Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

keşke oturarak ütüleseymişsin ..ben ütü masasını yere koyar oturarark ütülerim artık.ayakta duramıyorum fazla belim ağrıyor kızım aşağı doğru kayıyor hemen

tekmeleri güçlendi artık bazen benimde canımı yakıyor tatlı bir acı ama

kıss bendee masayı indirdim koltuga oturarak ütüledim ben normaldede ayakta ütülememm ama karnımda öne egilmesi zorladıı kuzucugumuuu

benim sıpanın tekmeleri acıtmıyorda gerildiği zaman canım acıyorrr

arkadaslar sperm tahlılını hangı bolumde yapıyorlar? ve devlet hastanesınde yaptırsak ucret nedır yada ozelde yaptırsak ucret nedır bılgılerınızı paylasırsanız cok mutlu olurum tesekkurler...

ha iyi öyleyse .oturduğun halde bu kadar yoruldun demek..birazını eşine ütületydin

arkadaslar sperm tahlılını hangı bolumde yapıyorlar? ve devlet hastanesınde yaptırsak ucret nedır yada ozelde yaptırsak ucret nedır bılgılerınızı paylasırsanız cok mutlu olurum tesekkurler...

ürolioji bölümüne gitmesi gerekiyor eşinizin
devlette ücret almıyorlar
özelde değişiyor fiyatlar canım

Son düzenleme:
kıslar dün gece rüyamdaa doguma gidiyorum sabah kalkmışım kuaföre gitmişim saçlarımı fönletiyorum bide aralara bukle atalımdaa tacımla güzel dursun diyorum çok komikim yaaaa ama sezeryan olursam 1 gün öncesinden kesin gidecem kuaföreee

yaa evet kalmadı şu 5-6 haftayıda atlatsak hayırlısyla
ayyyyyy evet yaaaaaa
zaman geçmiyor gibi gelsede aslında ne hızlı geçip gitmişşş
bende fatoş söyleyince baktım hemen.hamişlik epey yaramış bizeee
özellikle sninle banaaaa:)))

yaptır tabi bende planlı olursa acil gitmezsem fönlü mönlü istiyorum bakalım hyırlısı

kıslarr benim karnım o kadar aşagıdakı miğde tarafımdaaa hiçbirşey yok gören kıss eve git doguracaksın diyorrrr bizedee çomk yaradı hamişlik maşallahh

bende bendee hastane çantama makyaj malzemelerimide koyacam fotolarda güzel çıkakkk soluk olmASIN ben zati beyaz dogurduktan sonra renk menk kalmaz eminimm

benim yüzüm gözüm iyice şişti gören şişmişsin diyor yinede menunum bu halimden

sizi kokoşlar sizii

benim karnım bi iniyor bi çıkıyor .çok yukarılarda olduğu zaman bu seferde nefes darlığı çekiyorum
aşağıyada indiği zaman fırlıycakmış gibi geliyorşöyle ortalarda dursalar bu yaramazlar ne olur

fatoş doğum fotoğrafçısımı tutacan gıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…