Nurcikle hemşomu kılpayı kaçırdım sanırım
günaydın canımmmbende geldim günaydın
maşallah kızlar 30 haftalık olmuşsunuzsıkıntısız doğumlar nasip olsun inşallah
ayy gördümm şahanee ötesii olmuşlistemiz yenilendi :112::81: halaa ne duruyorsunuzbaksanıza
eleviti ben hala kullanıyorumpapatyamelevit i halaa kullanıyormusun :26: benimki bitmek üzere pazartesi bi arayım dr a sorayım diyorum ama dr larımız aynı olduğu için senden ön bilgi alayım dedim veeeee bende jelden kurtuldum özgürüm artık
Nurcikle hemşomu kılpayı kaçırdım sanırım
kalp kalbe karşı iştesenin bu mesajını görmemiştim benzer şeyler yamışız
sigarayı içiyormusun
kalp kalbe karşı iştevalla ne yala söyleyim nadiren yarım yarım kaçamaklarım oluyor ama son zamanlarda tiksintim var ağzımın tadı bozuk apacı ne yediğimden ne içtiğimden bişi anlamıyommmm
hoş geldin eminimm canım o 30 hafta ne halllerle geldi geçti ama şükürler olsun işte 30 haftayı devirdinizgünaydın canımmm
günler geçiyor valla ama gelde bize sor :))bir an önce doğurasım var
hayırlısyla sağlıklı sıhatli zamanında gelsinler beblerimizi inşallah
ayy gördümm şahanee ötesii olmuşellerine kolalrına sağlık
eleviti ben hala kullanıyorum
burdayım canım ama çıkacam birazdan eşim uyandı o oturacakmışş
sen nasılsın bakalım dizin nasıl oldu ...ev taşıma telaşın var amannn dyim bacımm dikkat et yavaş yavaş ağır ağır yap hatta sen bırak eşine yaptır hepsinii
kalp kalbe karşı iştevalla ne yala söyleyim nadiren yarım yarım kaçamaklarım oluyor ama son zamanlarda tiksintim var ağzımın tadı bozuk apacı ne yediğimden ne içtiğimden bişi anlamıyommmm
ama çok zorlandığımda oluyo Nurcik im bende istemiyorum o kaçamakları inanki
evet ya burdada serinlik var rahatladık inşallah hepimizhavalar son bir kaç gündürr azcıkta olsa serinledi sankii ohh beee
işte bendeki metal tadı mı ne bilemiyorum ki berbat yaa işte bendede iştahsızlık var dediğim gibi yediğim-içtiğimden anlamıyom bişiiyi bari bunada şükür
benimde uzun süre ağzımın hiç tadı yoktu ağzımda metal tadı vardı sanki
şundan tiksindim diyemem ama hala çok iştahsızım
havalar son bir kaç gündürr azcıkta olsa serinledi sankii ohh beee
işte bendeki metal tadı mı ne bilemiyorum ki berbat yaa işte bendede iştahsızlık var dediğim gibi yediğim-içtiğimden anlamıyom bişibulantı-kusma yaşıyorum mutlaka hergün
ayy sormaa 30 hafta hep bir korku hep bir endişee gerçi hala varhoş geldin eminimm canım o 30 hafta ne halllerle geldi geçti ama şükürler olsun işte 30 haftayı devirdinizinşallah gelec k bebişler sağlıklıca vakitlice evet bende çok beğendimm liste acayip şekil oldu hımm elevit ben ilk 3 aydır d iye tahmin yürütmüştüm :26: demek devam halaa şifa olsun tamam canım bende çok kalamıycamm zaten yeni eve gitcez kocişi uyandurcamm filan yok canım yaa yormuyorumm sağolsun eşim hep yardımcı benden hayır yok zati
ama çok zorlandığımda oluyo Nurcik im bende istemiyorum o kaçamakları inanki
evet ya burdada serinlik var rahatladık inşallah hepimiz
ben çıkyıorum kızlarr görüşmek üzeree
ohh maşallah senin adına çok sevindim canımm dediğin gibi inşallah bende çabuk kurtulurumçok şükür bu sefer kusma yaşamadım sadece bir gece sabaha kadar çıkardım o oldu
sennde artık yavaş yavaş geçer bulantıların rahatlarsın
canım aynen benide biliyorsun halaaa tatlı şikayetlerim var dizimi sormuştun demiayy sormaa 30 hafta hep bir korku hep bir endişee gerçi hala varel kadar bebeler dpğmadan neler yaptıryor annelerinee
eleviti bazen dopktorlar bıraktırabiliyor mesela fatoşta 3 aydan sonraydı sanırsam bıraktırmış doktoruu
tamam canım hadi size kolay gelsinn çıkıyorum bende
biliyorum canım ama hiç içmesen daha iyi olacak işte
güle güle tatlım öpüldünüzben çıkyıorum kızlarr görüşmek üzeree
beklemiyoruz ya serin serin takılırız sandık ama sen sıcak haberleri sununca şaşırdık iştekızlar benim suçum yok hava durumunda duydum
güle güle görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?