Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamer az kaldı az havalarda yavaştan serinliyor artık geçecek bu günlerde hem bu günleri görmek için nelerimizi vermezdikki hamd olsun bugünlerimizi aratmasın Rabbim

resimleri albüme koymaya çalışacam ordan bakarsın canım

yeterr kızz Allah korumuş seni

yeterrr ne diyosun cnm yaaaa çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış valla peki gerizekalı şöför körmüymüş

kızlar sağolun yaaa inanınki şöför arbadan inip ben neyaptım diye bakmadı bile muavin indi abla kusura bakma diyor gerizekalı adam beni öldürüp özürmü dileyeceksin dedimmm eşimde şoföre saldırdı (eşim için çok enişelendim has halinde kötü bir şey olur diye )bir kişi gelip eşimi aldı şöförün yanından :26::26::26::26:neyseki plakasını aldım şikayet ettimmm inşşş ceza veririlerrr de aklı başına gelir demeyeceğimm gelmezbelki daha dikatli olurlar :26::26::26::26::26::26::26:

iyi yapmışsınız cnm inşallah ceza alırdaaaaa birazda olsaaa aklı başına gelirr pisinn

Günaydın kızlar nasılsınız

yeteerr geçmiş olsun canım ne dikkatsiz bir soförmuş
nurcik ciciler çok guzel güle güle giysin elvincim
lara gördüm facede az kaldı dayan canım
kızlar sizler napıyosunuz hazırlıklar ne alemde
bu arada kim hamile

nurcik falında nazar var canım okuttur kendini
kalabalık var etrafında vede yolun yok yani biryere gidemiyon
yatıp uyuyun bol bol dinlenin kızlar dr. hamileliğin sonlarına doğru belki 2 ay tam hatırlamıyorum bana balık hapı vermişti lohusalık içinmiydi bilmiyorum onu söyleyim dedim nurcik bezde almışsın iyi yapmışsın elinin altında bulunsun hangi beze başlıyosan onu kullanın değiştirdiğinizde ppişik olur bide bebeğin cildi her bezi kabul etmez maalesef deneyerek anlayacaksınız ıslak mendil olarak uny bebe (yenidoğan) ıslak mendili tavsiye ederim katkısız olduğu için pişik yapmaz
ay aklıma gelen bunlar
kız elbisesi görünce heyecanlandım ben yaaaaa

teşekkür ederim bacıcım sağolasın
fala inandığımdan demiyorum ama üzerimde gerçekten nazar var üzerimdeki ağırlığı anlatamam içim sıkılıyor esneyip duruyorum uyku uyuyamıyorum iş güç yapamıyorum işler bana ben işlere bakıyorum içimden hiç bişey yapasım gelmiyor bu ağırlık yüzünden

balık hapını banada verdi doktorum gerçi düzenli içemiyorum unutuyorum hep ,balık hafızaya balık hapı

hamiş olan etipuf canım esroş
kız elbisesi görünce heyecan yaptın demek ee çalışmalara başla bir kızın olur belkim

herkesee günaydon hayırlı cumalarrr

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
çok şükür bir gün daha geçti
ben kendimden korkmaya başladım artık aşağıya çok baskı hissediyorumm oturup kalkamıyorummmmmm

günaydın canım sanada hayırlı cumalar cicileriniz harika görünüyor allahım hayırlısıyla güydürmeyi nasip etsin senin aracılığınla sizlere ufak bi kaç tavsiyem olacak birde dikkatimi çekti beziniz 2 numara ilk etapta 1 neden almadın ben 3 paket 1 numara kullandım sonra ikiye geçtik

1-ayaklı tulum çok almayın çünkü bebişler ilk etepta çabuk gelişiyor (benim sıpa babasından dolayı uzun aldığım hastane çıkışının tulumunu hiç giydiremedim)
2-ben organik bi kaç bişler almıştım diğerlerine göre kalınmış çok fark etmedim benim doğumda sıcaktı ya pek giydiremedik aldıklarınızın kumaşını kesinlikle doğum zamanına göre seçin
3-iç dış zıbınlar çok kullanışlı oluyor göbeğinede zararı pek olmuyo daha rahat ediyorsunuz ilk başta zaten pek başka bişi giydiremiosunuz
4-ben şapkayı pek kullanmadım çocuklar ilk etapta sıcağa ada soğuğa nasıl alışırsa öle gidermiş bu yüzden pek sıcak tutacak şekilde giydirmedim yanlız ayaklarını sıcak tutun yeter gazada faydası oluyo ayaklı tuluk üzerine çorap kullanıyorum çok faydasını gördüm
5-ilk etapta kesinlikle ıslak mendil kullanmadım hangisi olursa olsun (halada kullanmıyorum ) pamuk ve ılık suyla temizledim ve çok şükür hiç pişiğimiz yok birde her alt değiştirmeden sonra saf zeytinyağını oğluşun kasıklarına vede hafif bezin geldiği bacak yerlerine sürdüm kızarıklık dahi olmadı allaha şükür
6-aldığını cicişlerin kendinden eldivenli olmasıda çok iyi oluyormuş ben sonradan fark ettim bi tane vardı öyle çok kullanışlı
7- eldiven çok çabuk kirleniyor çünkü bebişler ellerini ağzına alıp ıslatıyor sonrada oraya buraya değerek kirletiyor sayısını bol tutmakta fayda var
8- yalancı emzik konusuna gelince benim sıpa almıyor alsa çok daha rahat edicez ama yok ikikez emiyo üçüncüye diliyle itekleyip çıkarıyo elinizden geldiğince alıştırmaya çalışın hatta hastanede yanınızda olsun ve hemen verin belki o zaman daha iyi alır
aklımdakiler bunlar canlarım umarım sizlerinde işine yarar ama mutlaka fazla küçük şeyler almayın birde unutmadan altlı üstlü pijama gibi bişiler alırkende önden düğmeli olmasına dikkat edin giydirirken çok rahat oluyor

günaydınnnn kızlarrrrrrrrrrrrr
çok şükür bir gün daha geçti
ben kendimden korkmaya başladım artık aşağıya çok baskı hissediyorumm oturup kalkamıyorummmmmm

günaydın canım eee son zamanlar artık iyice ağırlaştın ya ondan korkacak biş yok tatlım

nurcan albümden baktım canım ciciler haarikaaaaa
o tokalarda pek havalı zilloş olacak senin elvin hanım

nuraycım tavsiyelerin çok güzel canım
bende ilk hetapta ıslak mendil kullanmıcam pamuk koyduk hastane çantamıza
bide tulumu herkes söyledi bana bende almadım ama onlarda çok tatlılar yaaaaaaaaaa

tünaydın arkidişler nasılsınızzzzzzzzzzzzzzz lara cnm o baskılar bendede var ve 2 gündürde adet agrım gibi agrılarım oluyo inşallah dogurmayız 36 dan önceee

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım faydalı olmuş epey
ayaklı tulumları 3_6 ay aldım zaten toplamda 3 tanme aldım kullanışlı olmadıklarını az çok tahmin etmiştim
bez konusunda eşim aklına esmiş markete gitmiş :)beni aradı 1 numarası 2-4 kgmış galiba..2 numarası 3_6 kilo arası diyince bende 2 numara olsun dedim genelde bebekler 3 kilo doğuyor ne bileyim rahat etmesi açısından 1 numarası çok küçük gelir diye aldırmadım bide zaten paketi açtım baktım minnacık kız anca olur bence :44:
ıslak mendil konusunda haklısın en iyisi dediğin gibi yapmak ama işte rahata kaçıyoruz biraz
altlı üstlü pijama unutmuşum bak iyi hatırlattın:13:
iç zıbından 3 takım aldım şimdilik yeterli olurmu acaba :26:bide cicilerimiz arasında gözünüze eksik geen bişey oldumu benim unuttuğum yada çok fazla gerekli olupta almadığım bir şey çarptımı gözünüze (bu soruyu cicilere bakan herkese soruyoruyorum )

kamer 7buçuk aylık olduk normaldir artık baskıların olması bebeler büyüor rahim taşımakta zorlanıyor
dün gece benimde kasıklarımda ve karnımın alt kısmında adet sancısı gibi ağrılar oluyordu uyku aralarında .kaç defa uyandım ah laya ah laya

Son düzenleme:
selam ben geldim nasılsınız canlar hepinizi özledim çokk inşallah herşey yolundadır yaramazlık yoktur

evet canım hamile dün aradı evde test yapmış...Van a dönmüşler çok iyi durumda değiller ne yazıkki
etipufmu hamile ayy maşallah ya tebrikler kocamann inşallah sıkıntısız devam eder vaktinde ve sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…