Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evt cnm öyle saatte 4 ü geçerse dogum kasılmaları oluyormuş ama sancı olmadıktan sonra bence yapılabilinecek bişey yok magnezyumumu içiyorum elimden gelen buuu inşallah vakitlice alırız kuzularımızııı evet senin rüyana göre bana daha varrr

ayy şifa bende erkek hissediyom seninkini hadi bakalım ne çıkacak

ayşe demek birinin cinsiyeti belli seninkide sağlıklı şekilde 1 kız 1 erkek olur inşallahh bu arada 2 li test falan yaptırıyonmu

evet nurcik gelmiyo hayırdır gerçi kim geliyoki

inşallah canım benim
yok 2li test neydiki:44: tam kan sayımı filan bakıldı ama herale yaptırmadım diğer hamileliğimde ikizler hangisi belli olmaz diye yapmamışlardı
kimse eskisi gibi uğramıyor ama nurcanıneksikliğide belli oluyor

hanımlar merhabaaa
merhaba bebekdls canım yaa denk gelemedik

ayşe gitmiş herhalde yetişemedim ona

fatma ve fatoşşşş nasılsınız kızlarr
bende yoktum yaa aniden çıktım

iyiyim allahıma şükür iftarı dört gözle bekliyorumm
Rabbim kabul etsin orucunu canım benim

adaşta kaçtı sanırsam başka topiklereeee

ayy cnm ya ALLAH yardımcınız olsun bütün oruç tutanların inşallahhhhh
ay evet bikaç bişi yazmıştım diğer topiklere sonra hemen çıktım ya kociş aradı apar-topar çıktım nasıl çıktığımı bilemedim

aminnnnnnnnnn evet fatma da gitti sanırsam fatmaaaa nerdesin kıssss
ahh evet yaa haberde veremeden çıkmak zorunda kaldım tüh be kusura bakmayın

adaş elma dersem çık armut dersem çıkma elmAaaaaaaaaaaa
elma deyişini ancak duydum

fatoş iyi akşamlar sana ben çıkıyorum by by...
güle güle tatlım inşallah bidahakine bol bol konuşuruz

hadi yaa Sevom canım senin hissine öpücük kondurayım hepimizin bebeler başta sağlıklı olsun da bakalım tahminleriniz tutacakmı diye tatlı bi merak oluyo işte sen nasılsın tatlım geçmiş olsun duyduğumdan beri görüşemedim bile dikişinde açılma olmuş ama sanırım ciddi bişi değilmiş inşalllah yeğenim vaktinde gelecek sağlıklıca inşallah

kızlar acayip iştahsızım bulantılarda tekrar başlıyor herşeyden tiksinir oldum
ahh canım benim geçmiş olsun dondurmanı yiyebildin mi

evetttt çok şükür allaha yedim ama istediğim marka değildi
neymiş bizim küçük bey amerikan mallarına parasını vermezmiş ama çatır çutur yedim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…