yok canım ne yürüyüşü ben hep yatıyorum evde wc ye yürüyorum sadeceevet yavaş yavaş ağılaşıyoruz artık bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor
doktor yarım saat yürüyüşler önerdi sen çıkıyormusun yürüyüşlere kamerim :44:
dinlen canım ağrın ancak dinlenince geçerkamercim çıkıyorum canım çok oturmaıyorum başlıyor hemen ağrılarım
görüşürüz iyi bak kendine ve paşalarına öptyüm sizi
slm kıslarr ben gelsim nasılsınızzzzz
ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee
selam kızlar nasılsnız görüşmeyeli hiç okuaymadım geçmişi direk daldım,tosbağa uyurken azıcık bakayım dedim,ramazan nasıl gidiyor moraller iyi mi,va rmı iyi kötü haber,aman kötü olmasın inaşallah hep iyi haberler olsun.ben iyiyim oruç tutmaya çalışıyorum 2 gün tutmadım onun dışında rabbim kabul ederse tutuyorum bir sorun olmuyor çok şükür.bayramdan sonra 30 ağustosta taşınıcaz inşallah.eee sizlrde ne var ne yok
geçmiş olsun..korkma bişi olmamıştır hem oynuyormuş bak..ben düştüğüm zaman korka korka gitmiştim benim kızım hareket etmemişti o gün doktor bebekler en güvenli yerdeler anne karnında hava yastıkları bile var demiştislm kıslarr ben gelsim nasılsınızzzzz
ben hiçte iyi deilim bugün eşimle notere gittik resim çekilmem gerekiyodu gittiık resim çekilmeyeee neyse çekildim ve para vermek için sandalyeye oturayım öyle cüzdanımı açayım dedim bide ne olsun oturur oturmaz kendimi yerde buldum neymiş efendim ucuna oturursa sandalye kalkıyomuş ben nerden bilem anam karnımda agrı oldu geçti ogluştta oynuyo ama içimde korku var ya bişey olursa diyeee
maşallah ne güzel tutuyorsun oruçlarını Allah kabul etsinselam kızlar nasılsnız görüşmeyeli hiç okuaymadım geçmişi direk daldım,tosbağa uyurken azıcık bakayım dedim,ramazan nasıl gidiyor moraller iyi mi,va rmı iyi kötü haber,aman kötü olmasın inaşallah hep iyi haberler olsun.ben iyiyim oruç tutmaya çalışıyorum 2 gün tutmadım onun dışında rabbim kabul ederse tutuyorum bir sorun olmuyor çok şükür.bayramdan sonra 30 ağustosta taşınıcaz inşallah.eee sizlrde ne var ne yok
yok canım ne yürüyüşü ben hep yatıyorum evde wc ye yürüyorum sadece
sizin normal doğum olacağı için yürümeniz lazım
dinlen canım ağrın ancak dinlenince geçer
allah korumuş canım aman iyiki bişiy olmamış bebek kıpırdıyosa bişey yoktur ama dinlen azıcık
selam canımmmm
o tosbayı öperim bennnnn gıdıdan gıdıdannnn
30 ağustos taşınma zamanınız demek büyük günnnnnnnhayırlı olsun tekrardann
geçmiş olsun..korkma bişi olmamıştır hem oynuyormuş bak..ben düştüğüm zaman korka korka gitmiştim benim kızım hareket etmemişti o gün doktor bebekler en güvenli yerdeler anne karnında hava yastıkları bile var demişti
maşallah ne güzel tutuyorsun oruçlarını Allah kabul etsin
30 oğuştos ta taşınıyorsun demek hadi hayırlısyla taşın yerleş inşallah
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
kimsiniz sizzzzzzzzzzzzzz çıkın ortaya:26::26::26::26::26:
ötekide seyhann
yok yok ta kendisiibence deilllllll çünküüüüüToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
hoşgeldin cnmm oh ne güzell heycannn bizimde odamız haftayaa gelecek zaman geçmiyor yaaaabe4n geldimmmmm
kızlar eltim beşiklerimizi ve yataklarımızı alıp gelecekkkk
hımmm o zmn dogrudurrrrryok yok ta kendisii
sabah yazdığım mesajları beğendi bildiri geldi deminnn
selam kızlarnasılsınız bizlerde işte allaha şükür iyiyiz
fatoş aman allah korumuş neyseki oğluşun kıpırdıyo sorun yoktur merak etme
nurcik maşallahhh herşey yolundaymış zillinde iyiymişaman endokrine gitmeyi ihmal etme canım
başkaaa ne diyeceğimi unuttum
bence deilllllll çünküüüüüToplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
be4n geldimmmmm
yok yok ta kendisii
sabah yazdığım mesajları beğendi bildiri geldi deminnn
kızlar feci halde karnım kaşınıyorr çatlıyacak sanırsammm:26::26::26::26::26::26::26:
selam kızlarnasılsınız bizlerde işte allaha şükür iyiyiz
fatoş aman allah korumuş neyseki oğluşun kıpırdıyo sorun yoktur merak etme
nurcik maşallahhh herşey yolundaymış zillinde iyiymişaman endokrine gitmeyi ihmal etme canım
başkaaa ne diyeceğimi unuttum
be4n geldimmmmm
normal park beşik bacım teferruatlı bişey deell ama genede eve girdikçe bişeyle heyecan yapıyommbenimmmm
hadi yaaa bende merak ettim
heee evet benimm
hoşgeldin cnmm oh ne güzell heycannn bizimde odamız haftayaa gelecek zaman geçmiyor yaaaa
hımmm o zmn dogrudurrrrr
evt cnm vallaa RABBİM koruduu daha beterindendeee korusunn inşallahhh
kaşındımı bilki çatlıycakkızlar feci halde karnım kaşınıyorr çatlıyacak sanırsammm:26::26::26::26::26::26::26:
benimde karnım değilde yanları çatladı mor mor :26:
bu arada kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar
benimde karnım değilde yanları çatladı mor mor :26:
bu arada kızlar kaç kilo aldınız şu ana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?