Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm çok ciciler güzel günlerdee kullanın inşallahhhh

bende yatak odasına park yatak almayı planlıyorum bunu begendim Eki Görüntüle 476191

sağolun kızlar
seyhan ne biliyim fatoş ekle diyince uzunnnn uğraşlardan sonra anca ekleyebildiğim için yerini düşünemedim:)))zaten burdaki herkes orayada girip bakıyor :))

fatoş güzel canım park beşiğin
benimde biri gri-mavi biride sarı-gri benimkiler 70e 120
bu senin model 70e 160 canım hemen hemen aynılar zaten

yat anam yat şurda en fazla 2 ay kaldı ondan sonraa zorrrrbende iyiyim saglık ocagına gittim geldim cehennem gibi yaaa ALLAH hem çalışıp hemde oruçlu olanlaraaa sabır versin çok zorrr

aynen öle
evet yaa bugün yağmurlu olacaktı bide:26: allah yardımcıları olsun

sağolun kızlar
seyhan ne biliyim fatoş ekle diyince uzunnnn uğraşlardan sonra anca ekleyebildiğim için yerini düşünemedim:)))zaten burdaki herkes orayada girip bakıyor :))

anladım canım sağlık olsun

kızlar ben çıkıyorum yorgunum biraz uzanıp dinlenicem hadi iyi bakın kendinize byyyyyyy

hadi güle güle

merhaba hanımlar nasılsınız
şifa yine taşınma telaşın başlamış :)inşallah gönlünce bir ev olur rahat edersin artık
kamer ciicleriniz çok şeker hepside güle güle giydirmeyi nasip etsin Rabbim
seyhan sen nasılın canım daha iyisndir umarım

ben çok iyi sayılmam geçen gün yeni evli çifti(düğünlerinde düştüğüm) iftara davet ettim o gün gün boyu ayaktaydım temizlikti yemekti bulaşığıydı servisiydi derken misafirler gidene kadar ayakta durdum ..o gece tuvalete kalkmak için uyandım ama kalkamadım yataktan belim tutulmuş hastanede yattığımdan daha beter diyebilirm ..eşimi uyadırdım zar zor kaldrdı yataktan 3 gündür yatıyorum devamlı ,şuan biraz daha iyiym ama yatktan kalkmak ,doğrulmak işkence gibi geliyor ne olcak bu belimin ağrısı yaaahayırlısyla bebek doğsun azcık büyüsün ameliyat olacm artık başka çare yok

ben iyiyimde sen tam dayaklıksın nerene güvenipte çağırıyosun misafir hem istirahat halinde olman gerektiğini bildiğin halde

geçmiş olsun nurcan ama bence biraz dikkat et kendine

Sevomm bu 6. ev olacak 2005 de evlendiğimi biliyorsunuz deeemi :2: aynen tatlım zaten ben tayin olacak umuduyla halılarımı v.s. yıkayıp kaldırmıştım şimdi ön toparlanmamın rahatlığı içindeyim aynen tatlım başta sağlık sen daha iyisin maşallah hep iyi ve sağlıklı olalım inşallah

aaa Nurcann çok geçmiş olsun yaa ufff dinlene dinlene yapsaydın yada yardımcı olanın olsaydı çok geçmiş olsun tekrar acil şifalar dilerim ev tuttuk sayılır beğendi ben inşallah memnun kalırımm bebeğim toki evlerinde doğacakmış demekki

hemşom o cicişlerin cicilerine bayıldım hepsi çok cici maşallah ya iyi günlerde kullanmak nasip olsun inşallah

bi ara duru gördüm sanki
Yeter gelmiş selam vermiş

adaşım sende iyisin demi

ben iyiyimde sen tam dayaklıksın nerene güvenipte çağırıyosun misafir hem istirahat halinde olman gerektiğini bildiğin halde
aman iyi ol bacım Allah daha iyi etsin
aslında kendimi iyi hisediyordum eşimle beraber yaptık yemekleri, ondanda yapalım bundanda şundanda derkenn:)) bir sürü yemek oldu eşim dediki nasıl olsa yabancı değller(gelin eşimin teyzesi)kardeşimi ve emmi çocuklarımıda çağırallımı bende kabul ettim varsın gelsinler bir sürü yemek ziyan olmasın hem öğrenci bu gençler iftar yemeği sevaba gireriz :)) böylece kalablık oldu o akşam öyle bişeyki kendimi o gün hergünden daha iyi hisediyorum çekirge gibi bir oraya bir bu yana sıçrıyorum :))ama ne demişler çekirge bir iki sıçrar üçüncüde neyseee

geçmiş olsun nurcan ama bence biraz dikkat et kendine
sağol teşekkür ederim dikkat edemiyoruz bazen maalesef

sağolasın canım ..eşim yardımcı oldu misafirde sağolsun yardım etti emmeee benim belim yinede dayanamdı o kadar ayakta kalmama
hadi hayırlı uğurlu olsun canım ..bebişin misler gibi büyüsün yeni evinizde

yarın şeker yüklemem var uffff bayılmam inşallah yine sözde diyetteydm ama sadece emeği kestim ,kepek ekmek olarak tükettim birazda tuzu azaltım okadar bakalım kaç çıkacak şekerim

teşekkür ederiz teyzeleriiiiii

nurcan çok geçmiş olsun canım ama kızılmayı gerçekten çok hak ediyorsunsenin ne işin var şu durumda iftar sofrasıyla, misafirle canımmminşallah bir an önce atlatırsın

canım ne kadar eşin yardımcı da olsa sen tüm gün ayakta olmakla işte belin iyi bile dayanmış bidaha kalkışma böyle davet almaya hatta bizlere davet gelmeli hamileyiz diye tabi bende bilen pek kimse yok ama bu sözüm sizler içindi bugün şeker yüklemen güzel geçsin bayılmayasın inşallah ay bnede korkmaya başladım :18:ha şimdiden

günaydın kızlar..lara güle güle kullanın cicileri ...şifa taşınma telaşına girmişsin dikkatli ol yorulma....kanki geçmiş olsun ama kzıcam sana senin neyine iftar daveti bu halinle bunca yıldır geldiklerine saysınlar akraba eş dost bu senede çağırma ne gerek var valla ben geçen sene ömer 3 aylıktı çağırmadım bu sene önce çağırırım derken son anda vazgeçtim çünkü iftar saati çok huysuzluk yapıyo ilgi istiyho evde biri varsa beni bırakmıyo iş yaptırmıyo eee oruçlu oruçlu gelen insana kendi işini yaptırmak abes vazgeçtim birazda kendimizi düşünmek lazım bu kadar hor kullanmamak lazım kendimizi al bak hasta olmuşsun kim duyuyo kim soruyo neyin var diye

haklısınız kızlar kızmakla .ne yazıkki kendimi düşünmediğim gibi kızımıda düşünemedim
zaten neyime güvenipte çağırıyorsam :) son günler kendimi iyi hisediyorum diye çağırayım dedim hata ettim
kanki çok doğru söyledin arayan soranın olmuyor bu durumda kendi kendimi yiyip bitirmekle kalıyorum

doktordan geldim kontrol iyi geçti kan ve idrar tahlili yapıldı nstye girdik sonuçlar saat 5te çıkacak
kuzumun gelişimi iyi maşallah doktor normal doğuma engel bişey yok diyor şimdilik ,bakalım hayırlısı artık
şeker yüklemesine bakılmadı
doktora daha önce yaptığımı ve bayıldığımı söyledim yapmasak olmazmı dedim
öylyse endokrine gideceksin daha önceki yaptığın şeker yükleme testiyle beraber git kontrol altına alıcaktır seni dedi böylece eve geldik

teşekkür ederiz ipek teyzesi

maşallah elvin hanıma hep böyle güzel haberlele gelin canım
nurcanım kendini iyi hissetsende artık son zamanlarımızı yaşıyoruz çokkkkkk daha dikkatli olmalıyız bebekler büyüdü taşımak zorlaştı
allaha emanetiz hepimiz ama genede tedbiri elden bırakmayalımmm

evet yavaş yavaş ağılaşıyoruz artık bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor
doktor yarım saat yürüyüşler önerdi sen çıkıyormusun yürüyüşlere kamerim :44:

kamercim çıkıyorum canım çok oturmaıyorum başlıyor hemen ağrılarım
görüşürüz iyi bak kendine ve paşalarına öptyüm sizi

slm kıslarr ben gelsim nasılsınızzzzz

ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee

maşallah prensese ...

geçmiş olsun canım görülmez kaza seni bulmuş

selam kızlar nasılsnız görüşmeyeli hiç okuaymadım geçmişi direk daldım,tosbağa uyurken azıcık bakayım dedim,ramazan nasıl gidiyor moraller iyi mi,va rmı iyi kötü haber,aman kötü olmasın inaşallah hep iyi haberler olsun.ben iyiyim oruç tutmaya çalışıyorum 2 gün tutmadım onun dışında rabbim kabul ederse tutuyorum bir sorun olmuyor çok şükür.bayramdan sonra 30 ağustosta taşınıcaz inşallah.eee sizlrde ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…