Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet Rabbim dualarımızı kabul buyurdu hamd olsun .
kurban bayramında hayırlısıyla kucağımızda olarak gireriz inşallah siz arkadaşlarımada göbüşlerinde bebişleri ile girmeyi nasip etsin

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Akide şekerlerim bayramınız mübarek olsun nice nice bayramlara
Hazırlıklar yapılıyor sanırım
Kızlar gecelik koyün dogum çantanıza pijama pek istemez hemşireler zaten hiç rahat olmaz aklınızda bulunsun
Sizleri Kocaman kocaman kokulu kokulu öpüyorum

Kızlar merhaba, biraz özel bir soru soracağım sizlere bu konularda biraz sıkılıyorum ama sormam lazım :S benim her ilişkiden sonra 1-2 damlalık kahverenkli akıntım oluyor daha önce hiç olmamıştı böyle bir şey zorlanma felan olursa olur diye yazmış internette yada yara varsa olur demiş ama ben de zorlanma olmuyor ve yara olsa başka ağrı sızı da olmaz mı ki acaba?Böyle bir şey yaşayan varsa bilgi verebilir mi? Bu arada şuan tatildeyim hafta sonu evimde olacağım ancak o zamana doktora gidebilirim...

canlarim,hepinizin bayrami kutlu olsun,her kese esi cocuklariyla birlikte mutlu olmasini diliyorum,insallah bidahaki ramazana bebeyi olmayan arkadaslarimiz bebekleri kucaklarinda kutlarlar insallah.

slm kızlar herkese günaydın herkes bayramı hayırlısıyla atlattı inşallah geçmiş bayramınız mübarek olsun ben bayram arası pek uğrayamadım arife günüde oğluş sıkıntılıydı malum gazman olduk çıktık ama sonra elhamdülillah bidaha yaşamadık inşalahta yaşamayız biz bu bayram evimizdeydik gelen giden derken bayramda geçip gitti bugün aşı olucaz bakalım oğluşun durumu ne olacak umarım huysuzlaşmaz ve ateşi falanda çıkmaz sizler neler yaptınız bayramda bakalım

aşımı olcak oyy cabucak olsun bitsın aşısı

Günaydın benim gusel arkidişleriiimmmm
her kes nasıl bayram nasıl geçti
büyüklerin ellerinden
küçüklerin gözlerinden
yaşıtlarımın yanaklarından öperimmmmm

günaydınnnnnn

bayramı atlattık inşallah herkesin bayramı muhteşem geçmiştirrrr

nuraycım inşallah sorunsuz atlatırsınız aşınızı

duru ablammm ellerinden öperimmmm

slm kıslar nasılsınızzzzz bayram nasıl geçti ben bitsin diye dua ettim artık çok sıkıcıydı evde otur otur durrrr şimdi ise yine yalnızım kocişim 20 gündür evdeydi bugün işe başladı öksüz gibi kaldım evde depresyondayım

merhabalarr
bu bayram nasıl geçti gitti hiç bişey anlamadım yine sıkıcıydı bu bayramda

bugün bebek için alışverişe çıktık çok bişey alamadık kalan kısmınıda pazardan tamamlıycam artık

akşam resimletirim hepsini birazdan misafirler,m gelecek onları bekliyorum .hiç halim yok ayakta durmaktan belim kopacak gibi yine

kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor

ohh senin bayramın bugünmüş bencee kızçene hediyeler almışsınmisafirleri yollaa hemen resimleee olarmıı

durucum laracım saolun kızlar çok şükür atlattık sorunsuzca allahtan aşı ateş falan yapmıyormuş huysuzlanmazmış hemşire öyle dedi
kedersiz ohh miniğinin cicişlerini güle güle kullanın inşallah
yeter geçmiş olsun canım kocişininde inşallah kontrolleri iyi geçer
sevdamcee biz iyiyiz sen nasılsın haklısın kocişler evden gidince insan boşluktaymış gibi oluyo bizde alışmıştık babaya bugün sıkıcı geçti

ah nurayım demek sizde bizdensinizz sen ogluşla ugraşmaktan sıkılmazsın ben patlamak üzereyimmm

kızlarrrrrrr nabersinizzzzz

biz bugün yıkama ütülem işine başladık

bugün benim kıyaftler yıkandı ütülendi yarın da bebişlerinki yapılacak inşallah
sıcakta anca oluyor hepsi bir baya zorlucakmış bizi

bu arada yengecimin sonucu negatif çıktı çok üzüldükhayırlısı diyoruz ne yapalım

nuraycım iyi aşınız hafifmiş allahtan ak sen atlatıyosun bunları bizler yaşıcaz inşallahhh ben ikikere yaşıcammm nasıl dayanacaksammmm

nurcikimmmm hayırlı olsun cicileriniz canımmmm resimle bugün mutlaka

bugün ebemiz aradı kıyamıyorum sıcakta buraya kadar gelmenize dedi sorular sordu acil bir durumun olurs mutlaka bizi ara dedi iyi oldu oraya gitmekten kurtuldum sıcakta

yetercimmmmm geçmiş olsun eşinin hep güzel haberlerini alın canım

bende ynacaıklarından öperemm

geçmiş olsun canım

sağolun kızlar inşş yarın her şey yolunda giderrrrr ilaç aldım grip için (griple siyam ikizi olduğum için hep ilacım vardır dolapta)ama geçecek gibi görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…