Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

benim ogluş hiç yukaru çıkmadıı bacaklarımın arasından aşagıya inecek yakındaadogurması kolay olur sanırsam

yok gı ne fotografçısı kociş varyaaa daha neye gerek var dogumada foto makinasınuı alıp hemşireler çekiyormuş inşallahh unutmayızz

senin son halini merak ediyorum hiç çekilmiyon resim

makinayıda doğum çantana koy son anda unutursun o heyecanla

başka yok foto en yeni halim o:))

kızlar ben azıcık fazla oturunca kalçalarım çok ağrıyor
dayanamıyorum sizdede öylemi yaaaaaaa
sanırım ağırlığa kalçalar bile dyanamıyorr
azıcık çıkıp uzanayım oturamıcam fazla hadi sonr görüşürüzzzzzz

senin son halini merak ediyorum hiç çekilmiyon resim

makinayıda doğum çantana koy son anda unutursun o heyecanla

ykında unutmazsam yüklerim aaa oglişin odasını yüklerken yüklereim onuda inşallah

kendi çantamı hazırladıgım zaman koyarım bebek çantasına koymam elli kişinin eli dewgdi ona oglumun kıyafetlerine degmesin

Allah iyiliğini versin oğlunun çantası hazırda senin neden değil

bende çok fazlaaa oturunca oluyorrrrr hadi güle güle şekerimmm

benim kalçamdan ziyade kuyruk sokumundan belime doğru bir ağrı oluyor

çıkayım bende bir duş alıp kuran okuyayım son 2 cüzüm kaldı hatmi tamamlıyorum Allahın izni ile

arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun hamişler hatırlıyomusunuz geçen sene ramazan bayramında inşaallahhh bidaha ki bayrama bebeklerimizle gireriz diye dua etmiştik allahıma şükür kabul oldu inşallah bidaha ki ramazan bayramına da ben çiğdem demet yeter turnal hamile gireriz yok yok doğurmuş olarak gireriz inşaallahh yarabbimhadi öpüyorum hepinizii

herkesee iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nice güzel bayramlara inşallahhhhhhhh

bebekdls cnm duana gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…