Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcan fatoş kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapıyım oruçluyum 6 günlere başladım bugün allahım kabul etsin sonra da yasin okucam tabii hepinize tek tek dua edicem

allaha emanet olun öpüyorumm

park yatak değilde annem beşik alacak karyola şeklinde çekmeceleri falan var epeyde geniş park yatakları sevemedim bir türlü

valla ben arkadaşın yerişnde olsam hiç düşünmeden kabul ederdim..doğum anında yanında güvendiğin bir dostunun olması iyi olur hem daha moralli hem daha güçlü hisederdim kendimi ..r

nurcan fatoş kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapıyım oruçluyum 6 günlere başladım bugün allahım kabul etsin sonra da yasin okucam tabii hepinize tek tek dua edicem

allaha emanet olun öpüyorumm

Allah kabuletsinn canım ..dua içinde sağol Allah razı olsun

ayy biliyorum onları bayılıyorum kısss maşşalahhhh yavrum sağlıcakal büyüsün inşalahhh

evet handecim benim en yakın arkadaşımdır hatta kardeşimdir yanında olmayı ben de çok isterim tabii o da isterse

bende çıkıyorum midem felaket yanıyor
ahh şu şikayetlerin aynısından bizim kızlarada yaşatsın da birazda biz dinleriz onların şikayetlerini

mhb kızlar nasılsınızzzz eşimin kontrolleri vardı iyi geçti çok şükürrr bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr

yeterrr ne diyosun cnm yaaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış valla peki gerizekalı şöför körmüymüş

kızlarrrrrr ben geldim siz gitmişsinizzzzz

nurcan ben cicilerinize bakamıyorum canım açılmadığı gibi bilgisayırı donduruyor bide 2 saat onu bekliyorum
biriniz alıntı yapın kızlar belki o zaman görürüm:))))

ama fotoda nasıl çıkmışımmm
pınar ablammmmmm inşallahhhhhhh seninde böyle fotolarını bizler görürüz yakın zamanda ama mümkünse yaza denk getirmeee inanki sıcak olmasa her halimden çok memnunumda sıcak beni ağlatıyor artık tahammülüm kalmadıı

yetercimmmmmm çok sevindim eşinin güzel haberlerini almışsınız aman sende ne yaptın allah korumuş verilmiş sadakanız varmış dikkat et kendineeeeeee

bizde bugün ütü işimizi bitirdikherşeyimiz hazır çok şükür ama daha zamanımız varrrr
onları yıkayıp hazırlamak özellikle ütülemek o kadar güzeldiki annem ananem ben hem sevdik hem ütüledik
bütün kalbimle diliyorum allahım burdaki bebek özlemi yaşayan arkadaşlarıma bir an önce bu güzel duyguları tattır yarabbimmm AMİN

bu arada kızlar hazırladık ama çanta yapmadık bohçalayıp gardoraba yerleştirdik plastik çntaların içinde kokmasın daha ne kadar beklicez belli değil
acil bişeyde olursa hemen bohçalarıyla alıp çantalara atıveririz diye düşündüm

fatoşş emzikmi aldınız gıııben öyle bişeyler hiç almadım ne biberon ne emzik ihtiyaç olursa alırım dedimmm

nurcikin cicilerini alıntı yapsana belki öyle görürüm
offfff kalçalrım çok ağrıyorrrrrrrrrrrr oturamıyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…