Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kilo alımım durdu gibi saanırım kepek ekmeğinden olsa gerek ama bugün tam buğday aldım midem artık kepeği kabul etmiyo

açarsak resimlerim bacım
park beşikler koli içinde geliyor biliyorsunuz
eşimin kurması lazım oda geç geliyor bir hafta daha geç gelecek

hımm anladım canım öyleyse kurduğunuz zaman bekliyoruz
fatoş odayı aldınızmı hayırlı olsun rengi ne

ciciler topiğine baktım eklemişsin oda takımını
ayyy bayıldım harikaaa çok güzel güle güle büyüsün oğlan içinde

bende 8 kilo aldım bende 1 haftayı aşkın aynı kilodayım aslında kilo almamız gerekmezmi bebekler haftalık 200 gr alması gerekiyor sanırım :26:

bu arada kızlar tv de hz. yusuf u izliyom çok yazamıyom

kızlarrrrrrrrrrr 2 beşik 2 yatak 700 lira tuttu
valla iki çocuk çok masraf diyim sizeeee
ama bunları kaynım aldı

allahım bize güç kuvvet çalışma azmi versin

hastane çantamızı hazırlamak 400 lira benim ve bebeklerin bende onları aldım
hatta bez, mez şampu yağ, bunların hiçbiri yok içindesadece giysiler 400 tl cik

kızlarrrrrrrrrrr 2 beşik 2 yatak 700 lira tuttu
valla iki çocuk çok masraf diyim sizeeee
ama bunları kaynım aldı

allahım bize güç kuvvet çalışma azmi versin

hastane çantamızı hazırlamak 400 lira benim ve bebeklerin bende onları aldım
hatta bez, mez şampu yağ, bunların hiçbiri yok içindesadece giysiler 400 tl cik

gördüm gördüm çok beğendim valla süperr
kurulunca dfaha bir güzel olacak halısı perdesi abajuru ohhh kral odası gibi

saolll daha iyileri sizin olsun inşallah daha perde halı capitöneleri var pehhhh yap yap bitmez bayrama bitse mutlu olucam ondan sonrada çantamızı hazırlarız artık

bende 8 kilo aldım bende 1 haftayı aşkın aynı kilodayım aslında kilo almamız gerekmezmi bebekler haftalık 200 gr alması gerekiyor sanırım :26:

ALLAH yardımcınız olsunn cnmmm babanıza bol güç versin paşacıkları için bol bol para kazansınnn

Allah razı olsun düşünüp almışlar ne güzel 700 tl az uz değil yane

evet bacım bende öyle biliyorum bu aydan sonra hızlı bir şekilde almamız gerekir
daha dur 2 ay var ay başına üçer kilo düşerse al sana 6 kilo azmı tabi üçer kiloya razıyım bu durumda 16 kg almış olacam ama nerdee asıl bundan sonra gelecek asıl kilolarr
sen az almışsın bile çünkü devamlı istirahat halindesin hareketlerin kısıtlı bu yüzden iyisinn iyi devam et böyle

ahh ahh 15 kiloda dogursam öpüp başıma koyacam artıkkk bizim tartıda bozuldu ne zaman has. ye yada saglık ocagına gidersem o zmn tartılıyorum aldımmı almadımmı dünden bu güne bilmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…