ne kadar zevklidir şimdi dolaplarını düzenlemek yerleştirmek .çocuğunu odasında hayal etmek ahh ahh Allahım kşmseyi mahrum bırakmasın bu duygudançınar ismini bende çok seviyorummm ikinci ogluşum olursa onun adıda çınar olur belkii
saol teşekkür ederizz haftayaaa bu günlerde odamız resimlenmiş olur sadece dolap içlerini halletmek kaldıı gerisi hazırr sıraçımızı bekliyorrr
nurcan siz ne yaptınız beşiğini kızının bide son eksiklerini alıcaktınız çıktınızmı almayaa:26::26::26::26::26:
ne kadar zevklidir şimdi dolaplarını düzenlemek yerleştirmek .çocuğunu odasında hayal etmek ahh ahh Allahım kşmseyi mahrum bırakmasın bu duygudan
aaaaaaaaaaahiçç bişiii nerden aldınızz .ne yapacaksam ben
beşiğini annem alacak
eksikler içinde bayramdan sonrasını bekliyoruz heyecanla
hemde nasıl her sabah kalkar kalmaz kendimi o odada buluyorum RABBİM istiyen diliyen herkese nasip etsin inşallahhhh
sevoların ordan bi magzadan aldımmmhastaneye giderken bi ugrıyalım dedik alacagımız yoktu görünce hmn aldık
iyi yapmışsınız canım bedava ya gelmiş nerdeyse
bayramdan sonraa çok zevkli bir alışveriş var deseneee
aynen öylee vallaaaaa biz çantamızı hazırladık biliyomusun tetsi siz ne zaman başlıyacakınız:26::26::26::26:
hazırladınızmııyok kız hazırlamaıdm henüz:18::18:
herşeyi bayramdan sonraya bıraktım
alacaklarımı önce bir güzel yıkayıp ütülemem lazım sonra hazırlıycam çantamı 2 haftaya hazır olur oda :18:
iyiyz canımcım sen nasılsın .oğluşlar nasıl ,napıyorlar tekmiyorlarmı annelerini çokbacılarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzz
güzel ama pahalınurcan baksana bayıldım bu pijamaya https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=32
ben evde tadilat varken boş durmayayım dedim ve hazırladım bütün cicilerimizi yıkayıp ütüledik ama canım çıktıı ALLAH yardımcınız olsun bende söylemesiiisadece örgülerimiz kaldı onlarıda makina halledecek zaten ütüleme derdi yok
hoşgeldinnnnnnnnnnn şekerim biz iyiyiz siz nasılsınızzzbacılarımmmmmmmmmmm nasılsınızzzz
kızlar oğluşlarımın odasına halı aldıkkkk
sormaaa canım .ama öyle fizuli şeyler almıycam küçük kıyafetlerden 2 _3tk alırım hastane çıkışımız bir takım var başkada almıycam zıbın takımı olarak alırım..sende çok minik şeyler alma bebek biraz iri doğarsa 0-3 ay olmuyormuş ben 3_6 ..6-9 ay alıcam daha çok
güle güle kullansın cnm ogluşlarınkızlar oğluşlarımın odasına halı aldıkkkk
iyiyz canımcım sen nasılsın .oğluşlar nasıl ,napıyorlar tekmiyorlarmı annelerini çok
güzel ama pahalı
ben pazardan alıcam pijamalarımı
yorucu olduğu kadar zevklidir de
evet tekmeliyolar teyzsi:)) hatta ayyy diye irkiliyorum bazen aşağıya bi indiriyolar canım yanıyoriyiyz canımcım sen nasılsın .oğluşlar nasıl ,napıyorlar tekmiyorlarmı annelerini çok
ben pazardan alıcam pijamalarımı
yorucu olduğu kadar zevklidir de
hoşbulduk şekerimmmmhoşgeldinnnnnnnnnnn şekerim biz iyiyiz siz nasılsınızzz
iyi günlerde kullanınn
evet tekmeliyolar teyzsi:)) hatta ayyy diye irkiliyorum bazen aşağıya bi indiriyolar canım yanıyorsiz nasılsınız
güzel ama pahalı
hoşbulduk şekerimmmmeltimlerde kldık bugün kızının doğumgünü vardı daha yeni geldim hemen buraya daldım
sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?