Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende geldim günaydın

maşallah kızlar 30 haftalık olmuşsunuz sıkıntısız doğumlar nasip olsun inşallah
günaydın canımmm
günler geçiyor valla ama gelde bize sor :))bir an önce doğurasım var
hayırlısyla sağlıklı sıhatli zamanında gelsinler beblerimizi inşallah

listemiz yenilendi :112::81: halaa ne duruyorsunuz baksanıza
ayy gördümm şahanee ötesii olmuş ellerine kolalrına sağlık

eleviti ben hala kullanıyorum

Nurcikle hemşomu kılpayı kaçırdım sanırım

burdayım canım ama çıkacam birazdan eşim uyandı o oturacakmışş

sen nasılsın bakalım dizin nasıl oldu ...ev taşıma telaşın var amannn dyim bacımm dikkat et yavaş yavaş ağır ağır yap hatta sen bırak eşine yaptır hepsinii

Son düzenleme:
senin bu mesajını görmemiştim benzer şeyler yamışız
sigarayı içiyormusun
kalp kalbe karşı işte valla ne yala söyleyim nadiren yarım yarım kaçamaklarım oluyor ama son zamanlarda tiksintim var ağzımın tadı bozuk apacı ne yediğimden ne içtiğimden bişi anlamıyommmm

hoş geldin eminimm canım o 30 hafta ne halllerle geldi geçti ama şükürler olsun işte 30 haftayı devirdiniz inşallah geleck bebişler sağlıklıca vakitlice evet bende çok beğendimm liste acayip şekil oldu hımm elevit ben ilk 3 aydır diye tahmin yürütmüştüm :26: demek devam halaa şifa olsun tamam canım bende çok kalamıycamm zaten yeni eve gitcez kocişi uyandurcamm filan yok canım yaa yormuyorumm sağolsun eşim hep yardımcı benden hayır yok zati

iyi bari bunada şükür
benimde uzun süre ağzımın hiç tadı yoktu ağzımda metal tadı vardı sanki
şundan tiksindim diyemem ama hala çok iştahsızım

iyi bari bunada şükür
benimde uzun süre ağzımın hiç tadı yoktu ağzımda metal tadı vardı sanki
şundan tiksindim diyemem ama hala çok iştahsızım
işte bendeki metal tadı mı ne bilemiyorum ki berbat yaa işte bendede iştahsızlık var dediğim gibi yediğim-içtiğimden anlamıyom bişi bulantı-kusma yaşıyorum mutlaka hergün

işte bendeki metal tadı mı ne bilemiyorum ki berbat yaa işte bendede iştahsızlık var dediğim gibi yediğim-içtiğimden anlamıyom bişi bulantı-kusma yaşıyorum mutlaka hergün

çok şükür bu sefer kusma yaşamadım sadece bir gece sabaha kadar çıkardım o oldu
sennde artık yavaş yavaş geçer bulantıların rahatlarsın

ayy sormaa 30 hafta hep bir korku hep bir endişee gerçi hala var el kadar bebeler dpğmadan neler yaptıryor annelerinee
eleviti bazen dopktorlar bıraktırabiliyor mesela fatoşta 3 aydan sonraydı sanırsam bıraktırmış doktoruu
tamam canım hadi size kolay gelsinn çıkıyorum bende
ama çok zorlandığımda oluyo Nurcik im bende istemiyorum o kaçamakları inanki

evet ya burdada serinlik var rahatladık inşallah hepimiz

biliyorum canım ama hiç içmesen daha iyi olacak işte

çok şükür bu sefer kusma yaşamadım sadece bir gece sabaha kadar çıkardım o oldu
sennde artık yavaş yavaş geçer bulantıların rahatlarsın
ohh maşallah senin adına çok sevindim canımm dediğin gibi inşallah bende çabuk kurtulurum

canım aynen benide biliyorsun halaaa tatlı şikayetlerim var dizimi sormuştun demi ancak hatırlayıp cevaplıycamm dizimi kırdıkça canım yanıyoo hala ama bu aralar buz uygulama yapamıyorum bile ev gitgide dağılıyo aynen canım bu aralar ağzımın tadı bi garip bu vesileyle hiç ağzıma sürmem inşallah

ben çıkyıorum kızlarr görüşmek üzeree
güle güle tatlım öpüldünüz

selam kızlar kaçırmışım sizleri

şifa dizine ne oldu geçmiş olsun kaçırdım sanırım ben :26:

ayşe mide bulantıların yokmuş darısı şifaya

nurcik evet 30 lu haftalara geldik şifanın dediği gibi inşallahh sonuna kadar giderz benim hedefim 20 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…