güle güle kullansın cnm ogluşların
pazardada güzeller var zati bu pijama için birazcıkta zayıf olmak ilazım
ilk baştaaaa çok zevklii o minnacıcık şeyleri ütülemek ama sona dogru bitsin diye gözetliyordum sabaha kadar kasılmam olduu agrım oldu hepsini bianda ütüleyincee zorlandım
tekmeleri güçlendi artık bazen benimde canımı yakıyor tatlı bir acı amaevet tekmeliyolar teyzsi:)) hatta ayyy diye irkiliyorum bazen aşağıya bi indiriyolar canım yanıyorsiz nasılsınız
güzel ama pahalı
hoşbulduk şekerimmmmeltimlerde kldık bugün kızının doğumgünü vardı daha yeni geldim hemen buraya daldım
sağol canım
abowwwwwww 60 günümüz kalmışşşştabi ben 37 de doğurursam 40 günüm filan varrr belkide daha azz
evt az önce facede gördüm resminiziiii laraa 32 ye girdik sayılırızz ogluşların zorlu yolculugu atlatmış bulunmaktalarr maşallahhhhhhh sizeeee
abowwwwwww 60 günümüz kalmışşşştabi ben 37 de doğurursam 40 günüm filan varrr belkide daha azz
keşke oturarak ütüleseymişsin ..ben ütü masasını yere koyar oturarark ütülerim artık.ayakta duramıyorum fazla belim ağrıyor kızım aşağı doğru kayıyor hemen
tekmeleri güçlendi artık bazen benimde canımı yakıyor tatlı bir acı ama
dur ben daha bakmadım bakıyım yeni fotolaar vardı:))
kıss bendee masayı indirdim koltuga oturarak ütüledim ben normaldede ayakta ütülememm ama karnımda öne egilmesi zorladıı kuzucugumuuu
benim sıpanın tekmeleri acıtmıyorda gerildiği zaman canım acıyorrr
arkadaslar sperm tahlılını hangı bolumde yapıyorlar? ve devlet hastanesınde yaptırsak ucret nedır yada ozelde yaptırsak ucret nedır bılgılerınızı paylasırsanız cok mutlu olurum tesekkurler...
ha iyi öyleyse .oturduğun halde bu kadar yoruldun demek..birazını eşine ütületydin
ürolioji bölümüne gitmesi gerekiyor eşinizin
devlette ücret almıyorlar
özelde değişiyor fiyatlar canım
cok tesekkur ederım canım
ayyyyyy evet yaaaaaayaa evet kalmadı şu 5-6 haftayıda atlatsak hayırlısyla
bende fatoş söyleyince baktım hemen.hamişlik epey yaramış bizeee
kıslar dün gece rüy:amdaa doguma gidiyorum sabah kalkmışım kuaföre gitmişim saçlarımı fönletiyorum bide aralara bukle atalımdaa tacımla güzel dursun diyorum çok komikim yaaaa ama sezeryan olursam 1 gün öncesinden kesin gidecem kuaföreee
ayyyyyy evet yaaaaaa
zaman geçmiyor gibi gelsede aslında ne hızlı geçip gitmişşş
özellikle sninle banaaaa:)))
yaptır tabi bende planlı olursa acil gitmezsem fönlü mönlü istiyorum bakalım hyırlısı
kıslar dün gece rüyamdaa doguma gidiyorum sabah kalkmışım kuaföre gitmişim saçlarımı fönletiyorum bide aralara bukle atalımdaa tacımla güzel dursun diyorum çok komikim yaaaa ama sezeryan olursam 1 gün öncesinden kesin gidecem kuaföreee
ayyyyyy evet yaaaaaa
zaman geçmiyor gibi gelsede aslında ne hızlı geçip gitmişşş
özellikle sninle banaaaa:)))
yaptır tabi bende planlı olursa acil gitmezsem fönlü mönlü istiyorum bakalım hyırlısı
kıslarr benim karnım o kadar aşagıdakı miğde tarafımdaaa hiçbirşey yok gören kıss eve git doguracaksın diyorrrr bizedee çomk yaradı hamişlik maşallahh
bende bendee hastane çantama makyaj malzemelerimide koyacam fotolarda güzel çıkakkk soluk olmASIN ben zati beyaz dogurduktan sonra renk menk kalmaz eminimm
facede yeni foto paylaştım dün akşam çekildi
bakın bi suratım ne hale gelmişşşşşş:))))))))))))
facede yeni foto paylaştım dün akşam çekildi
bakın bi suratım ne hale gelmişşşşşş:))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?