ohhhhh çok şükür bitmiş krediniz kartlarda biter cannım inşallah bir an önce
bizimde tam tersi kartları bitirdik krediye 9 ay var daha 600 ödemesi valla bezdirdi bizi bitsede kurtulsak
neyse kızlar size doyum olmaz ben kaçayım akşama tocenn arkideşi gelecek eşiyle yemek olayına ara vermiştim devam edeyim,hepinize hayırlı iftarlarrr,minnaklarınıza göbüşten öpücüklerrrrr
5. hayalet kimsin sen elma deyince çıkkkkk elmaaaaaaa
ayyyy duru abla geldi aklıma o yapardı bunugelmiyor uzun zamandırrr bide guzu melikeeeeee özledim buranın eski halinii
inşallahh canım feraha kavuşcaz
bu arada rüyalarımın tabirleri hep bolluk bereket refah allahımm darda koymaz inş. hiçbirimizi
hımm misafir var kolay gele sana canım
rüyaların hayrolsun canım
bitmeyen borç olmazmış bitecek elbet az daha sabır ama yavrular gelecek olunca bizlerde çalışmayınca zorluyor işte
inşallah seneye yazın rahata kavuşacaz
sevo şu doğum izninin 6 aya çıkması olayı bize vururmu sencee 2 ay rapor uzayacak ne iyi oludu kız
hiç araştırdınmı?
aynen ya Tubişin fotoya bayıldım bendeşifacım listenin yeni hali güzel olmuş özellikle tuğbaya bayıldım
sen nörüyon taşındın mı kız
papatyamelevit i halaa kullanıyormusun :26: benimki bitmek üzere pazartesi bi arayım dr a sorayım diyorum ama dr larımız aynı olduğu için senden ön bilgi alayım dedim veeeee bende jelden kurtuldum özgürüm artık
bende ilk defa geçen gün unuttumgözün aydın canım
evet kullanmaya devam ediyorum ikinci kutudayım ama düzenli içmediğim için bitiremedim daha
aynen ya Tubişin fotoya bayıldım bendehafta içi taşıncaz gün belli değil ama cumaya kadar yolu var bakalım inşallah en yakın zamanda Pınar , Havva , Çiğdem, Demet ve Fahriye arkadaşlarımızın da müjdelerini alırız bir ohh çekeriz inşallah tez zamanda
inşallah aminnnnnninşallah rabbim dileyen herkese nasip eder
nurcanla lara nereye kayboldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?