Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınn hatunlarr nurcik bebeişin güzel günlerde kullansın cicilerini inşallahhhh ama keşke zıbınlarını uzun kollu alsaydın malum havalar soguyacak ayy zaman geçmek bilmiyorrrr

iyiki defolu almışsın o zmn kızın olacak pembe alsaydın dedim tam kreme dönmüş sevindimben biraz takınılıyım sanırsam

güzel günlerde kullansın bebişin

ben de aldıktan sonra farketmiştim neyseki defolu çıktıda değiştirdim

sağol canım sizin ciiclerinizide bekliyoruz

size bir haberim var gerçi yeni arkadaşlarımız tanımaz esramızı ama ben yinede söyliyim demin beni aradaı tek rar teyze oluyormuşum hepinize selamı vardı

Son düzenleme:
üst üstte kızçeye baygınlıkmı geçirticenaman ya nasıl giyecek nasıl edecek önceden herhaltı bilirdim şimdi hepsi beynimden uçmuş gitmiş beya bir acemelik çekicemmm

ben sanki çok biliyomda
ne bileyim yaa kış bebekleri olacaklar üşümesin çocuk kat kat giydirirm diye düşünüyorum

fatoş çıkıyorum kahvaltı yapacaz

herkese günaydınnlarrrr nasılsınız canlarım herkesin geçmiş bayramı mübarek olsunnn... çok yorucu bi bayramdı benim için çok hastaydım ya grip olmuşum bayramın 1. ci günü ölüyodum resmen :2::2: neyseki bugün biraz daha iyim... sizler nasılsınız arkadaşlar yaramaz bişeyler yoktur inşallahh..

nurcanımm canım benim rüyanda beni görmüşsün hayır olsun inşallahh keşke rüyalarda kalmasa o gördüklerin istediğin bornoz takımı olsun ciğerim benim bu arada kızının cicişleri çok geç açılıyodu bakamadım ama emini çok güzeellerdir rabbim iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin elvinim güzel günlerde kullansın inşallahhh... rabbim bizede kısmet eder inşallahh bunlardan almayııı

kankim güzel günlerde giysin kızın hepsi çok güzel ....fatoş senin cicileride merak ediyorum eklediğinden haberim olsun ....esra beni de aradı allah tamamına erdirsin inşallah ..lara ve seyhanında hazırlıklarını merak ediyorum kızlar sizlerde ekleyin olurmu

geçmiş olsun canım ...merak etme hiç beklemediğin bir anda bebiş gelicek inşallah

sağol canım benim..rüyalarda kalmıycak elbet gerçeğide olacak Allah izin verirsebu tedavinle hamişler kervanına katılacaksın İNŞALLAH
geçmiş olsun bayram günü hasta olmuşsun neyseki daha iyisin şimdi ..tedavi arefes,ndesin dikjkat et kendine canım

sağol canım benim Allah razı olsun

aminnnnnnnnnnn ALLAH ım duysun seslerimizi

slm kızlar ben geldim 7 gündür köydeydim nurcik bebeginin eşyalırına bayıldım hepsi birbirinden güzel güle güle saglıkla kullanının canım hepinizi tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın

slm kızlar ben geldim 7 gündür köydeydim nurcik bebeginin eşyalırına bayıldım hepsi birbirinden güzel güle güle saglıkla kullanının canım hepinizi tek tek öpüyorum kendinize iyi bakın

sağol canım darısı sizin başınızada sizin cicileride görelim bu topikte inşallah
bizde seni öpüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…