Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biz aldık canım hemde 3 taneeeeetatlıdan daha çok mutlu olmuştur arkadaşın eminim

en yakın zamanda kendi bebeişinede almayı nasip etsin RABBİM

aldım canım elimin altında dursun dedim alıştrımak istemiyorum ama baş edemezsem mecbur vericem

zaten bence hediye konusunda en kullanışlı şeyler bebek bezi,ıslak mendiller şapmuan kısaca bakım ürünleri daha çok kullanılıyor ..iyi düşünmüşsün
kıyafet eksiği olmuyorki bebeğin zaten

biz aldık canım hemde 3 taneeeeetatlıdan daha çok mutlu olmuştur arkadaşın eminim

en yakın zamanda kendi bebeişinede almayı nasip etsin RABBİM

ohhhh ne güzel inşallahhh faydasını görürsün aminnnn bana da allahım en kısa zamanda göstersin o günleri inşallahhh

bu arada ben berre ismini çok beğendim peygamber efendimizin(sav) annanesinin ismiymiş
çok güzel bir isim inşallah kendi kızına koymayı nasip eder Rabbim ..
evet kıs görsen çok kolay girmesi hatta ben bile eşime dedim kiiii benim panjurlarım var da iskeleye çıkıp dışından silsemmi dedimmanyakmısın sen bee dedii:26::26:

okuyorum nurcan çok sağol canım

saçmalama kız delimisinn Allah korusun dengeni falan kaybedersin

ohhhh ne güzel inşallahhh faydasını görürsün aminnnn bana da allahım en kısa zamanda göstersin o günleri inşallahhh

ben fazla emzik kullansın istemiyorum açıkçası agız yapısını bozuyomuş bebeğin ama işte heves almadanda edemedim

çok az kaldııcnm RABBİM in izniyle biz kurtulucaz siz başlıyacaksın 9 ay gibi uzun bir maratona

evet yaaa bembeyaz oda yapmış bebeğine bayıldım en sevdiğim renk bebek de beyaz ya da krem oda normal istiyo doğumunu inşal lahh belki ben de girerim yanında

inşallahhh allahım duysun sesimizi tatoş kız benim her parmağımda emzik varmış biliyomusun

evet yaaa bembeyaz oda yapmış bebeğine bayıldım en sevdiğim renk bebek de beyaz ya da krem oda normal istiyo doğumunu inşal lahh belki ben de girerim yanında

evet en güzeli beyaz ve krem gerçekten biz çocuk odası yapğamdık inşallah genç odası yapacaz kızıma

doğumunamı gireceksin arkadaşının cesaretlisin demekki ben korkarım :18::18:

kız lara facede resmini gördüm canım bayaaa büyümüş karnın allahım yardımcın olsun hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin

evet en güzeli beyaz ve krem gerçekten biz çocuk odası yapğamdık inşallah genç odası yapacaz kızıma

doğumunamı gireceksin arkadaşının cesaretlisin demekki ben korkarım :18::18:

olsun canım daha güzel zaten şu park yataklarda bayaa yatabiliyolar hemde çok kullanışlı odadan odaya götürüyosun içinde de oyun oynayabiliyo ilerde

isterse girerim valla ben teklif edecem kız ben çok cesurumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…