklar nabersinizzz bakalımmm bende netten dua araştırıyorum hazır ppc başındaykenn
nurcanım dikkat et kendine dr a ara sor bakalım
laracım afiyet bal şeker olsun yarasın tosuncuklara
paptyam hadi gözünaydın kavuşmuşsun anacığınaaa
sevdamce sen nasılsın
nuray canım dikkat et kendine inşallah dikişlerin alınırda rahatlarsın biran öncee
turnal nasılsın canım rabbim kabul etsin tuttuğumuz oruçları inşallahhhhhhh
allahımıza bin şükür bugünümüzeee kızlae birden öyle demek istedim :)

doktora sormadım normal bir durum olarak karşıladım nedense :))
dua araştıryorsun Allah kabul etsin canımcım
kamer bence ağır gelmez çünkü sade suyunu değil yemeklerde çorbalarda kullanacksın iyi düşünmüşsün ..yarasın şifa olsun kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…