Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhabalar
bu gün doktor kontrolümüz vardı
doktor gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi maşallah
ama ileri boyut plesanta previa olduğumu söyledi tekrar
ama kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi
ne rasim verdi ne haftasını söyledi damdan kapıdan bir kontrol geçirdim
çok şükür rahim ağzına baktı dikişlik bir durumun yok dedi yinede er gittiğimde ölçecekmiş
ve kontrolden sonra yarım saat çarşıya çıktım birkaç tane elbise gömlek aldım bebek mağazalarına şöyle göz ucuyla baktım harıka albanili şeyler görünüyordu
çok heveslenmeme rağmen eşim çorap bile almama izin vermedi
ve çok şükür bir kızım bir oğlum olacağını öğrendik inşallah rabbim vakti saatinde kucağımıza almak nasipeder

evet canım aynen öle oda bende yoruluyoruz bana bakmada yavrum kıvrandımı kötü oluyo gaz yapacak diye yi,yeceklerimede dikkat ediyorum ama yinede arada geliyor göbeği korkutuyor kanıyacak falan diye daha yeni düştü iki gün oldu ama hala hafif sulanıyor gibi bu normalmi ipekcim tecrübeli bi anne olarak sana sorayım yoksa doktora götüreyimmi bilgiler için saol canım

ayyy canım benim çok sevindim tebrikler sağlıcakla büyüsünler annesini üzmesinler inşallahhh tahminlerimiz tuttu şükürrr
sen plesanta olayında yinede dikkatli ol istirahat halinde ol canım
aynen benim eşimde şuana kadar hiç bişey aldırmamıştı hiç acele etme alışveriş için canım herşey olur yeterki sağlık olsun

papatyacım alışveriş için acele etme bak bana tam son haftaya kadar bişicik almadım paran olduktan sonra bi günlük hatta saatlik iş alışveriş hayırlısıyla son ana kadar bekle yanlız sen değil kızler hepiniz öle yapın rabbim korltuğumuza uğratmasın inşallah vaktinde zamanında bebişlerinizle sizde kavuşun hayırlısıyla

cnm bu plesanta 20. haftadan sonra yukarı çıkabiliyor hatta ekim annelerinde bi kızınki çok ileri derecedeydi sanırsam kanamasıda olmuştu onunkide 30 haftada düzeldi inşallah seninkide düzelirr

demek 1 kız 1 erkekkk tebrik ederim cnm

Son düzenleme:
seyhan sevdamce kızlar teşekkür ederim rabbim hepimize vakti saatinde hayırlısıyla kucağımıza almak nasip eder inşallah
nuraycım zaten ben alış veriş yapmak niyetinde değilim ama kız lafını duyunca istedim ki ufakta olsa bişey alıyım yok onuda aldırmadı
bu arada yasinleri okudum allah kabul etsin ersin nasıl oldu çıktımı yoğun bakımdan

sevdamce senin bahsettiğin kız azra mı 30.haftasında plesentası yukarı çıktı plesenta previğa topiğinede göz gezdiriyorum
doktora çıkarmı dedim belli olmaz şuan tam kapatıyormuş azra dediğimin marjinal yanı yarım kapatıyormuş hayırlısını versin rabbim

meraba kızlarr

sevo ne güzel gelmişler ayağınıza kadar doktorlar güzel uygulama süper gerçekten

papatyacımmmm çokkkkk tebrik ederim ederim canım kızınıda oğlunuda inşallah sağlıcakla kucağına al canım

sevo cicilerinizi almaya başlıcaksınız demekoffff kızlarada alışveriş yapmak ayrı zevkli olur canım ben oğluşlarımda bile kendimi kaybettiysem kızlarınki daha ciciiiii

evt cnm azraaaaa
pazartesi inşallah gidicez canım

ohhhh ne güzell bende gelemiiiiiialışveriş denince gözüm dönüyordaaaa

alıncaa resimlersin deilmii yoksa meraktan çatlarımm

Son düzenleme:
sevo cicilerinizi almaya başlıcaksınız demekoffff kızlarada alışveriş yapmak ayrı zevkli olur canım ben oğluşlarımda bile kendimi kaybettiysem kızlarınki daha ciciiiii

inşallah canım nasipse yapıcaz az ve öz olacak alışveriş bakalım..evet kızların cicili bicili çok şeyi var ama artık erkeklerinde öle canım

sen nasılsın bakalım

evt cnm azraaaaa

ohhhh ne güzell bende gelemiiiiiialışveriş denince gözüm dönüyordaaaa

alıncaa resimlersin deilmii yoksa meraktan çatlarımm

gel ne demek canım
bilmezmiyim kendini kaybediyon
resimlerim tabisi ama pazartesi günü abimlerde kalmaya başlıcaz sanırım hemen resimletemeyebilirim

gel ne demek canım
bilmezmiyim kendini kaybediyon
resimlerim tabisi ama pazartesi günü abimlerde kalmaya başlıcaz sanırım hemen resimletemeyebilirim

cnm hayırlı ile alırsın inşallah kızının eksiklerini liste yaptınmı yoksaa magzada ne alacagını şaşırıyosun

abinlerde niye kalıyosun şekerim:26::26::26::26:

inşallah canım nasipse yapıcaz az ve öz olacak alışveriş bakalım..evet kızların cicili bicili çok şeyi var ama artık erkeklerinde öle canım

sen nasılsın bakalım

inşallah sağlıklı günlerde giyerler yavrularımız sevocum cicilerini
bende çok abartmadan az ve öz aldım canım kıyafetlerini çünkü şimdi aldıklarımızı en fazla 20 gün giyecekler küçülecek
yavaş yavaş alınır diye düşündüm bide çok gelen olur

ben nasıl olıyımmm sıcaktan çatlıcaz artık ne uyku var ne rahat oturuluyor yatılıyor duşa girmekten bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…