Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar böyle demeyin lütfen kötü oluyorum ben kıtlıktan çıkmış gibi almışım maşaallah kısa süre giyilecegini düşündükçe içim acıyor valla

sevdamcee canım kıyafet harici neler aldınız sana ve bebeğe
biz markete gidip alıcazda liste yapıyım unutmayım bişeyi dedim fikir versene bana

şampuan
bebe yağı
pişik kremi
toz sabun
yumuşatıcı
orkid
bebek bezi
ıslak havlu

başka ne var eksik yardım edin banaaa

cnm hayırlı ile alırsın inşallah kızının eksiklerini liste yaptınmı yoksaa magzada ne alacagını şaşırıyosun

abinlerde niye kalıyosun şekerim:26::26::26::26:

ciciler topiğinden alınanlara bakılarak çıkarmaya çalışıyom sende varmı öle liste
birada onlar baksın bana diye gelinin mide bulantıları azaldı ya sen gel yada gün içinde ben gelirim dedi benim oraya gitmem onun için daha iyi olur hem hamile hem yeğenim var o yüzden. annemin evinde gece rahatça yatarız ne onlar nede biz rahatsız olmayız hem.bayrama yakında zaten annem gelir rahatlarım

inşallahhh canımmm
aaynen öle çok çabuk büyüyecekler
bu evde klima yok galiba dimi :26:

cnm ateş ölçer tırnak makası bebek için brun aspiratörü pratik alt açma banyo küveti kovası ve filesi bunları aldınmı bilmiyorum kendime hiçbirşey almadım dahabayramdan sona alırım herhalde

burda yok canım
öbür evde dandik vardı idare ediyoduk şimdi buraya ne yapcaz bilmiyorum kışa kesin alınması lazım bide o var

bende liste vardıdaaa eksikler tamamlanıncaaa attım anneler topiklerinde çok var onlara bakarak kendi eksiklerini yazıp liste yaparsın o listelerrr çok abartılmış oluyorr ben azaltmıştım hımm sen keyfee gidiyosun abinlere senin için iyi olur hemde cnm yiğenin yengen sohbet muhabbet zaman geçer evde tek başına geçmek bilmiyorrrannen gelincedee büyük bir ohh çekersin

cnm ateş ölçer tırnak makası bebek için brun aspiratörü pratik alt açma banyo küveti kovası ve filesi bunları aldınmı bilmiyorum kendime hiçbirşey almadım dahabayramdan sona alırım herhalde

banyo küveti filesini teyzesi aldı
tırnak makasınıda alıyım
saç fırçası
brun asptorü
bak bunlarıda alıyım

ateş ölçeri ve şu odadan odaya cihaz varya adını hatırlaamadım onu sonra alırız artık
ateş ölçer iyisi olsun istiyoorum çünkü

sevo iyi olmuş canım abinlere gitmen
zaten dediğin gibi bayram geliyor anneciğinde gelmiş olur yanına
annen bayramdan sonra dönecekmi tekrar

bebek telsizini diyorsun sanırsam bende onu biraz büyüdügünde alacaktım ama teyze kızında varmış ondan alıcam ateş ölçer bencede iyi olması lazım ben braun aldım 100 liradan 80 ne düşmüştü en kortugum şey bebekte ateşşş:18::18::18::18::18::18:

kıslar bayram demişken aklıma geldii bayramda ne giyeceksinizzzz ben kendime elbise buldum nasılll fiziğimde zaten tam bu hatun gibiiiii

sevo ben aldıklarımı liste yapmıştım yazıyım canım belki işine yarar

1 en büyüğünden hastane çıkışı
2 askılı çıtlı badi
2 uzun kollu çıtlı badi
1 ayrıyetten battaniye
1 ayrı zıbın takımı
2 çorap
ağız bezi( ben tülbent aldım metrelik annem dikecek onlar daha yumuşak oluyor)

tabi ben bunları senin için teke indirdim benimkiler 2 katı
bence bunlar hast. için yeterli

kendime
elbise gecelik
pijama takımı
sabahlık
çorap
4 kilot
2 atlet
2 emzirme sdyeni
göğüs pedi
terlik
2 havlu

bunları aldım

evet canım telsiz onun başka bir adı vardı sanki:26::26:
elbise çok güzel canım
biz dışarı çıkamıcaz o yüzden düşünmüyorum bayramı

fatoş baya bi liste yaptım yinede bakarım o listelere
evde eltim var ama oda evine gitsin dinlensin artık tek kişiye yüklenmek istemiyorum

lara annem bayramdan sonra biraz kaldıktan sonra döner çünkü fındık zamanı gelmiş oluyo

bende ateşölçer braun weewel bide arzumun fiyatlarını inceledim
telsiz bana göre gerek yok şimdilik zaten yanında olucam ilerde lazım olurmu bilmiyorum

diğer yazdıklarınızın hepsini not etmiştim bende

fatoş elbise güzelmiş ben bayramı hiç düşünmüyorum nede olsa yatarak geçecek

ben anakucağı almıcam komşumdakini kullanıcam zaten çok kullanılmıyo deniliyo küvette varmış iç filesini alıcam, gelininde sabahlık gecelik takımı varmış doğumdan kalma ona bakıcam olursa onuda almıcam beşik oyuncaklarıda komşum bende var kullanırsın diyo sağolsunlar

hava nemlendiricisi,ateşölçerleri mağazadan bakıcam marka ve fiyatına göre ya mağazaan yada netten alıcam

kendimiz için olanını hmn bende not aldım cnm kendim için hiçbirşey almamıştım vede alacaklarım hakkında hiçbir bilgim yoktu iyi oldu saol

sağol canım benim bakıyorum eksik varsa yazıcam

kıss seyhan ben o elbiseye sıgarmıyım hiç beee şaka olsun diye koydum toptan alışveriştte zor olur ALLAH yardımcınız olsun cnm

evet canım telsiz onun başka bir adı vardı sanki:26::26:
elbise çok güzel canım
biz dışarı çıkamıcaz o yüzden düşünmüyorum bayramı

elbise güzel olmasına güzelde benim tek bacagım bile sıgmaz onaaaabende fazla gezmem sadece teyzemlere giderim oda yeterrr

kıslarr benim içimi kemiren bi soru var bakalım siz ne diyeceksiniz benim memişler hiç büyümedi hatta göbek büyüdükçe iyicene yok oldularr geçen gün gelinimizde acaba senin sütün olmıyacakmı dedi olmaz öyle bişey deilmiii:26::26::26::26::26::26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…