slm arkadaşlar aranıza yeni katıdım bende bebek özlemi çekiyorum çikolata kistim var hamile kalıyorum fakat bebek gelişemeden 5 haftalıkken kaybediyorum 2 tane düşük yaptım nolur banada yardımcı olun önerilerinizi bekliyorum
tünaydın nevom
nasılsın bugün lekelnmeler devam ediyormu
ee birimiz hepimiz hepimiz birimiz için olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
slm arkadaşlar aranıza yeni katıdım bende bebek özlemi çekiyorum çikolata kistim var hamile kalıyorum fakat bebek gelişemeden 5 haftalıkken kaybediyorum 2 tane düşük yaptım nolur banada yardımcı olun önerilerinizi bekliyorum
neyse ben kaçtım kızlarrr gelirimm inşallah yineee
yok tatlım çok şükür lekelenme yok ama dikkat ediyorum...
senin kociş bugün gecikti sankim...
selam kızlar kürklü bayanlar hayırlı olsun pembiş pembiş kürkleriniz yerimseniben güle-güle iyi günlerde kullanınız inşallah eeee naber ne var ne yok???
selam kızlar kürklü bayanlar hayırlı olsun pembiş pembiş kürkleriniz yerimseniben güle-güle iyi günlerde kullanınız inşallah eeee naber ne var ne yok???
hoşbulduk canım olsun olsun kürklüsün işte tadını çıkar canımmmm aman ALLah korusun atmayalım dur bebişlerimiz gelecek çok hareket bize terssssss kaydirigubbakcemile3hoşgeldin canım iyiyiz sende ne var ne yok ben valla bu kürklü bayan olma hevesini
sevdadan ve kedersizden aldım o kart neye yarar anlamış değilim onlar aldı bende aldım
allahtan onlar kendini köprüden falan atmıyo sırnaşık şeysırnaşık şey
canım 344 ü alayım düz hesap 300 kalsın inşallah bugün hemen başlıyım okuyummmm Rabbim kabul etsin inşallah :Saruboceq:salavat ı tefriciye listesi
meryem için (meyra)
kedersiz........500 OKUDU
nevbahar........500
meryem ......1000
ipekk............300 OKUDU
melike............200 OKUDU
etipuf.............100
yıldız.............300 OKUDU
umudunolsun...300 OKUDU
melon ...........100 OKUDU
kedersiz..........500
toplam..3800kalan644
melike için
melike.....1644
kedersiz.....500 OKUDU
nevbahar.....1000
ipek.........300 OKUDU
etipuf........100
yıldız.......300
melon......100 OKUDU
ipek........500
toplam 4444
şifacım liste bu canım meryem arkadaşımız 644 tane kalmış ne kadar alıcaksın ?? ekliyeyim hemen
ipeğim geçen gün bi yerde okudum da spor mutluluk hormonu salgılanmasına neden oluyomuş...
topiklerden birinde okudum sanırım...kadın bütün tedavileri bırakmış spora başlamış ve hiç ummadığı bi zamanda gelmiş bebişi....
inşallah hayırlı olur senin için de....
ipeğim ben burayı okuduktan sonra karar verdim almaya http://www.kadinlarkulubu.com/kk-kart-indirimi-anlasmalar/339755-anne-adaylari-bebek-vitrini.html ama ne zaman satılacak elemeklerimiz belli değil
inşallah canım bakalım bende 5 ay sonra ani bir kararla dönüş yapıyorum bakalım
avukat hanım bir günde kas yaptı ben bir günde kaç kilo vericem :sm_cool:
ipeğim ben burayı okuduktan sonra karar verdim almaya http://www.kadinlarkulubu.com/kk-kart-indirimi-anlasmalar/339755-anne-adaylari-bebek-vitrini.html ama ne zaman satılacak elemeklerimiz belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?