fatoş baya bi liste yaptım yinede bakarım o listelere
evde eltim var ama oda evine gitsin dinlensin artık tek kişiye yüklenmek istemiyorum
lara annem bayramdan sonra biraz kaldıktan sonra döner çünkü fındık zamanı gelmiş oluyo
bende ateşölçer braun weewel bide arzumun fiyatlarını inceledim
telsiz bana göre gerek yok şimdilik zaten yanında olucam ilerde lazım olurmu bilmiyorum
diğer yazdıklarınızın hepsini not etmiştim bende
fatoş elbise güzelmişben bayramı hiç düşünmüyorum nede olsa yatarak geçecek
ben anakucağı almıcam komşumdakini kullanıcam zaten çok kullanılmıyo deniliyo küvette varmış iç filesini alıcam, gelininde sabahlık gecelik takımı varmış doğumdan kalma ona bakıcam olursa onuda almıcambeşik oyuncaklarıda komşum bende var kullanırsın diyo sağolsunlar
hava nemlendiricisi,ateşölçerleri mağazadan bakıcam marka ve fiyatına göre ya mağazaan yada netten alıcam
kıslarr benim içimi kemiren bi soru var bakalım siz ne diyeceksiniz benim memişler hiç büyümedi hatta göbek büyüdükçe iyicene yok oldularr geçen gün gelinimizde acaba senin sütün olmıyacakmı dedi olmaz öyle bişey deilmiii:26::26::26::26::26::26:
saçmalamış o gelinniz canım
benimde hiç büyümedi hala eski südyenlerimi kullanıyorum
sütün küçük büüyüklükle ilgisi yok merak etme sen
sütü çektikçe üreyen damarlardan gelen bişey
kıss seyhan ben o elbiseye sıgarmıyım hiç beee şaka olsun diye koydumtoptan alışveriştte zor olur ALLAH yardımcınız olsun cnm
kıslarr benim içimi kemiren bi soru var bakalım siz ne diyeceksiniz benim memişler hiç büyümedi hatta göbek büyüdükçe iyicene yok oldularr geçen gün gelinimizde acaba senin sütün olmıyacakmı dedi olmaz öyle bişey deilmiii:26::26::26::26::26::26:
olsun canım annen azda kalsa işine yarar 3-5 günde yeter sana
bende ana kucağı istiyorumdum ama bakalım alabilekmiyizz
benimde küvetini filesini teyzesi getirdi sağolsun
kova filanda bence heç gerek yok evde temiz kovamı yokk:)
işte böyle böylee olup gidecek sağlık olsun önemli olan o
bu arada sen oda alacakmısın sevo
ben abime yaptıracaktım biraz iyisi olsun mdf olsun istiyorum onunda malzemesi sadece 700-800 lira tutuyor
bende onu askıya aldım biraz
yaza doğru yaptırıcaz
zaten bir odaya tıkılırız hepimiz kışın odalarını kullanamayaklar nasılsa yaza bakıcaz artık
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
sorma canım pazartesi mobilyacıya,doktora,işyerine,bebe mağazasına,benim için mağazaya sonrada yemeğe gitmeyi düşünüyom ama bu benim düşüncem
hiç büyük meme ile süt olmasının bir bağlantısı yok canım merak etme
benim memeler büyüklükten sarktı çokküçük olması daha iyi pişik olmuyo rahatsız etmiyo sarkmıyo ve sütyen bulamama sorunun olmuyo
allah size hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım
ben çıktım bacılarrrr görüşürüzzz
yani pazartesi bizim burdasınsanki çok uzakta oturuyoruzdaaa ohhh cnm inşallah planların düşündüğün gibi gider herbişenizi halledersiniz
memiş konusundada haklısın cnm bu sıcakta onları taşımakta zorrr
görüşürüz şekerim iyi bak kendine byyyyyyben çıktım bacılarrrr görüşürüzzz
Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.
görüşürüz canım
evet canım
inşallaahh
bende çıkıyomm yoruldummsende kalk yemeğini yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?