hımm demek ipeğim sende kilo almadın son aylarda bunu duyduğuma sevindimbu arada resimdeki sensin dimi maşallahhh sana canım
nuray gaz haricinde herşey yolundaymış o gaz sancısı 3 aya kadar sıkıntılı geçiyomuş ama ipeğimin önerileri gerçekten işe yarayan şeyler. ben anason rezene ve papatya karışımı çay içmeyi düşünüyorum gaz için doğumdan sonra tv de söylediler.hem papatya sakinlik verir bilgin olsun
günaydın canlarımmmm
ipek maşallahh çok güzel çıkmışsınız ana-oğul
teşekkür ederiz kızlar kardeşim düğününde çekilmiştiselamlar
kanki ömer paşayla ne güzel çıkmışsınız öyle maşallah size
gözün aydın canımmerhabalar
bu gün doktor kontrolümüz vardı
doktor gelişimlerinin iyi olduğunu söyledi maşallah
ama ileri boyut plesanta previa olduğumu söyledi tekrar
ama kanaman olmadığı sürece korkmana gerek yok dedi
ne rasim verdi ne haftasını söyledi damdan kapıdan bir kontrol geçirdim
çok şükür rahim ağzına baktı dikişlik bir durumun yok dedi yinede er gittiğimde ölçecekmiş
ve kontrolden sonra yarım saat çarşıya çıktım birkaç tane elbise gömlek aldım bebek mağazalarına şöyle göz ucuyla baktım harıka albanili şeyler görünüyordu
çok heveslenmeme rağmen eşim çorap bile almama izin vermedi
ve çok şükür bir kızım bir oğlum olacağını öğrendik inşallah rabbim vakti saatinde kucağımıza almak nasipeder
ömerinde göbeği bir süre sulu gibi akıntılı gibiydi her altığını açtığında alkolle temizle canımevet canım aynen öle oda bende yoruluyoruz bana bakmada yavrum kıvrandımı kötü oluyo gaz yapacak diye yi,yeceklerimede dikkat ediyorum ama yinede arada geliyor göbeği korkutuyor kanıyacak falan diye daha yeni düştü iki gün oldu ama hala hafif sulanıyor gibi bu normalmi ipekcim tecrübeli bi anne olarak sana sorayım yoksa doktora götüreyimmi bilgiler için saol canım
iyi yapmışsın paşa çeşit çeşit giyerkızlar böyle demeyin lütfen kötü oluyorum ben kıtlıktan çıkmış gibi almışım maşaallah kısa süre giyilecegini düşündükçe içim acıyor valla
kıslarr benim içimi kemiren bi soru var bakalım siz ne diyeceksiniz benim memişler hiç büyümedi hatta göbek büyüdükçe iyicene yok oldularr geçen gün gelinimizde acaba senin sütün olmıyacakmı dedi olmaz öyle bişey deilmiii:26::26::26::26::26::26:
aaaa oldu vallahi nurcikten reca etmiştim denedim oldu heyooo ipem görür inşallah ne zamandır uğraşıyodum olmuyodu güzel meleğim tüm teyzoşlarının elleirndne arkadaşlaırın nanaklarından eeh gelecek meleklerinde gözleirndne öpermiş abla oldu
nede olsa değilmi:)) iyi geceler canlarımm
slm canlarım ben geldiiiimmmm
İPEK ABLAM maşşallahh sana ve oğluşuna çok tatlısınız... nazar
TUĞBİİİŞŞ o kızını yirim ben yaaa ne kadan tatlı maşşlllaaahhhhhh nazar nazar
kızlar affedin teker aklımdakiler bunlar sevom nurcik duru ablam nuray fatoşum şifam ayşe pınar abla çiğdemim unuutttuğum varsa affedin noluuurrr
canım çiğdemim keşke hamile olsaydım da sizi yanıltmasaydım9 gün günüm gecikti bugün doktora gittim kan testi yaptılar ama maleseeeeeff yumurta rezervim yüksek olduğu için olmamışım adet söktürücü verdi doktor onu kullanıcam adet oluyum tekrar doktora gidicem ve tedaviye başlıycaz allahın izniyle benden bukadar herkesi öperim ve çıkarııımm
huu kızlaar selaaam nurciiik nasıl şaşırdım biliyomsun beğeniye tıkladım kızmın yeni doğduğu resimleri gördğm nasıl ettin n erden aklına geldii ne kafar minikmiiişş kzuum yaa:)) herkes nasıl nurcan beni yarın mutlaka çaldır ay ben bişey yazmaya giridm ama unuttum ya neyse selam slaıp gideyim sahur yapıp yatayım... bu arada dualar okunmuş yine bana bildirmediniz vallahi kırılmaya başlıyorum hee sevom telde konuştuk söleseydin keşke ya sayı tamamlanır elbet ama bende okumuş olmak isterdim.. okunacak varsa bildirin lütfen takip edemiyorum sayfaları eşim için 4444 tefriciye ve 70.000 tevhit başladım yaşlnız bitirmeye niyetliyim kadir gecesine kadar inşallah fazla alamasamda okumuş olmak önemli bu arada ipeğe ne zamnadır tamam deidm ama beceremedim bi türlü nurcik sen benim facedne resim alıp buraya ekleyebilrmisin nişdaın resimlerini ipem merak ediyodu ama becerediki beeenöpüldünüz güzeller Eki Görüntüle 478803 Eki Görüntüle 478806
yaa işte böyle şaşırtırım ben adamı :))valla aslına bakarsan nasıl oldu bende anlamdım geçen sevonun duası için dua aramaya başladım bin sayfa gerilere gittim direk.. ilk o mesajjın çıktı karşıma hemen beğendim tubide görmeli diye
Allah kabul etsin eşin için dualara başlamışsın ..önemli bişey yoktur umarım .bugün arıycam seni ama güzelim sen müsait olmuyorsunki:44: müsait zamanda sen arasan daha iyi olur ben her zaman müsatim nasıl olsa daha doğrusu şu 2 ay içinde :)nasıl olsa bebek doğunca bizimde zamanımız olmuycak gibi
maşallah nidoşaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun öptümm yanacıklarındann
sedefom sende kız bacım hakketim ben ama dimii ..sen nasılsın neler yapıyorsun tedavi işiniz ne oldu konuştunuzmu eşienle çok merak ediyorum :26:
asicaaannn üzülmee lütfennn bu aralar moralini yüksek tutman lazım ne güzel tedaviye başlıyorsun iştee..Rabbimin izni ile bu sefer tıutacak bebişin çok dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlaarımaa bu mübarek ayda güldürsün bitirsin hasretinizi inşallahh
memişlerden laf açılmış ilk aylar benim memeler çok irileşip dolgunlaşmıştı çok sevmiştim o hallerini ama son iki aydırrr eski hallerine döndüler bide şişen balonun söndürüsün ya aynı o şekilde sarkmış vaziyette benimkilerde
bu arada herkeseee günaydınlarrr iyi hafta sonlarıı
günaydın bacım sanada güzel hafta sonuuu
belin nasıl oldu iyimisin?
annem geldi çıktım bennnn
günaydın canım
belim iyileşti gibi canım sağolasın
sen nasılsın ne var ne yok oğluşlar uyandımıı
oh iyi atlatmışsınız bel ağrısınıiyi hadi bakalım iyi sohbetler sizee
benim annem de bayramdan sonra gelecek doğuma kadar yanımdaaa
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm canlarım ben geldiiiimmmm
İPEK ABLAM maşşallahh sana ve oğluşuna çok tatlısınız... nazar
TUĞBİİİŞŞ o kızını yirim ben yaaa ne kadan tatlı maşşlllaaahhhhhh nazar nazar
kızlar affedin teker aklımdakiler bunlar sevom nurcik duru ablam nuray fatoşum şifam ayşe pınar abla çiğdemim unuutttuğum varsa affedin noluuurrr
canım çiğdemim keşke hamile olsaydım da sizi yanıltmasaydım9 gün günüm gecikti bugün doktora gittim kan testi yaptılar ama maleseeeeeff yumurta rezervim yüksek olduğu için olmamışım adet söktürücü verdi doktor onu kullanıcam adet oluyum tekrar doktora gidicem ve tedaviye başlıycaz allahın izniyle benden bukadar herkesi öperim ve çıkarııımm
selam kızlar
tuğbiş resimler süper allah nazarlardan saklasın. yaa benimde haberim yoktuki duadan canım o aralar girememiştim ozaman kızlar okumuşlar sağolsun
asi gelmişsin sağlık olsun nede olsa bu ay tedavinle hamile kalıcan inş.
sedefom evet alışveriş zamanı geldi sen nasılsın bakalım
günaydın kızlarrrrr
yeni bir güne daha girdikama sıcak bir günnnn
sedefçim çşok sağol teyzesi seninde bebişim olacak daha güzel şeyler alacaksnnnn yakın zamandaa inşallahhh
yaa işte böyle şaşırtırım ben adamı :))valla aslına bakarsan nasıl oldu bende anlamdım geçen sevonun duası için dua aramaya başladım bin sayfa gerilere gittim direk.. ilk o mesajjın çıktı karşıma hemen beğendim tubide görmeli diye
Allah kabul etsin eşin için dualara başlamışsın ..önemli bişey yoktur umarım .bugün arıycam seni ama güzelim sen müsait olmuyorsunki:44: müsait zamanda sen arasan daha iyi olur ben her zaman müsatim nasıl olsa daha doğrusu şu 2 ay içinde :)nasıl olsa bebek doğunca bizimde zamanımız olmuycak gibi
maşallah nidoşaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun öptümm yanacıklarındann
sedefom sende kız bacım hakketim ben ama dimii ..sen nasılsın neler yapıyorsun tedavi işiniz ne oldu konuştunuzmu eşienle çok merak ediyorum :26:
asicaaannn üzülmee lütfennn bu aralar moralini yüksek tutman lazım ne güzel tedaviye başlıyorsun iştee..Rabbimin izni ile bu sefer tıutacak bebişin çok dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlaarımaa bu mübarek ayda güldürsün bitirsin hasretinizi inşallahh
memişlerden laf açılmış ilk aylar benim memeler çok irileşip dolgunlaşmıştı çok sevmiştim o hallerini ama son iki aydırrr eski hallerine döndüler bide şişen balonun söndürüsün ya aynı o şekilde sarkmış vaziyette benimkilerde
bu arada herkeseee günaydınlarrr iyi hafta sonlarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?