Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bu arada ev taşıyacağız bugün aniden çıkışım bu yüzdendi yarın netleşecek bakalım beğendiğim bir ev oldu ( içini görüp gezemesemde ) yarın belki ev gezmek için yine çıkabilirim işte sabah ola hayrola bakalım

evetttt çok şükür allaha yedim ama istediğim marka değildi
neymiş bizim küçük bey amerikan mallarına parasını vermezmiş ama çatır çutur yedim şükür
bugün bende istediğim dondurmayı aldım eşimle buluşunca henüz yemedim birazdan yerim olsun istediğin olmasada çatır çutur yemişsin yarasın

sanada afiyet olsun canım
demek taşınacaksınız inşallah klozetli iyi ısınan içine sinen bir ev bulursunuz
bebeğini rahatça büyüte bilirsin
:44:ama yardım edecek yakının var mı hamile halinle taşınmak zaten çok zor görümceni çağır gelir inşallah

aynen zaten klozetli ve daha sıcak ev için taşınıyom işte sağol canım evet kimse olmayacak olsun dert etmiyom millet 1 haftada yerleşiyorsa bende varsın 15-20 günde yerleşirim nede olsa bayramdada biyere gitmeyeceğiz buralardayız minik minik hallederiz kaplumbağa misali ayy aman eksik olsun görümcenin katkısı

iyi ozaman allah esirgesin yavrunu kazasız belasız yerleşmek nasip olur inşallah

günaydın canlarımmmmmmmmm
teyzeleri biz dün oğluşlarımızın cicilerini aldıkk beşiklerini aldıkkkkk
çok şükür rabbime bize bu günleri yaşattığı için bebek isteyen herkese yaşatsın inşallahhhhhhhhh

cnm güzel günlerde kullanın inşallahh resimleseneeee merak etimmm

duana kocaman aminnnnnnnnn diyorummm

işte cicilerimizzzz 1 er hastane çıkışı
ayrı takım aldık birertanede
çıtçıtlı aldım bol bol 8 tane
ayrı 2 penye battaniye aldım gri olanda 2 tane
havluları
benim pijamalar uzun gecelik sabahlık
südyenleride ekledim emzirme aldık bide ince dikişsiz lastikli olndan o çok rahat tavsiye ederim
ve bana çamaşır vs. yani hastane çantamız tamamlandııııı

park yatak aldık fatoşcum
2 tane içlerine yataklarla birlikte kraft marka 70 e 120 ebatları 4-5 yaşına kadar kullanırlar baya sağlamonlar yarın gelecek ama hemen kurmayız doğuma yakın kurarız o zaman fotolarımm

cnm çok ciciler güzel günlerdee kullanın inşallahhhh

bende yatak odasına park yatak almayı planlıyorum bunu begendim

günaydınlar

ayşe ikili test down sendromu gibi anomaliler için yapılıyo ama ikizler için tam net sonuç çıkmasada lara ya yapılmıştı ondan dedim

şifa demek taşınma işlemi var kız kaçıncı ev bu aman sakın iş güç için kendini hırpalama herşey yapılır ama sağlık geri gelmez

lara demek alıveriş tamam bende haftaya gidicem nasipse hepsi çok güzel güle güle kullanın da keşke cicler topiğine ekleseydin:26:

ne günaydını seyhanım ikindi olacak hoşgelin nbrrrr

Son düzenleme:
ayyy evet yaa saat kaç ama geç kalkıyom ya saatten haberim olmuyo
iyiyim canım senden naber

yat anam yat şurda en fazla 2 ay kaldı ondan sonraa zorrrrbende iyiyim saglık ocagına gittim geldim cehennem gibi yaaa ALLAH hem çalışıp hemde oruçlu olanlaraaa sabır versin çok zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…