Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuyanedacım bence sen bir doktoruna hatırlat istersen... nurcan ve ipeğinde dediği gibi bazı doktorlar en son aşamaya bırakıyorlar... ama tüplerinde sorun varsa ne kadar yumurtaların büyüse çatlas bile hamile kalmak zor oluyor.. en azından bişey varsa bile erkenden bilirseniz daha iyi olur..

canım sen çalışmıyormusun profilde bankacı yazıyor ..
sen kaynanla berabermi oturuyrsun ??

selammm kızlarr ooo ipeğimm kedersizimm pro olmuşsunuz hayırlı olsunn
ben bir bakayım dedimm aklımm burdaaa :gitme: ama gelemiyorumm
bende aktifleştirim şu kartı bari

öptüm sizleri gelcem inşallahhh müsait olunca
beni özleyin anacımmmmm olumunekankayizsmile

canım sen çalışmıyormusun profilde bankacı yazıyor ..
sen kaynanla berabermi oturuyrsun ??

yok canım adanadayken bankada gisede calışıyodum sonra evlenip mersine gelince cıkmak zorunda kaldım şimdi işletme 2 yıl bitirmiştim askeriye sınavına girecektim istemedi şimdi üsstten devam ediyorum yeni yıla inşallah pomemci olarak polislige girecem napim kociş öle istiyo özel sektör yasak o ne derse o olurrrrŞeniz

prolu kızlarr bu arada prpfilinizi renklendirip allı güllü yapabilirsiniz zemuszemus süper oluyo bazılarında gördüm

saol sevdacım haden sende aktif ette kırmızılara boyan zemuszemus

mesaj gönderdim canım olur sanırım yakın zamandaaa

sizlerde ne var ne yok canımm
yaa okadar merak ediyorummki burayı acaba ne konuşuyolar ne oldu falan diyee sempatiksalakcinni iyice bağımlı olmuşum sizlere :kedi:

evlendikten sonra çok şey kısıtlanıyor boshayallersmile ama neyseki eşin yine çalışmana izin veriyor polis hanım sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…