olsun canım daha güzel zaten şu park yataklarda bayaa yatabiliyolar hemde çok kullanışlı odadan odaya götürüyosun içinde de oyun oynayabiliyo ilerde
isterse girerim valla ben teklif edecem kız ben çok cesurumdur
nurcan fatoş kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapıyım oruçluyum 6 günlere başladım bugün allahım kabul etsin sonra da yasin okucam tabii hepinize tek tek dua edicem
allaha emanet olun öpüyorumm
nurcan kamerin yeni resminii gördünmü kocaman olmuşlar maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
park yatak değilde annem beşik alacak karyola şeklinde çekmeceleri falan var epeyde geniş park yatakları sevemedim bir türlü
valla ben arkadaşın yerişnde olsam hiç düşünmeden kabul ederdim..doğum anında yanında güvendiğin bir dostunun olması iyi olur hem daha moralli hem daha güçlü hisederdim kendimi ..r
nurcan fatoş kızlar ben çıkıyorum yemeğimi yapıyım oruçluyum 6 günlere başladım bugün allahım kabul etsin sonra da yasin okucam tabii hepinize tek tek dua edicem
allaha emanet olun öpüyorumm
nurcan kamerin yeni resminii gördünmü kocaman olmuşlar maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
güle güle cnm RABBİM kabul etsin ALLAH razı olsun
gördümmm maşallahAllah yardımcısı olsun bu sıcklarda iki can taşımak kolay değil
bende çıkıyorum midem felaket yanıyor
ahh şu şikayetlerin aynısından bizim kızlarada yaşatsın da birazda biz dinleriz onların şikayetlerini
mhb kızlar nasılsınızzzz eşimin kontrolleri vardı iyi geçti çok şükürrr bu gün çok daha kötü br olay yaşadım eşimin kontrolü için ünverst gittik dönüşte otobüsten durdu inmek için ayağımı aşağıya atığım anada hareket etti ve beni savurdu arkadan gelen diğer otobüsün önüne az kalsın ölüyordum ufak tefek sıyrıklarla atlattım çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?