ayy canım kusura bakma nolur
ne biliyim can çekilecek bişiy değil gibi geldi bana hiç aklıma gelmedi
teşekkürler yeterr verdigin bilgi için baya merak etmiştim sanada günaydın sedefnaz yeter
canım çok araştırma zten nette hep en kötüsü yazar Allah büyük yardım eder
bi kızımız daha olacak Allah nasip ederse
kızlar geç oldu ama hepinize hayırlı bereketli ramazanlar dilerim
nuray doğum yapmış Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah.normal doğum olduğu için ayrıca tebrik ederim kız var ya burda normal doğuran kim var say desen sayamam ha...belki nazracayla tosti ama emin değilim...ama herkesin bebişi sağlıklıya Allah uzun ömür versin gerisi önemli değil.
sedefcim canparem ben daha iyiyim iştahım geldi çok şükür iyi kötü yiyorum. oruca niyetlendim ama dr.um izin vermedi zayıfım diye halbuki arkadaşıma tutturmuştu herkesin bnyesi farklı işte gerçekten dayanamazdım heralde çünkü çok susuyorum çok...
sevom canım benim Allah yardımcın olsun önemli olmamasına sevindim. sedefin yazdığı mesaja istinaden böyle dedim ama son durumundan hiç haberim yok yazdın mı bilmiyorum ama inşallah iyisindir.
laracım karnına çok dikkat et bebekler bi yere toplanıp yamuluyo gibi olursa o kasılmadır ağrıyla belli eder kendini sakın yanlış anlama canım korkutmak için yazmıyorum ama artık dikkat etmen gereken bir döneme girdin. merak etme Allahın izniyle en azzzz 3 kg doğacaklar inşallah. bu arada karnın davul gibi sert gergin olursa yine dikkat et tatlım
papatya sakın kafaya takma canım ben de plasenta previaydım. bunların dereceleri var benimki en zararsız olanıydı kanamam filan olmuyodu. 4 boyutlu ayrıntılı ultrasonda derecesi belli olur Allah yardımcın olsun özellikle ilerleyen zamanlarda hep yatman gerekecek sık dişini olumlu düşün pozitif ol canım inşallah sağlıkla alacaksın kucağına...
şifam bebişe maşallah
fatoşum tatilini yaptın geldin darısı bana inşallah ben de bayramda kaçacam buralardan bir hafta hiç yemek temizlik düşünmeicem ohhhh gel keyfim yatacam
tuğbiş ben ara ara gelip kendimden haberler veriyom sana da en son özelden yazmıştım ama almadın mı
yetercim çok sağol açıklaman için
nurciki sormadan çıkıp gitmek olmaz nerelerdesin zuzuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?