Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar ben bu akşam spora yenşden başlıyorum eşim çok ısrar ediyo spora başlamama
dün götürecekti beni spor salonuna ben evişlerini bitirmek istedim eve bisiklet alıcaktık
bizim almak istediğimiz biraz pahalı 1500 tl falan şu ara tedavi için masraf çok oldu vazgeçtik

spora başlaman hem senin hemde tedavin için iyi olacak canım bisikleti alma bence zaten yapacağın spor yeterli olacak ona vereceğin parayı tedavine ayırırsın ..ama dumbelleri alıp evde kas yapabilirsin eşinin meslek taşı öyle yapıyordu kaydirigubbakcemile3

ipekcim bence güzel olur.... gerçekten insan spora başlayınca ilk 10-15 gün biraz kötü oluyor ama ondan sonra hakkaten kendini çok rahat hissediyorsun.. nefesin daha iyi çıkıyor sabah yataktan daha zinde uyanıyorsun cildinin rengi bile açılıyor... havalar azcık ısınsın bende yürüyüşlere çıkacam...

ama nurcanım dumbeller çok yoruyormuş birde ilk günden kas yapıyormuş..kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız bugün doktora gidiyorum sil baştan yapıyoruz gene bişey sorucam herkezden rahim filmi istenmiş benden istemedi neden acaba

aslında avukattan birde yeme içme listesi almak lazımdı... gerçi onun yedikleri hem ona ter yapıyordu ikide bir sıcaktan bayıldm bunaldım ateşlendim diyordu...sempatiksalakcinni

onu teri başka ter çünkü onun fışkırıyormuş sempatiksalakcinni

kedersizim zaten evde çok fazla da yer tutacaktı benim evimde çok ufak büyük eve çıkınca
ilerde doğum falan yaparsam almaya karar verdikhem o zaman koşu bandıda alıcak böylesi daha iyi
benim eşimin meslektaşı acaip bi şeydi ya cahil kadın bir günde kas yapmış sporun ne olduğunu bilmesek
neyse kızlar acaba o orataokul öğrencisi falan olabilirmiydi aklınca kafa yapıyodu burda ergenlerin saçma saçma eğlence anlayışları oluyo biliyosunuz

selam kızlar nasılsınız bugün doktora gidiyorum sil baştan yapıyoruz gene bişey sorucam herkezden rahim filmi istenmiş benden istemedi neden acaba

merhaba canım ...madem sil baştan yapılıyor bence rahim filmide çektirsin dr un ona hatırlatsana biliyorsun her dr aynı değil bazıları çok ihmalkar oluyor

selam canım inşallah bu sefer emeklerin boşa çıkmaz
rahim filmini bazı doktorrlar aşılam veya tüp bebek öncesine bırakıyo ama bana göre yanlış yapıyolar tüplerinde sorun olan insan boşuna ilaç kullanıp yumurta takibi yaptırmış oluyo vakit kaybı oluyo senin doktorununda mutlaka bir düşüncesi vardır bir sor istersen benimde önce rahim filmi çekilmişti sonra tedavi başladı

merhaba canım ...madem sil baştan yapılıyor bence rahim filmide çektirsin dr un ona hatırlatsana biliyorsun her dr aynı değil bazıları çok ihmalkar oluyor

çünki hemen hemen herkezden istenmiş benden istemedi tedavim başlayalı 4 ay oluyor.belkide kanallarda sorun var ben bugün bi hatırlatayım...gene klomen verecek dolayısı ile sil baştan olacak

valla ortakul öğrencisimi diyilmi onu bilmiyorum ama sanırım ben özledim onu bilmiyorumkismile çok eğlenceliydi be guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…