Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee
kimsin sennn çabuk çıkkkkkkk

laram kolay gelsin cnmmm bende bebişinkileri hallettim kendiminkiler duruyorr

iyi akşamlar
bugün resmen pestilim çıkmış vaziyette
sabah alış veriş ,öğlen misafir .onlar gittikten sonra mutfağı toparla bulaşık yıka .ardından cicilerimizi resimleteyim dedim ,önce aldığım pijamalarıma şöyle bir bakayım dedim ne göreyim defolu çıkmasınmı eşimle tekrar çarşıya çıktık değiştimek için , başka bir pijama takımı gördüm çok beğendim ,eşimde beğendiysen farkı neyse öderiz dedi aradaki far 22 tl idi kıza dedik böyle böyle farkını öderiz .diğer aldığımız pijamanın fişide elimizde zaten ,kız patrona kızmıştı biz gittiğimizde aralarında hararetli bir konuşma vardı ..kız demesinmi önemli değil alın gidin diye ben tabi çok sevindim 22 tl 22 tldir dışarda yemek yedik dondurmamızı yedik o parayla eve yeni girdim eşim oturacak şimdi .erken kalkarsa ee tabi benimde halim olursa cicilerimizi ekliycem

amannn nurcik harbi harbi pestilin çıkmış ama ben kabul etmem eşin biraz geç otursun sende yükle ögleden beri seni bekliyorum bananeeeeeeeeee

günaydın şekerler

nasılsınız yeteer geçmş olsun
nurciikk misafirler gitmiş ama sende çok koşturma artık son günlerinize yaklaştınız mümkün olduğunca dinlenmeniz gerek
birde hastane için mutlaka gecelik almayı unutmayııınnnn pijama giyip çıkartması zor oluyoo
ayy beni heyecan bastı ben bi gideyim

günaydın bacıı

sorma dün felaket yoruldum yürüycek hal kalmamıştı eve nasıl attım kendimi bilmiyorum
akşam da aniden misafir çat kapı gelmesinmi amannn allahımm neyseki çok durmadı yorgun olduğumu gördü herhal yabancı değil zaten üst katta eşimin dayı hanımı başka zaman gelrimi dedi o gittikten sonra duşa girdim .uzatım ayakları böylelikle geldim kendime
haklısın szeryan olursa gecelik daha iyi eşimin yengesinin varmış oda sadece szeryanlıyken giymiş alma sen ben verecem dedi bu yüzden almıycam ben

günaydın millet dün gece sabaha kadar rüyamda asiyi gördümmgünü gecikmiş ben ona hamile olduğunu söylüyorum o inanmıyor bende diyorum bak içimdeki hislker kuvvetlidir hamile değilsen bende bişey bilmiyorum diyorum bana diyorki hamile kalayım dile bendne ne dilersen bende bornoz takımı istiyorum diyorum ne alakaysa test yapıyor poztifnasıl mutlu oluyor nasıl seviniyor .bide inanmıyor hamile kalam ben diyo .sabaha kadar aynı rüyayı gördüm diyebilirm çok karışık ama güzl bir rüayaydı

günaydın ...kanki hayır olsun rüyan inşallah malum olmuştur

günaydın canım .inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin tez vakitte hayırlı bir şekilde
sen napıyon ömrcik uyuyor herhal

ayy deli oldum resimler yüklenmiyor boyut büyük diyor yahuu

Son düzenleme:
uyanmıştı daha uykusu var herhalde emiyo uyumak üzere ...hayırlı olsun hazırlıklar başlamış

emsinde uyusun paşa

sağol canım evet başladık artık bugün yarın yıkama ütüleme çanta işinşde haledeyim ne olurr ne olmaz ekişm topiğinde 2 kişi doğum yapmış bile biliyormusun

erkenci bebişler var demek ....inşallah vaktinde gelirler ama tedbirli olmak lazım tabi

inşallah zamanında gelir bizimkiler .aslında şülee 38 .haftada gelse bizim kız mikkemmmel olur
zaman durmuş geçmek bilmiyor sanki kanki
insan görmediği bebeğini özlermi?ben çok özledim zaman çar çabuk geçsede alsam kucağıma artık

özler tabi hemde nasıl özler yanlız bende hamilelik bittiği için biraz hüzünde vardı doğuma yakın ..ekledinmi resimleri

herkese günaydın nurcik cicilerinizi güle güle kullanın rüyan hayırolsun inşallah

resimler biraz büyük idare edin kızlar :))

bu arada daha önceden aldıklarımıda yükledim bütün cicilermiz bunlar
bir kaç takım zıbın alacam pazardan dahada bişey almam herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…