gaz sancısı bebeği de seni de yorar hava çok sıcak ama genede terliksiz çorapsız gezme bebişin tulumunun içinde çorabı olsun mutlaka karnına hafif hafif fazla bastırmadan
ılıttığın zeytinyağıyla masaj iyi geliyo ayaklarına masaj iyi gelir dr izin verirse rezene çayı içir bebişe kendinde iç rezene ıhlamur biz ömere veriyoduk dr verebilirsin demişti allah kolaylık versin canım bu günler bazen zor geçiyo ama unutuluyo hatta özleniyo bile
merhabalar
bu gün doktor kontrolümüz vardı
doktor gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi maşallah
ama ileri boyut plesanta previa olduğumu söyledi tekrar
ama kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi
ne rasim verdi ne haftasını söyledi damdan kapıdan bir kontrol geçirdim
çok şükür rahim ağzına baktı dikişlik bir durumun yok dedi yinede er gittiğimde ölçecekmiş
ve kontrolden sonra yarım saat çarşıya çıktım birkaç tane elbise gömlek aldım bebek mağazalarına şöyle göz ucuyla baktım harıka albanili şeyler görünüyordu
çok heveslenmeme rağmen eşim çorap bile almama izin vermedi
ve çok şükür bir kızım bir oğlum olacağını öğrendik inşallah rabbim vakti saatinde kucağımıza almak nasipeder
doktor bacaklarıma baktı varis yada ödem için
hemşire tansiyon ölçtü kalp atışlarını dinledi okadar canım sıkıntın ağrın bişeyin varmı diye sordular olursada haberimiz olsun dediler
sağolsunlar çok iyi oldu
merhabalar
bu gün doktor kontrolümüz vardı
doktor gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi maşallah
ama ileri boyut plesanta previa olduğumu söyledi tekrar
ama kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi
ne rasim verdi ne haftasını söyledi damdan kapıdan bir kontrol geçirdim
çok şükür rahim ağzına baktı dikişlik bir durumun yok dedi yinede er gittiğimde ölçecekmiş
ve kontrolden sonra yarım saat çarşıya çıktım birkaç tane elbise gömlek aldım bebek mağazalarına şöyle göz ucuyla baktım harıka albanili şeyler görünüyordu
çok heveslenmeme rağmen eşim çorap bile almama izin vermedi
ve çok şükür bir kızım bir oğlum olacağını öğrendik inşallah rabbim vakti saatinde kucağımıza almak nasipeder
seyhan sen ne zaman çıkacaksın alışverişeee:26::26::26::26::26::26:
kızlar ben çıkıyorum yoruldum biraz dinleniyim
görüşürüz
evt cnm azraaaaasevdamce senin bahsettiğin kız azra mı 30.haftasında plesentası yukarı çıktı plesenta previğa topiğinede göz gezdiriyorum
doktora çıkarmı dedim belli olmaz şuan tam kapatıyormuş azra dediğimin marjinal yanı yarım kapatıyormuş hayırlısını versin rabbim
pazartesi inşallah gidicez canım
sevo cicilerinizi almaya başlıcaksınız demekoffff kızlarada alışveriş yapmak ayrı zevkli olur canım ben oğluşlarımda bile kendimi kaybettiysem kızlarınki daha ciciiiii
evt cnm azraaaaa
ohhhh ne güzell bende gelemiiiiiialışveriş denince gözüm dönüyordaaaa
alıncaa resimlersin deilmii yoksa meraktan çatlarımm
gel ne demek canım
bilmezmiyim kendini kaybediyon
resimlerim tabisi ama pazartesi günü abimlerde kalmaya başlıcaz sanırım hemen resimletemeyebilirim
inşallah canım nasipse yapıcaz az ve öz olacak alışveriş bakalım..evet kızların cicili bicili çok şeyi var ama artık erkeklerinde öle canım
sen nasılsın bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?