arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun hamişler hatırlıyomusunuz geçen sene ramazan bayramında inşaallahhh bidaha ki bayrama bebeklerimizle gireriz diye dua etmiştik allahıma şükür kabul olduinşallah bidaha ki ramazan bayramına da ben çiğdem demet yeter turnal hamile gireriz yok yok doğurmuş olarak gireriz inşaallahh yarabbim hadi öpüyorum hepinizii
arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun hamişler hatırlıyomusunuz geçen sene ramazan bayramında inşaallahhh bidaha ki bayrama bebeklerimizle gireriz diye dua etmiştik allahıma şükür kabul olduinşallah bidaha ki ramazan bayramına da ben çiğdem demet yeter turnal hamile gireriz yok yok doğurmuş olarak gireriz inşaallahh yarabbim hadi öpüyorum hepinizii
slm kızlar herkese günaydınherkes bayramı hayırlısıyla atlattı inşallah geçmiş bayramınız mübarek olsun ben bayram arası pek uğrayamadım arife günüde oğluş sıkıntılıydı malum gazman olduk çıktık ama sonra elhamdülillah bidaha yaşamadık inşalahta yaşamayız biz bu bayram evimizdeydik gelen giden derken bayramda geçip gitti bugün aşı olucaz bakalım oğluşun durumu ne olacak umarım huysuzlaşmaz ve ateşi falanda çıkmaz sizler neler yaptınız bayramda bakalım
günaydınnnnnn
bayramı atlattık inşallah herkesin bayramı muhteşem geçmiştirrrr
nuraycım inşallah sorunsuz atlatırsınız aşınızı
duru ablammm ellerinden öperimmmm
bende ynacaıklarından öperemmel öpenlerin çok olsun
kızlar nasılsınızzzz ben evime döndün köyden ama grip oldummm çok fena eşiminde kontroleri başlıyor
merhabalarr
bu bayram nasıl geçti gitti hiç bişey anlamadımyine sıkıcıydı bu bayramda
bugün bebek için alışverişe çıktık çok bişey alamadık kalan kısmınıda pazardan tamamlıycam artık
akşam resimletirim hepsini birazdan misafirler,m gelecek onları bekliyorum .hiç halim yok ayakta durmaktan belim kopacak gibi yine
durucum laracım saolun kızlar çok şükür atlattık sorunsuzca allahtan aşı ateş falan yapmıyormuş huysuzlanmazmış hemşire öyle dedi
kedersiz ohh miniğinin cicişlerini güle güle kullanın inşallah
yeter geçmiş olsun canım kocişininde inşallah kontrolleri iyi geçer
sevdamcee biz iyiyiz sen nasılsın haklısın kocişler evden gidince insan boşluktaymış gibi oluyo bizde alışmıştık babaya bugün sıkıcı geçti
bende ynacaıklarından öperemm
geçmiş olsun canım
durucum laracım saolun kızlar çok şükür atlattık sorunsuzca allahtan aşı ateş falan yapmıyormuş huysuzlanmazmış hemşire öyle dedi
kedersiz ohh miniğinin cicişlerini güle güle kullanın inşallah
yeter geçmiş olsun canım kocişininde inşallah kontrolleri iyi geçer
sevdamcee biz iyiyiz sen nasılsın haklısın kocişler evden gidince insan boşluktaymış gibi oluyo bizde alışmıştık babaya bugün sıkıcı geçti
sağolun kızlar inşş yarın her şey yolunda giderrrrr ilaç aldım grip için (griple siyam ikizi olduğum için hep ilacım vardır dolapta)ama geçecek gibi görünmüyorkızlarrrrrrr nabersinizzzzz
biz bugün yıkama ütülem işine başladık
bugün benim kıyaftler yıkandı ütülendi yarın da bebişlerinki yapılacak inşallah
sıcakta anca oluyor hepsi bir baya zorlucakmış bizi
bu arada yengecimin sonucu negatif çıktı çok üzüldükhayırlısı diyoruz ne yapalım
nuraycım iyi aşınız hafifmiş allahtan ak sen atlatıyosun bunları bizler yaşıcaz inşallahhh ben ikikere yaşıcammmnasıl dayanacaksammmm
nurcikimmmm hayırlı olsun cicileriniz canımmmmresimle bugün mutlaka
bugün ebemiz aradı kıyamıyorum sıcakta buraya kadar gelmenize dedisorular sordu acil bir durumun olurs mutlaka bizi ara dedi iyi oldu oraya gitmekten kurtuldum sıcakta
yetercimmmmm geçmiş olsun eşinin hep güzel haberlerini alın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?