- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
olamaz seyhan eksikliğini hissedeceğim
ama sen rahat ve mutlu ol yeter
allaha emanet olun
tabi şimdi diyeceksiniz ne parkesi ne duşakabini
benim evin parkeleri çok kötüydü benden önceki kiracı parkelere tuz ruhu dökmüş salakparkeler renk atmıştı lekeli duruyoduuu bide koyu renk çok kötüydü görüntüsü
bizde krem rengi parke yaptırıyoruz eve salona ve çocuk odasına
bide duşakabin yoktu banyo küçük makinam islanıyor kullanımı zor banyonun işte bugünde duşakabin geldi
ohh ne güzel evi yeniliyosun tamamen kiradan düşeceksin sanırım canım bu arada kiran ne kadar bu evde
benimde duşakabinim yokneyseki makinem mutfakta
400 kiram sevom
duşakabini düşüyoruz kiradan canım ama parkeleri düşmüyoruz maalesefff
iki odanınki 500 lira civarında tutuyor napiyim biraz temiz olsun yaptırıcaz mecburen
yoksa eşime çok sinirliyim benim rızam olmadan tuttu bu evi çünkü
bide bu mevkide bu fiyata ev bulamam bir daha bakımını yapıp uzun süreli otururuz diyorum
artık buraya direk kira verip oturmuştuk emlakçı parası verdim sayarım
ev aswlında daha yeni 5 yııllık site ama işte parkelerin bu durumu olunca ucuza verdiler heralde bizde bölyle çözüm bulduk
hımmiyimiş kiran ama parkeleri sizin ödemeniz kötü olmuş sende benim gibi rahat edemedin dimi temiz görünmediği içinbende yaptırırdım dediğin gibi emlakçı parası diye düşünürsün
kızlar nabersiniz sevom laroş siz varsınız heralde,hayırlı olsun lara inşallah bayramda mşs prkelerine basarsın oh ohhh bayramlık parkeleeer.parke deyince yarama tuz basıldı yaa bizim aldığımız evin de parkeleri koyu ben hep çok açık renk istiyordum.biz eve ilk baktığımızda parke yoktu almaya niyetlendk bi gittik döşemişler,baştan yaparız 2000 dediler yuh dedim ,biraz para olsa düşünmeyecektim ama pufff neyse buna da şkür,sevom sen nasılsın ,karpuzcuk yata yata büyütücen minnakını dimiii
aynen iki bebek gelecek bu eve tertemiz olsunnn
ama ben çıksam bu bakımın üzerinden 550-600 den aşağıya vermezler bu evi
bende çıkmam zaten kolay kolay
işte böyle olunca oğluşlarımın odasını azıcık erteledik bahara kalacak artık
sevo aklıma geldi sizinde krediniz vardı demi canım daha çokmu bitmesine? şunlar bitsede bir nefer alsak
iyiyiz tetesi uyuyor şimdi ,gece uykularımız harap birde davulcu sağolsun renk katıyor uykusuzluk şölenimize...kredi biterseeeeee yaptırırız canımız sağolsun bu arada parkeleri neyle siliorsunuz kızlar mop mudur nedir ondan alıcam yenş evime burayı salladım artık hiç temizlemek bile istemyorum,habire kusur buluyoruz toceyle buraya,toce de diyor yenisini aldık ya mok atarız hemen buna diye:) bu arada bizim tosbiş bizle yetıyor epeydir,alıştırmak istemiyordumama çok sık uyanıca çarem kalmadı,popoyu dikiyor sabaha karşı ptıtır pıtır kokul sevgi pıtırcığı yapıyor yüzüme
kızlar nabersiniz sevom laroş siz varsınız heralde,hayırlı olsun lara inşallah bayramda mşs prkelerine basarsın oh ohhh bayramlık parkeleeer.parke deyince yarama tuz basıldı yaa bizim aldığımız evin de parkeleri koyu ben hep çok açık renk istiyordum.biz eve ilk baktığımızda parke yoktu almaya niyetlendk bi gittik döşemişler,baştan yaparız 2000 dediler yuh dedim ,biraz para olsa düşünmeyecektim ama pufff neyse buna da şkür,sevom sen nasılsın ,karpuzcuk yata yata büyütücen minnakını dimiii
kredim 1 taksit kaldı ama kartlarım krediden beterpatronum sağolsun arada bir para gönderiyo bana o şekilde hafiflemeye alışıyoruz ama biraz zor zamanla hafifleyecez inş.
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçayım akşama tocenn arkideşi gelecek eşiyle yemek olayına ara vermiştim devam edeyim,hepinize hayırlı iftarlarrr,minnaklarınıza göbüşten öpücüklerrrrr
iyiyiz tetesi uyuyor şimdi ,gece uykularımız harap birde davulcu sağolsun renk katıyor uykusuzluk şölenimize...kredi biterseeeeee yaptırırız canımız sağolsun bu arada parkeleri neyle siliorsunuz kızlar mop mudur nedir ondan alıcam yenş evime burayı salladım artık hiç temizlemek bile istemyorum,habire kusur buluyoruz toceyle buraya,toce de diyor yenisini aldık ya mok atarız hemen buna diye:) bu arada bizim tosbiş bizle yetıyor epeydir,alıştırmak istemiyordumama çok sık uyanıca çarem kalmadı,popoyu dikiyor sabaha karşı ptıtır pıtır kokul sevgi pıtırcığı yapıyor yüzüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?