Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar çıkıyorum ben site çok yavaş belkide bizim pcden bilmiyorum
kafayı yemeden çıksam iyi olacak
iyi sohbetler sizee

noliyor ya burayaaaa deişiyo arada biiii

nurcik aldılar canım kendileri teklif etti beşikler bizden diye olur dedik bizde
şimdi öbür amcada soruyo ne gerekliyse bizde onu yapalım diye
acaba odayıda onlaramı yıksam diyomm

sevo allah sağlık versin rabbimin gücüne gitmesin bize kuvvet versin her masrafınn altından kalkarız onun izniyle napalımm
başımızın tacı artık yavrularımız bizimmmçok şükür

öle canım bak kaynı almış allah razı olsun bizlerede kol kanat olan olsa

aynen canım istirahatte olunca artık doktor tartmıyo şişmiş olursun diyo ama iyiyim şükür kilo bakımından

ahh ahh 15 kiloda dogursam öpüp başıma koyacam artıkkk bizim tartıda bozuldu ne zaman has. ye yada saglık ocagına gidersem o zmn tartılıyorum aldımmı almadımmı dünden bu güne bilmemmm

yaa ben 12 kilo alırım toplamda diye düşünüyodum :26:

kızlar sizin fazla fazla hızlı kilo almanız gerekmiyo bu dönemde beberottiler hızlı büyüyo eğerki siz dr unuzun dediği şekilde besleniyosanız
kio almamanız veya az almanız sorun değil üstelik sizin için bonus bende son aylar kilo almamıştım 9 kiloyla gitmiştim doğuma

slm kızlar nasılsınız balkalım umarım herkes iyidir bİZ oğluşumla iyiyiz gaz sancımız var biraz ama olsun onunla buna şükür pek gelemiorum annem gitti şimdi yanımda kızkardeşim var kendinize iyi bakın hepinize selamlar allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız balkalım umarım herkes iyidir bİZ oğluşumla iyiyiz gaz sancımız var biraz ama olsun onunla buna şükür pek gelemiorum annem gitti şimdi yanımda kızkardeşim var kendinize iyi bakın hepinize selamlar allaha emanet olun

gaz sancısı bebeği de seni de yorar hava çok sıcak ama genede terliksiz çorapsız gezme bebişin tulumunun içinde çorabı olsun mutlaka karnına hafif hafif fazla bastırmadan
ılıttığın zeytinyağıyla masaj iyi geliyo ayaklarına masaj iyi gelir dr izin verirse rezene çayı içir bebişe kendinde iç rezene ıhlamur biz ömere veriyoduk dr verebilirsin demişti allah kolaylık versin canım bu günler bazen zor geçiyo ama unutuluyo hatta özleniyo bile

hımm demek ipeğim sende kilo almadın son aylarda bunu duyduğuma sevindim bu arada resimdeki sensin dimi maşallahhh sana canım

nuray gaz haricinde herşey yolundaymış o gaz sancısı 3 aya kadar sıkıntılı geçiyomuş ama ipeğimin önerileri gerçekten işe yarayan şeyler. ben anason rezene ve papatya karışımı çay içmeyi düşünüyorum gaz için doğumdan sonra tv de söylediler.hem papatya sakinlik verir bilgin olsun

1 saat önce sağlık ocağından doktor ve hemşire geldi aylık izlenim için komşum yattığımı söylemiş onlarda sağolsun evde gelip kontrol ettiler iyi oldu gitmem gerek kalmadı

aaa ne güzel olmuş iyi olacak hastanın doktor ayagına gelirmiş cnm .

ne yaptılar gelip peki

doktor bacaklarıma baktı varis yada ödem için
hemşire tansiyon ölçtü kalp atışlarını dinledi okadar canım sıkıntın ağrın bişeyin varmı diye sordular olursada haberimiz olsun dediler
sağolsunlar çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…