falcıı bacııı amannnn duru bacımmmbu resimleri senin için yükledimmm
falıma bakarmısın gııı rica etsemcanım epey sıkılıyor şu sıralar atıver bakıver sana zahmet
Eki Görüntüle 494432 Eki Görüntüle 494433 Eki Görüntüle 494435 Eki Görüntüle 494437 Eki Görüntüle 494439 Eki Görüntüle 494440 Eki Görüntüle 494441 Eki Görüntüle 494447 Eki Görüntüle 494450 Eki Görüntüle 494454 Eki Görüntüle 494461 Eki Görüntüle 494467 Eki Görüntüle 494470
ne falı beee bu halinleeeeee
aferim sana kaldırr şunu miniğin dogsun ne yapıyosan yapppcanım sıkıldı işte.. hamile kaldığımdan beri en fazla 3 defa kahve içmişidir içmişken kapatıverem dedim
fatoş gizli modunamı girdinn :44::44::44:
merhaba arkadaşlarrr naber offf sıcaklar gene geri geldi kapı pencere de açamıyorum mantolama yapıldığı için 2 ay sürecek napacam ben yaaaa
hoş geldin sizin binanın işi bitecek kış gelmiş olacak zor canım işin vallaaa
aferim sana kaldırr şunu miniğin dogsun ne yapıyosan yapppzati sinirlendim şurdaaaa
evt şekerim takip eden üyelerii görüncee görünmezlik şart olduu anladın
nurcan bebeğinin kıyafetleri çok tatlı canımallahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallahhh güzel kızına
niye sinirlendin yaa fal bakınca ne oluyor
benim fala inancım yok günah olduğunuda biliyorum can sıkıntısı birazda eğlenme amaçlı koymuştum
ya kıss sana sinirlenmedimniye sinirlendin yaa fal bakınca ne oluyor
benim fala inancım yok günah olduğunuda biliyorum can sıkıntısı birazda eğlenme amaçlı koymuştum
evet yaaa ama başka türlü olmuyo maalaseff daha badana falan yapılacağı için en sıcak günlerde başlanıyo kurusun diye yandım kii ne yandımm
ya kıss sana sinirlenmedimtopiki okuyanları görünceee sinirlendim
ALLAH yardımcınız olsun
heee şimcii anlamişkoooamann boşver varsın takip etsin kim ediyorsa
canımm benim teşekkür ettik kızımlaAllah razı olsun
bu cicilerden en kısa zamanda sizlerde alıcaksıınız inşallah
sizin apartmanın işi zor bayram tatilide girince araya aksadı tabii ..bayramdan bu yana havalar çok sıcak oldu yine
bu arada şifadan haberin varmı ?taşınacaktı ama kaç zaman oldu yok net mi bağlatmadılar acaba
nurcancım inanmasan bile ölesine baktırmak da çok günah canım çünkü insan ister istemez acaba mı diyo:26: ben de öğrendiğimden beri asla kapatmıyorum
ya kıss sana sinirlenmedimben sadeceee eglenme amaçlı olsadaa hamişken olmasın demek istemişttim topiki okuyanları görünceee sinirlendim
ALLAH yardımcınız olsun
aminnn canım inşalahhhh en kısa zamanda hepimizin hasreti son bulur bana da bu sefer olacaka gibi geliyo ya da pozitif düşünmek istiyorum ondandır bilmiyorum
şifayla en son bikaç gün önce görüştük taşınmıştı sanırım daha internet bağlatmadılar konuşunca sölerim selamını
evet bayram tatilinde çalışmadı ustalar iskelede kuruldu çok tedirginim gece kaç defa kalkıp bekçilik yapıyorum görsen
sana bişey diyiymmi inanki inanmıyorum ..kahvenin telvesinden geleceği görmek zaten saçma ne bileyim genç kızlığımdan beri fal bakmak hobi haline gelmiş bende inanmasamda bakan birine baktırırm herdaim
hehhh şöyle:13::13: çok sevindim böyle düşünmeneAllahın izni ile bende inanıyorum bu sefer olacak öyle hisediyorum ben yaaa
haklısın canım bende olsam uyuyamazdım herhalde .iskeleden normal yol gibi çıkar girebilirler eve allah muhafaza
gece uyumadan önce ayetel kürsi okuyup üfle evin içine canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?