Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, asi_prenses, Eti_puf+, Kedersiz+, nevbahar76+, oge, sifaa+, tgbesr

oo maşllahhhh maşallahhhh

sizler nasılsınızzz
nevomm etifpufumm bebişlerrr nasıllarrr.etipufum geçtimi artık rahatsızlığınn

kızlar tünaydın

tefriciyelere yoğunlaşmıştım biraz geç geldim...benimkileri azaltmışsınız ipeğim almış...sağolun varolun düşünceli arkadaşlarım benim...:teselli:

bende iyiyim ipeğimm işler işte yoğunnn patronda bu aralar kızgınn başımızda gelemiyorum :umursamaz:

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz, asi_prenses, elg, Eti_puf+, iipekk34+, melike_ecesuu+, nevbahar76+, oge, sevdanehri54+, sifaa+, tgbesr

kalabalığız bugün :içelim: :içelim: :içelim:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıdım bende bebek özlemi çekiyorum çikolata kistim var hamile kalıyorum fakat bebek gelişemeden 5 haftalıkken kaybediyorum 2 tane düşük yaptım nolur banada yardımcı olun önerilerinizi bekliyorum

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sevdanehri54, asi_prenses, Eti_puf+, iipekk34+, Kedersiz+, melike_ecesuu, nevbahar76+, oge, sifaa+, tgbesr

duyan gelmiş topiğiii maşallahhh yaa delikafadulden

kızlar tünaydın

tefriciyelere yoğunlaşmıştım biraz geç geldim...benimkileri azaltmışsınız ipeğim almış...sağolun varolun düşünceli arkadaşlarım benim...:teselli:

tünaydın nevom
nasılsın bugün lekelnmeler devam ediyormu
ee birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canım ya yan gelip yattığım sürece iyiyim ben de öyle yapıyorum artık muayeneye gidene kadar....yatmaktan belim ağrıyo benim belimde bi sorun var galiba....geçen ayda olmuştu...ama hareket edince geçiyo...

senin de işler yoğunmuş Rabbim kolaylıklar versin...

kızlar tünaydın

hoşgeldin canım nasılsın alırım tabi 1000 tane sana bu durmda çok fazlaydı serap için okunmuyo haberin olsun

bende iyiyim ipeğimm işler işte yoğunnn patronda bu aralar kızgınn başımızda gelemiyorum :umursamaz:

fırsat buldukça kaç gel böyle onada razıyız biz

selam kızlar kürklü bayanlar hayırlı olsun pembiş pembiş kürkleriniz yerimseniben güle-güle iyi günlerde kullanınız inşallah eeee naber ne var ne yok???

canım ya geçmiş olsun....acaba hidrosalpenks olabilir mi? bende de çikolata kisti vardı sol tüpümde laparoskopide tüpümü kapattılar. çünkü sıvı birikmesi denilen şey oluyo çikolata kistinden dolayı. bu sıvı bebeğin tutunmasını engelliyo. doplerle rahatlıkla teşhis edilebiliyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…