fırtına öncesi sesizlik gibi bugün burası ..:1ninca:
sağlıkla gelsin minik kuzenin....
spora başlaman hem senin hemde tedavin için iyi olacak canım bisikleti alma bence zaten yapacağın spor yeterli olacak ona vereceğin parayı tedavine ayırırsın ..ama dumbelleri alıp evde kas yapabilirsin eşinin meslek taşı öyle yapıyordu kaydirigubbakcemile3
ama nurcanım dumbeller çok yoruyormuş birde ilk günden kas yapıyormuş..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun olsun sonuçta kas yapıyorya guclubacismile
aslında avukattan birde yeme içme listesi almak lazımdı... gerçi onun yedikleri hem ona ter yapıyordu ikide bir sıcaktan bayıldm bunaldım ateşlendim diyordu...sempatiksalakcinni
evet tatlım adaşız olumunekankayizsmile yok canım ankaralıyım
selam kızlar nasılsınız bugün doktora gidiyorum sil baştan yapıyoruz gene bişey sorucam herkezden rahim filmi istenmiş benden istemedi neden acaba
selam kızlar nasılsınız bugün doktora gidiyorum sil baştan yapıyoruz gene bişey sorucam herkezden rahim filmi istenmiş benden istemedi neden acaba
merhaba canım ...madem sil baştan yapılıyor bence rahim filmide çektirsin dr un ona hatırlatsana biliyorsun her dr aynı değil bazıları çok ihmalkar oluyor
valla ortakul öğrencisimi diyilmi onu bilmiyorum ama sanırım ben özledim onu bilmiyorumkismile çok eğlenceliydi be guclubacismile
ece nabersin nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?