amin demek bu haftakarda başlıyormuş kasılmalar
ama benim öyrendiğime göre bu kasılma denen şey bir saatte 4kez giriyorsa doğum sancısıymış sende kendini takip et
gerçi benim rüyama göre sana daha var
güle güle canım Rabbime emanetsiniz görüşmek üzere selam söyle annenlerekızlar ben çıkmak zorundayım görüşürüz sonra inşallah
kızlar ben çıkmak zorundayım görüşürüz sonra inşallah
hanımlar merhabaaa
merhaba cnm nasılsın hoşggeldin
adaşta kaçtı sanırsam başka topiklereeeeayşe gitmiş herhalde yetişemedim ona
fatma ve fatoşşşş nasılsınız kızlarr
iyiyim allahıma şükür iftarı dört gözle bekliyorumm
adaşta kaçtı sanırsam başka topiklereeee
ayy cnm ya ALLAH yardımcınız olsun bütün oruç tutanların inşallahhhhh
aminnnnnnnnnn evet fatma da gitti sanırsam fatmaaaa nerdesin kıssss
fatoş iyi akşamlar sana ben çıkıyorum by by...
ayy şifa bende erkek hissediyom seninkini hadi bakalım ne çıkacak
ayşe demek birinin cinsiyeti belli seninkide sağlıklı şekilde 1 kız 1 erkek olur inşallahh bu arada 2 li test falan yaptırıyonmu
evet nurcik gelmiyo hayırdır gerçi kim geliyoki
merhaba bebekdls canım yaa denk gelemedikhanımlar merhabaaa
bende yoktum yaa aniden çıktımayşe gitmiş herhalde yetişemedim ona
fatma ve fatoşşşş nasılsınız kızlarr
Rabbim kabul etsin orucunu canım benimiyiyim allahıma şükür iftarı dört gözle bekliyorumm
ay evet bikaç bişi yazmıştım diğer topiklere sonra hemen çıktım ya kociş aradı apar-topar çıktım nasıl çıktığımı bilemedimadaşta kaçtı sanırsam başka topiklereeee
ayy cnm ya ALLAH yardımcınız olsun bütün oruç tutanların inşallahhhhh
ahh evet yaa haberde veremeden çıkmak zorunda kaldım tüh be kusura bakmayınaminnnnnnnnnn evet fatma da gitti sanırsam fatmaaaa nerdesin kıssss
elma deyişini ancak duydumadaş elma dersem çık armut dersem çıkma elmAaaaaaaaaaaa
güle güle tatlım inşallah bidahakine bol bol konuşuruzfatoş iyi akşamlar sana ben çıkıyorum by by...
hadi yaa Sevom canım senin hissine öpücük kondurayım hepimizin bebeler başta sağlıklı olsun da bakalım tahminleriniz tutacakmı diye tatlı bi merak oluyo işteayy şifa bende erkek hissediyom seninkini hadi bakalım ne çıkacak
ayşe demek birinin cinsiyeti belli seninkide sağlıklı şekilde 1 kız 1 erkek olur inşallahh bu arada 2 li test falan yaptırıyonmu
evet nurcik gelmiyo hayırdır gerçi kim geliyoki
ahh canım benim geçmiş olsunkızlar acayip iştahsızım bulantılarda tekrar başlıyor herşeyden tiksinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?