Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

olsun canım annen azda kalsa işine yarar 3-5 günde yeter sana
bende ana kucağı istiyorumdum ama bakalım alabilekmiyizz

benimde küvetini filesini teyzesi getirdi sağolsun
kova filanda bence heç gerek yok evde temiz kovamı yokk:)
işte böyle böylee olup gidecek sağlık olsun önemli olan o

bu arada sen oda alacakmısın sevo
ben abime yaptıracaktım biraz iyisi olsun mdf olsun istiyorum onunda malzemesi sadece 700-800 lira tutuyor
bende onu askıya aldım biraz
yaza doğru yaptırıcaz
zaten bir odaya tıkılırız hepimiz kışın odalarını kullanamayaklar nasılsa yaza bakıcaz artık

saçmalamış o gelinniz canım
benimde hiç büyümedi hala eski südyenlerimi kullanıyorum

sütün küçük büüyüklükle ilgisi yok merak etme sen
sütü çektikçe üreyen damarlardan gelen bişey

ne bileyim süt oldukça memişler büyürmüş benimki büyümedi demekki sütüm olmuyormuş inşallah dediğin gibi olurrrrr cnm yaaa

kıss seyhan ben o elbiseye sıgarmıyım hiç beee şaka olsun diye koydum toptan alışveriştte zor olur ALLAH yardımcınız olsun cnm

sorma canım pazartesi mobilyacıya,doktora,işyerine,bebe mağazasına,benim için mağazaya sonrada yemeğe gitmeyi düşünüyom ama bu benim düşüncem

hiç büyük meme ile süt olmasının bir bağlantısı yok canım merak etme
benim memeler büyüklükten sarktı çok küçük olması daha iyi pişik olmuyo rahatsız etmiyo sarkmıyo ve sütyen bulamama sorunun olmuyo

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güçi ihlas ve imkan ver.

şimdi beşiklerin yeter canım sonra gerek olursa yaptırırsın
ben pazartesi gidip görüşücem oda yapıcam inş.

allah size hayırlı sağlıklı bir evlat versin canım

yani pazartesi bizim burdasın sanki çok uzakta oturuyoruzdaaa ohhh cnm inşallah planların düşündüğün gibi gider herbişenizi halledersiniz

memiş konusundada haklısın cnm bu sıcakta onları taşımakta zorrr

ben çıktım bacılarrrr görüşürüzzz

görüşürüz canım

evet canım
inşallaahh

bende çıkıyomm yoruldumm sende kalk yemeğini yap

ben çıktım bacılarrrr görüşürüzzz
görüşürüz şekerim iyi bak kendine byyyyyy

cnm RABBİM en yakın zamanda gönlünün muradını versin inşallahhhhhh

kızlar misafirlerim vardı gelemedim iki gündürrr ............................

Ey Rab.Ey Rabbim.İbrahim'e İsmail'i,Zekeriya'ya Yahya'yı,Meryem'e İsa'yı müjdelediğin gibi bizlerede göz aydınlığı ve şükür vesilesi olacak evlatlar müjdele.Evlatları ana babaları için salih birer amel, salih birer kul kıl.Onlara hakkı,güzelliği salatı emretmemiz için bizlere güç ihlas ve imkan ver.

huu kızlaar selaaam nurciiik nasıl şaşırdım biliyomsun beğeniye tıkladım kızmın yeni doğduğu resimleri gördğm nasıl ettin n erden aklına geldii ne kafar minikmiiişş kzuum yaa:)) herkes nasıl nurcan beni yarın mutlaka çaldır ay ben bişey yazmaya giridm ama unuttum ya neyse selam slaıp gideyim sahur yapıp yatayım... bu arada dualar okunmuş yine bana bildirmediniz vallahi kırılmaya başlıyorum hee sevom telde konuştuk söleseydin keşke ya sayı tamamlanır elbet ama bende okumuş olmak isterdim.. okunacak varsa bildirin lütfen takip edemiyorum sayfaları eşim için 4444 tefriciye ve 70.000 tevhit başladım yaşlnız bitirmeye niyetliyim kadir gecesine kadar inşallah fazla alamasamda okumuş olmak önemli bu arada ipeğe ne zamnadır tamam deidm ama beceremedim bi türlü nurcik sen benim facedne resim alıp buraya ekleyebilrmisin nişdaın resimlerini ipem merak ediyodu ama becerediki beeen öpüldünüz güzeller

aaaa oldu vallahi nurcikten reca etmiştim denedim oldu heyooo ipem görür inşallah ne zamandır uğraşıyodum olmuyodu güzel meleğim tüm teyzoşlarının elleirndne arkadaşlaırın nanaklarından eeh gelecek meleklerinde gözleirndne öpermiş abla oldu
nede olsa değilmi:)) iyi geceler canlarımm

Ey RabbimFayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Ey Rabbim Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah

günaydın kızlar sonunda evimdeyim herkesi cok özledik
yaaaaaaaaaa şifaaaa hamileymişşşşş
cooooook sevindim rabbim tamamına erdirsin inş. canım arkadaşım cok bekledin bak oldu sonunda
papatyanında ikizleri geliyormuş
laracım bebişlerin yatakları alınmış güzel mutlu günlerde kullansınlar inş.
kedersizin fatoş sevocum inş. sizlerde iyisinizdir gecmişe cok detaylı bakamadım
bizde iyyiz zeynom 3 aylık oldu cok şükür
sizleri cok öptüm zeyno uyanıp duruyor fazla kalamıycam grş yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…