Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın canlarımmmm

ipek maşallahh çok güzel çıkmışsınız ana-oğul

selamlar
kanki ömer paşayla ne güzel çıkmışsınız öyle maşallah size
teşekkür ederiz kızlar kardeşim düğününde çekilmişti
gözün aydın canım
ömerinde göbeği bir süre sulu gibi akıntılı gibiydi her altığını açtığında alkolle temizle canım
kızlar böyle demeyin lütfen kötü oluyorum ben kıtlıktan çıkmış gibi almışım maşaallah kısa süre giyilecegini düşündükçe içim acıyor valla
iyi yapmışsın paşa çeşit çeşit giyer

hiç alakası yok kafana takmaküçük göğüs değil ama moral etkiler sütü

hayırlı cumalar günaydın

gördüm gördüm maşallah süphanallah allah bağıoşlasın yerim o tombişi çok tatlı maşallah

selam canlarım ben geldim nasılsınız hayırlı cumalarrrrr
yeter dualarına yürekten amin diyorummmmmmmmmm
tubişim rabbim dualarını kabul etsin vee nidoşu ısırırım yaa maşallahhhhh 40 binkere maşallahhhhhhh
sevom pazartesi alışverişe çıkacakmışsınız allahım yardımcınız olsun bi çırpıda halledersiniz inşallahhhh
sevdamcee canım sen nasılsın ev ne durumda telaşlar devam mı yerleştirdiniz mi bebişin odasını
laracım ciciler harika güle güle kullanın eskitin inşalalhhhhhh
şifacım sen nasılsın canım
papatyam bi prens bi prensesin geliyormuş tez zamanda kucagınıza alın inşallahhhh
nurcik canım sana kızdım herkes kızdı zaten inşallah şimdi iyisin demi belin ne durumda çok geçmişler olsun canım
pınar abla sen nasılsın hiç uğramıyorsun merak ediyorum
aside hiç uğramıyor yoksa hamile mi içimden bi ses hamile olduğunu söylüyor umarım yanılmıyorumdurrr
minnakım sen nasılsın prensesin nasıl
tosticim sen nasılsın zeynoda 3 aylık omuş maşallahhhhhh
ipeğim sen nasılsın fotoya bayıldım maşallah sizeee
duru ablacım sen nasılsın eşin nasıl paşa nasıl
hepinizi çok seviyorum allaha emanet olsun hayırlı cumalar unuttuğum varsa affınıza sığınırım

slm canlarım ben geldiiiimmmm

İPEK ABLAM maşşallahh sana ve oğluşuna çok tatlısınız... nazar

TUĞBİİİŞŞ o kızını yirim ben yaaa ne kadan tatlı maşşlllaaahhhhhh nazar nazar

kızlar affedin teker aklımdakiler bunlar sevom nurcik duru ablam nuray fatoşum şifam ayşe pınar abla çiğdemim unuutttuğum varsa affedin noluuurrr

canım çiğdemim keşke hamile olsaydım da sizi yanıltmasaydım 9 gün günüm gecikti bugün doktora gittim kan testi yaptılar ama maleseeeeeff yumurta rezervim yüksek olduğu için olmamışım adet söktürücü verdi doktor onu kullanıcam adet oluyum tekrar doktora gidicem ve tedaviye başlıycaz allahın izniyle benden bukadar herkesi öperim ve çıkarııımm

hadi hayırlı olsun tedavine az kalmış artık bebeğine kavuşursun inşallah

selam kızlar

tuğbiş resimler süper allah nazarlardan saklasın. yaa benimde haberim yoktuki duadan canım o aralar girememiştim ozaman kızlar okumuşlar sağolsun

asi gelmişsin sağlık olsun nede olsa bu ay tedavinle hamile kalıcan inş.

sedefom evet alışveriş zamanı geldi sen nasılsın bakalım

günaydın kızlarrrrr
yeni bir güne daha girdik ama sıcak bir günnnn

sedefçim çşok sağol teyzesi seninde bebişim olacak daha güzel şeyler alacaksnnnn yakın zamandaa inşallahhh

yaa işte böyle şaşırtırım ben adamı :))valla aslına bakarsan nasıl oldu bende anlamdım geçen sevonun duası için dua aramaya başladım bin sayfa gerilere gittim direk.. ilk o mesajjın çıktı karşıma hemen beğendim tubide görmeli diye

Allah kabul etsin eşin için dualara başlamışsın ..önemli bişey yoktur umarım .bugün arıycam seni ama güzelim sen müsait olmuyorsunki:44: müsait zamanda sen arasan daha iyi olur ben her zaman müsatim nasıl olsa daha doğrusu şu 2 ay içinde :)nasıl olsa bebek doğunca bizimde zamanımız olmuycak gibi

maşallah nidoşaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun öptümm yanacıklarındann

sedefom sende kız bacım hakketim ben ama dimii ..sen nasılsın neler yapıyorsun tedavi işiniz ne oldu konuştunuzmu eşienle çok merak ediyorum :26:

asicaaannn üzülmee lütfennn bu aralar moralini yüksek tutman lazım ne güzel tedaviye başlıyorsun iştee ..Rabbimin izni ile bu sefer tıutacak bebişin çok dua ediyorum sana ve diğer arkadaşlaarımaa bu mübarek ayda güldürsün bitirsin hasretinizi inşallahh

memişlerden laf açılmış ilk aylar benim memeler çok irileşip dolgunlaşmıştı çok sevmiştim o hallerini ama son iki aydırrr eski hallerine döndüler bide şişen balonun söndürüsün ya aynı o şekilde sarkmış vaziyette benimkilerde

bu arada herkeseee günaydınlarrr iyi hafta sonlarıı

günaydın bacım sanada güzel hafta sonuuu
belin nasıl oldu iyimisin?

günaydın canım
belim iyileşti gibi canım sağolasın
sen nasılsın ne var ne yok oğluşlar uyandımıı

iyi hadi bakalım iyi sohbetler sizee

benim annem de bayramdan sonra gelecek doğuma kadar yanımdaaa
oh iyi atlatmışsınız bel ağrısını
bundan sonra daha dikkatli ol canımoğluşlar yeni başladılar hareketlenmeye kahvaltımızı yeni yaptık
demek annen geliyor gözün aydınnnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnnnnnnn

inşallah bi dahaki ay yanıltmayacaksın canım moralini yüksek tut canım rabbim büyükkkk allahım izniyle hepimizin yüzü gülecek inşallahhhhhh

iyiyim sevom napayım iş yerimde yerim hala tam net belli değil bütün işleri öğretmeye çalışıyorlar öyle vakit geçiriyoruz cicileri resimletmeyi unutma emi öptüm seni muck muck muck

günaydın kızlarrrrr
yeni bir güne daha girdik ama sıcak bir günnnn

sedefçim çşok sağol teyzesi seninde bebişim olacak daha güzel şeyler alacaksnnnn yakın zamandaa inşallahhh

inşallah canım inşallahhhhhhhh

nurcanım iyiyim canım eşimle konuşmadım ama eşime bu sıralar bebek diye üstüme gelme dedim çünkü o gün beni ağlarken yakalamıştı yatmaya diye yanından ayılmıştım çünkü içim dolmuştu ağlamak istiyordum ağlayamıyordum yakalanınca oda üzülme dedi ama elden ne gelebilir ki başka şimdi çokşükür iyiyim bakalım hayırlısı olsun canım inşallah vakti zamanında olacak diyorum

günaydın canlarım nasılsınız bakalımmm ben kaçar hepinizi öptüm annemlere geldim şimdide çarşıya gezmeyeeee gidecez öptümmmmm

Kedersiz arkadaşım bu başlığı siz açmıssınız çok uzun olduğu için hepsini okuyamadım kaç yıldan sonra hamile kaldınız doğal yollamı tedavi ilemi neler yaptınz ne iyi geldi...sorunuz neydi ? Neyseki mutlu sonla bitmiş allahım sağlıklı sıhatlı akli selim hayırlı bir evlat olur inşallah..sevgilerrrrrrr zeynep

sıcakkkkkkkkkk
ciğerlerimin kapasitesi azaldı nefes alamıyorummmmm
midem felaket yanıyorrrrrrr
uykusuzummmm
allahım şükürler olsun sana genede çokkkkkk mutluyummmmm

inşallah burdaki arkadaşlarımada bu tatlı zorluklar yaşatttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…