iyiki defolu almışsın o zmn kızın olacak pembe alsaydın dedim tam kreme dönmüş sevindimdefolu olan pijama mavi pijama
krem rengi olanı dün aldım
fatoş teyzemizin bize hediye gönderdiği yelekleri cicilerimiz arasında
günaydınn hatunlarr nurcik bebeişin güzel günlerde kullansın cicilerini inşallahhhh ama keşke zıbınlarını uzun kollu alsaydın malum havalar soguyacak ayy zaman geçmek bilmiyorrrr
iyiki defolu almışsın o zmn kızın olacak pembe alsaydın dedim tam kreme dönmüş sevindimben biraz takın ılıyım sanırsam
güzel günlerde kullansın bebişin
uzun kollularda var kısalarıda içine giydirecem
üst üstte kızçeye baygınlıkmı geçirticenaman ya nasıl giyecek nasıl edecek önceden herhaltı bilirdim şimdi hepsi beynimden uçmuş gitmiş beya bir acemelik çekicemmm
ben de aldıktan sonra farketmiştim neyseki defolu çıktıda değiştirdim
sağol canım sizin ciiclerinizide bekliyoruz
ben sanki çok biliyomda
ne bileyim yaa kış bebekleri olacaklar üşümesin çocuk kat kat giydirirm diye düşünüyorum
fatoş çıkıyorum kahvaltı yapacaz
herkese günaydınnlarrrrnasılsınız canlarım herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnn... çok yorucu bi bayramdı benim için çok hastaydım ya grip olmuşum bayramın 1. ci günü ölüyodum resmen :2::2: neyseki bugün biraz daha iyim... sizler nasılsınız arkadaşlar yaramaz bişeyler yoktur inşallahh..
nurcanımm canım benim rüyanda beni görmüşsün hayır olsun inşallahh keşke rüyalarda kalmasa o gördüklerinistediğin bornoz takımı olsun ciğerim benim bu arada kızının cicişleri çok geç açılıyodu bakamadım ama emini çok güzeellerdir rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin elvinim güzel günlerde kullansın inşallahhh... rabbim bizede kısmet eder inşallahh bunlardan almayııı
sağol canım benim..rüyalarda kalmıycak elbet gerçeğide olacak Allah izin verirseherkese günaydınnlarrrrnasılsınız canlarım herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnn... çok yorucu bi bayramdı benim için çok hastaydım ya grip olmuşum bayramın 1. ci günü ölüyodum resmen :2::2: neyseki bugün biraz daha iyim... sizler nasılsınız arkadaşlar yaramaz bişeyler yoktur inşallahh..
nurcanımm canım benim rüyanda beni görmüşsün hayır olsun inşallahh keşke rüyalarda kalmasa o gördüklerinistediğin bornoz takımı olsun ciğerim benim bu arada kızının cicişleri çok geç açılıyodu bakamadım ama emini çok güzeellerdir rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin elvinim güzel günlerde kullansın inşallahhh... rabbim bizede kısmet eder inşallahh bunlardan almayııı
sağol canım benim Allah razı olsunkankim güzel günlerde giysin kızın hepsi çok güzel ....fatoş senin cicileride merak ediyorum eklediğinden haberim olsun ....esra beni de aradı allah tamamına erdirsin inşallah ..lara ve seyhanında hazırlıklarını merak ediyorum kızlar sizlerde ekleyin olurmu
arkadaşlar hepinizin bayramı mübarek olsun hamişler hatırlıyomusunuz geçen sene ramazan bayramında inşaallahhh bidaha ki bayrama bebeklerimizle gireriz diye dua etmiştik allahıma şükür kabul olduinşallah bidaha ki ramazan bayramına da ben çiğdem demet yeter turnal hamile gireriz yok yok doğurmuş olarak gireriz inşaallahh yarabbim hadi öpüyorum hepinizii
slm kızlar ben geldim 7 gündür köydeydim nurcik bebeginin eşyalırına bayıldım hepsi birbirinden güzel güle güle saglıkla kullanının canım hepinizi tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?