Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merhaba arkadaşlarrr naber offf sıcaklar gene geri geldi kapı pencere de açamıyorum mantolama yapıldığı için 2 ay sürecek napacam ben yaaaa

canım sıkıldı işte.. hamile kaldığımdan beri en fazla 3 defa kahve içmişidir içmişken kapatıverem dedim
aferim sana kaldırr şunu miniğin dogsun ne yapıyosan yappp zati sinirlendim şurdaaaa
fatoş gizli modunamı girdinn :44::44::44:

evt şekerim takip eden üyelerii görüncee görünmezlik şart olduu anladın

nurcan bebeğinin kıyafetleri çok tatlı canım allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh güzel kızına

aferim sana kaldırr şunu miniğin dogsun ne yapıyosan yappp zati sinirlendim şurdaaaa

evt şekerim takip eden üyelerii görüncee görünmezlik şart olduu anladın

niye sinirlendin yaa fal bakınca ne oluyor
benim fala inancım yok günah olduğunuda biliyorum can sıkıntısı birazda eğlenme amaçlı koymuştum

nurcan bebeğinin kıyafetleri çok tatlı canım allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh güzel kızına

canımm benim teşekkür ettik kızımla Allah razı olsun
bu cicilerden en kısa zamanda sizlerde alıcaksıınız inşallah

sizin apartmanın işi zor bayram tatilide girince araya aksadı tabii ..bayramdan bu yana havalar çok sıcak oldu yine

bu arada şifadan haberin varmı ?taşınacaktı ama kaç zaman oldu yok net mi bağlatmadılar acaba

Son düzenleme:
benim fala inancım yok günah olduğunuda biliyorum can sıkıntısı birazda eğlenme amaçlı koymuştum

nurcancım inanmasan bile ölesine baktırmak da çok günah canım çünkü insan ister istemez acaba mı diyo:26: ben de öğrendiğimden beri asla kapatmıyorum

ya kıss sana sinirlenmedimben sadeceee eglenme amaçlı olsadaa hamişken olmasın demek istemişttim topiki okuyanları görünceee sinirlendim

evet yaaa ama başka türlü olmuyo maalaseff daha badana falan yapılacağı için en sıcak günlerde başlanıyo kurusun diye yandım kii ne yandımm

ALLAH yardımcınız olsun

Son düzenleme:

aminnn canım inşalahhhh en kısa zamanda hepimizin hasreti son bulur bana da bu sefer olacaka gibi geliyo ya da pozitif düşünmek istiyorum ondandır bilmiyorum

şifayla en son bikaç gün önce görüştük taşınmıştı sanırım daha internet bağlatmadılar konuşunca sölerim selamını

evet bayram tatilinde çalışmadı ustalar iskelede kuruldu çok tedirginim gece kaç defa kalkıp bekçilik yapıyorum görsen

nurcancım inanmasan bile ölesine baktırmak da çok günah canım çünkü insan ister istemez acaba mı diyo:26: ben de öğrendiğimden beri asla kapatmıyorum

sana bişey diyiymmi inanki inanmıyorum ..kahvenin telvesinden geleceği görmek zaten saçma ne bileyim genç kızlığımdan beri fal bakmak hobi haline gelmiş bende inanmasamda bakan birine baktırırm herdaim

hehhh şöyle:13::13: çok sevindim böyle düşünmene Allahın izni ile bende inanıyorum bu sefer olacak öyle hisediyorum ben yaaa

haklısın canım bende olsam uyuyamazdım herhalde .iskeleden normal yol gibi çıkar girebilirler eve allah muhafaza
gece uyumadan önce ayetel kürsi okuyup üfle evin içine canımcım

sana bişey diyiymmi inanki inanmıyorum ..kahvenin telvesinden geleceği görmek zaten saçma ne bileyim genç kızlığımdan beri fal bakmak hobi haline gelmiş bende inanmasamda bakan birine baktırırm herdaim

öle canımmm napacaksın kızlar bebeğinize emzik aldınız mıııı valla çok faydasını görürsünüz demesi benden geçen gün bi ark. gittim o da sizlerle aynı günlerde doğum yapacak tatlı vs.. götürüceğime dedim ki bebeğe ufak tefek bişeyler alıyım şampuan aldım ıslak pamuk aldım bide emzik aldımm damaklı çok tatlılardı yaaa

evet kıs görsen çok kolay girmesi hatta ben bile eşime dedim kiiii benim panjurlarım var da iskeleye çıkıp dışından silsemmi dedimmanyakmısın sen bee dedii:26::26:

okuyorum nurcan çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…