Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bencede nurcanım yarım kalacak gibi...

tamam kızlar öyle yapalım okuyan biziz nasıl olsa karar verende biz olalım barii boshayallersmile
buraya yazan herkes 200er tane okusa okdara yarım kalmıyacakta ama yanaşan yok herkes kendisi için okunmasını istiyor ama kimsede bizde şu kadar alalım demiyor
nevbahar arkadaşımız riskli dönemde olmasına rağmen göbeğini çatlatana kadar okuyor Allah arkadaşımın sevabını kabul etsin valla

etipufum kedersiz haklı aslında sen birde endokrine görün canım bende en başta dahiliyeye
gittim doktor bu dğerler fazla değil ilaca gerek yok dedi sonra tedaviye başladığımızda endokrine git dediler
gittim orada ilaç verdiler kullanmam gerekiyomuş

nazracanın arkadaşı melon bizimle muhabeti olmasada yine okuyor bizlere Allah razı olsun ondanda

bu konuda bencil olmamak lazım ben bu işe çok adil yaklaştığımı düşünüyorum
vicdanen rahatım kimin kime ne kadar okuduğunu takip ettim kim bu işe gönüllü ona göre bende o arkadaşlarıma daha özverili oldum melike böyle olmasını haketmemişti o herkese okumaya çalıştı bize okuyamadığı için kırıldı bile bugün ona okuyan kimse yok olmadı böyle maalesef bir çok kişi çok bencilce davrandı kedersizim dediğin gibi nevbahar ve etipuf bu haliyle seferber oluyo bizler için allah onlara bu iyiliğnin karşılığını misliyle versin

aslında haklısınız kızlar... en iyisimi tahlil sonuçlarımı birde endokrine göstereyim... ya varya gerçekten bu hamilelikten hiç tat alamadım... halbuki ne hayallerim vardı bukadar istyedik bu kadar özlemin içinde naz yapıp şımaracaktımm nerdee şimdi doktor doktor geziyoz afedersiniz lavabodan çıkamıyorum... yemek deseniz ağzıma bişey sokamıyom.. daha önce sevip yediklerimden bile iğrenir oldum.. yinede çok şükür rabbbim beterinden korusun... çok şükür alllaha...

ipekcim daha fazlasını yapsaydım keşkee.... ama Rabbimde biliyorki elimden bu geliyor... birde işyerinde olduğum için... gerçekten bu rahatsızlıkla ve bu iş yoğunluğuyla ancak bu kadarını yapabiliyorum... Rabbim sizlerden razı olsun...

senin bu yaptığın bile fazla canım benim vallahi seni çok takdir ediyorum
senin durumunda olsam ben sanırım işi bırakırdım çünkü o halde çalışmak çok zor allah sana yardım etsin

salavat ı tefriciye listesi

meryem için (meyra)

kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............300 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU
kedersiz..........500

toplam..3800kalan644

melike için

melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1000
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
melon......100 OKUDU
ipek........500

toplam 4444

canım senin haline ortada senin derdin sana yetiyor .zaten bu durumda bile yine okuyorsun ..

senin bu yaptığın bile fazla canım benim vallahi seni çok takdir ediyorum
senin durumunda olsam ben sanırım işi bırakırdım çünkü o halde çalışmak çok zor allah sana yardım etsin

herzaman sizin için ettiğim duam... Rabbim sen bu arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat ver rabbim... sen onlara güzel sorunsuz bir hamilelik geçirmeleri için yardım et... Sen ol dedikten sonra engeller kalkar olmayacak hiçbişey yoktur.. Sen bu arkadaşlarımında gönlünün murdaını ver evlerine daha çok huzur getirecek yavrularını gönder onlara...

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
senin o güzel kalbine gönlüne kurban olayım canım benim
RABBıM sanada hayırlı doğum ve hayırlı eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin :Saruboceq:

amiiiiin

ipekcim bu ay ba bs ler 31 ine çekildi bilgin varmıdır bilmiyorum ama... artık son gün ayın 5. günü değil...

evet canım biliyorum artık kdv sini yaprken ba bs leride yapıyorum önceden bütün kdv ssklar bitince yapıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…