arkadaşlar ömeri yerine yatırmam lazoım sonrada kalan işler beni bekler ...herkese hayırlı mutlu bayramlar
bende doğum için düşündüm pasta ,börek koymayı fakat dolapta yer yok kışlık için bir sürü sebze koydum .fasulye,barbunya,banya,közlenmiş patlıcan vs.
kurban olsun anası ona
kanki kaç haftalıkken doğdu ömercik
demekki bir sorun yok canım o yüzden..benim 26. haftada kasılmam olmuştu biliyorsun erken doğum riskim vardıc.iğer geliştirici iğne yapıldı o yüzden sık sık çağırıyor galiba
arkadaşlar ömeri yerine yatırmam lazoım sonrada kalan işler beni bekler ...herkese hayırlı mutlu bayramlar
valla bu konuda beceikliyim galiba..dolmalık patlıcan ve biber bile kuruttumyaa daha ben onları bile koyamadımbu evin tadilatı herşeyi aksattı artık bayramdan sonra onlarıda halletmem lazımm zamanlarıda az kaldıı bitecekler nerdeyseeee
aman ya ne bileyim sallıyomu acaba bu doktor beniii
valla bu konuda beceikliyim galiba..dolmalık patlıcan ve biber bile kuruttum
pazar yakınmı size öyleyse eğer her hafta bir sebzeni alır koyarsın
mesela ben eşime diyordum bu hafta 2 kilo fasulye al
haftaya 3 kilo bamya al derdim böyle böyle doldurdum dondurucumu
valla ben tek doktora gitmedim bu zamana kadar kaç tane değiştirdim ..istersen sevonun gittiği doktorada bir görün 15 gün sonra
kolay gelsin..s,izede iyi bayramlarr
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
Kedersiz*, naz034, sevdamcee+, iipekk34+, kekyiyelim
bilirim senii dondurucuya savaşa hazırlık gibi tıka basa doldurudunben artık kışlıkların bir çoğunu konserve yapıyorum buzluğu pişirdiklerim için ayırıyorum kanki daha iyi oluyo çünkü çat kapı telefon çaya geliyoruz diyen oldumu
ancak evi toplayabiliyorum hazırlık yapmak zor oluyo ömerle boş vakitlerimde stok yapıyorum gelen oldumu zorda kalmamak için hem biliyosun buzluk stoğunu eskiden beri severim huyum kurusunneyse öpüyorum sizi görüşürüz ...kankim nacizane bir şey demenk istiyorum bence eşinin ailesiyle küslük yapma evlat yetiştiricez kötü örnk olmayalım sonuna kadar haklısın ama resmi ol büyüklük yap sen görevlerini yap utandır evlatlarımız aile ilişkilerini bilerek büyüsün çok önemli şeyler bunlar tabiki haklısın sen daha iyi bilirsin ama fikrimi söylemek istedim kusura bakma ne olur
ömer 37. haftayı doldurdu dr.muz beklemek istemedi zaten kafası yukardaydı normal doğum şekline girmemişti suyun az şu anda doğarsa erken doğum sayılmıyo riske girmek istemiyorum demişti 37 hafta dolduğu gün doğuma almıştı banada ciğer geliştirici iğne vermişti 28.haftada
ben fazla almıyacam ipekin dediği gibi belkideee konserve yaparım hem daha güzel oluyoo bence pazar çok yakın 2 adımlık yer bu saatten sonraa doktor değiştirmek içimden gelmiyor yaa olmazsA 15 GÜN SONRA GİDERİM O 1 ay dedi diye 1 ayda gidecek deilim ya
nurcik bence yemiyelim şeker var şekerrr
evett evett tutalım şu boğazlarımızı
bu aralar kilo aldım zaten fazlasıyla yiyiroum 3 hafta önce 93 kiloydum en az 4 kilo aldım nah buraya yazıyorum
sen kaç kilo almışsın
fatoş 37. haftadan sonra doğum olursa eğer 5 haftan kalmış aboooooowww
yine iyi yaa ..ben 100 kilo ile tamamlasam kardır9 kilo almıştım en son bu ay gittiğimdede 2 kilo almışım etti 11
ne bileyim yaaaa ben 38 den sonra düşünüyorum bakalım hayırlısıı ama 6 dan düşmeye başladık
yine iyi yaa ..ben 100 kilo ile tamamlasam kardır
ha 37 ha 38 arada 1 hafta var
allahım bu günler hiç geçmez sanıyorduk bak şimdi geri sayım başladı
Siraç ın oda tamamlandı mı perdesi halısnı ne yaptın
bu arad Siraç mı olacak oğlanın ismi .kesinleşitimi
geçen şeflerin duelosunu izliyoruz yarışmacının minik bir kızı var adı da Mavi eşimin çok hoşuna gitti bizim kıza damı koysak bu ismi HAYIRRRRR dedimm mben Elvin diye benimsedim değişmesin artık
pepe halı diye arattırdım googldan bunu gördüm fiyatı yazmıyor yada ben göremedim kör oldum :)
TİTANIUM KİDS 130X170 CM ÇOCUK PEPEE HALI GittiGidiyor'da 54004532
offf off bu kilolar dogumdan sonra gider inşallah hamiş kaldıgım kiloya dönsem ne isterim inşallahta öyle olurr
sıraç olacak büyük ihtimalle ama son anda değişiklik olmazsa odası tamam tetesi halısnı perdesini pepeli aldık dolaplarının içinin kapitoneleride gelsin yerleştirip resimliyecem inşallah yatak odası beşiğinide aldık tüm hazırlıklar tamam nerdeyse ufak tefekler kaldııı
mavi neymiş öyle elvin daha güzel
bizim halımız daha güzel renkliii bu ürün kaldırılmış ondan gözükmüyor fiyatı
gider gider (inşallah)
Siraç güzel bide Çınar ismide çok hoşuma gidiyor geçen gün rüyamda gördüm bir oğlum oluyormuş adını çınar koyuromuşum
aldınız demekk hadi hayırlı olsun canım eminim çok sevimli bir odası olacak merakla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?