Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne kadar zevklidir şimdi dolaplarını düzenlemek yerleştirmek .çocuğunu odasında hayal etmek ahh ahh Allahım kşmseyi mahrum bırakmasın bu duygudan

aaaaaaaaaaahiçç bişiii nerden aldınızz .ne yapacaksam ben

hemde nasıl her sabah kalkar kalmaz kendimi o odada buluyorum RABBİM istiyen diliyen herkese nasip etsin inşallahhhh

sevoların ordan bi magzadan aldımmm hastaneye giderken bi ugrıyalım dedik alacagımız yoktu görünce hmn aldık

iyi yapmışsınız canım bedava ya gelmiş nerdeyse

bayramdan sonraa çok zevkli bir alışveriş var deseneee

sormaaa canım .ama öyle fizuli şeyler almıycam küçük kıyafetlerden 2 _3tk alırım hastane çıkışımız bir takım var başkada almıycam zıbın takımı olarak alırım..sende çok minik şeyler alma bebek biraz iri doğarsa 0-3 ay olmuyormuş ben 3_6 ..6-9 ay alıcam daha çok

aynen öylee vallaaaaa biz çantamızı hazırladık biliyomusun tetsi siz ne zaman başlıyacakınız:26::26::26::26:

hazırladınızmıı yok benim çantam hazır değil henüz:18::18:
herşeyi bayramdan sonraya bıraktım
alacaklarımı önce bir güzel yıkayıp ütülemem lazım sonra hazırlıycam çantamı 2 haftaya hazır olur oda :18:

Son düzenleme:

ben evde tadilat varken boş durmayayım dedim ve hazırladım bütün cicilerimizi yıkayıp ütüledik ama canım çıktıı ALLAH yardımcınız olsun bende söylemesiii sadece örgülerimiz kaldı onlarıda makina halledecek zaten ütüleme derdi yok

bacılarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzz
iyiyz canımcım sen nasılsın .oğluşlar nasıl ,napıyorlar tekmiyorlarmı annelerini çok

güzel ama pahalı
ben pazardan alıcam pijamalarımı

yorucu olduğu kadar zevklidir de

ben aldıgım kadar aldım cnm yaa daha kıyafer almıyacam haklısın küçük almamamız lazım bana hediye çok geldiği için bişey diyemedim 3 6 aylıkları dogduktan sonra alırı diye düşünüyorum

kızlar oğluşlarımın odasına halı aldıkkkk
güle güle kullansın cnm ogluşların
iyiyz canımcım sen nasılsın .oğluşlar nasıl ,napıyorlar tekmiyorlarmı annelerini çok

güzel ama pahalı

pazardada güzeller var zati bu pijama için birazcıkta zayıf olmak ilazım

ilk baştaaaa çok zevklii o minnacıcık şeyleri ütülemek ama sona dogru bitsin diye gözetliyordum sabaha kadar kasılmam olduu agrım oldu hepsini bianda ütüleyincee zorlandım

evet tekmeliyolar teyzsi:)) hatta ayyy diye irkiliyorum bazen aşağıya bi indiriyolar canım yanıyorsiz nasılsınız
güzel ama pahalı

hoşgeldinnnnnnnnnnn şekerim biz iyiyiz siz nasılsınızzz
hoşbulduk şekerimmmm eltimlerde kldık bugün kızının doğumgünü vardı daha yeni geldim hemen buraya daldım
iyi günlerde kullanınn

sağol canım

evt az önce facede gördüm resminiziiii laraa 32 ye girdik sayılırızz ogluşların zorlu yolculugu atlatmış bulunmaktalarr maşallahhhhhhh sizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…