etipufmu hamileayy maşallah ya tebrikler kocamann inşallah sıkıntısız devam eder vaktinde ve sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah
hoşgeldin şekerim bebişinin cinsiyetini ögrendiniz miii:26::26::26::26::26::26::26:etipufmu hamileayy maşallah ya tebrikler kocamann inşallah sıkıntısız devam eder vaktinde ve sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah
nurcik bez konusundaa bencede büyük almışsınız ama bebekler küçülmiyecek büyüyecek deilmibezin zararı olmaz ama ilk dogdugunda göbeği oldugu için aşagıdan baglıyacaz zaten iyice büyük gelecek kızçene bence e bide 2 li kilolardada dogabilir deilmi
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee,
nuray0606
dilinizimi yuttunuz yada parmaklarınızııı
bence haklısınız .aslında eşim aceleye getirdi telefonda sorunca düşünmeedim
.neyse yaa nasıl olsa 2 numarasınıda kullanıcaz değilm,i:) 1 numarısnıda alayım ben
albümlere bakıyordum çok tatlı bir kız çocuğu vardı ona bakıyordum
sorma bacım ya aslında geçenlerde neti bağlattık fakat çalışmadı kikızz şifaa nerelerdeydin merak ettim seni dün pınara sordum hatta
ne yaptın taşındınızmı yerleştinizmi yeni eve
inşallah her bebiş kısmetiyle gelir inşallah güzellikler beklesin etipufumuzuhıhı etipufumuz hamiş.amin amin inşallah..bu bebişi bol kısmetiyle doğar rahata kavuşurlar inşallah
hoşbuldum canım geçen hafta cuma gitmiştim kontrole ve 2 li testte yapıldı bakalım ne çıkacak canım yaa muayenede bebişim uyuyorduhoşgeldin şekerim bebişinin cinsiyetini ögrendiniz miii:26::26::26::26::26::26::26:
sorma bacım ya aslında geçenlerde neti bağlattık fakat çalışmadı kiancak bugüne kısmet oldu arıza halloldu :13: hamdolsun canım ya taşındık 12 ağustosta taşındım halaada ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyor hele mutfak cücücük ne de çok mutfak kabım eşyam varmış sığamadım valla gerildim bi müddet ama alışcaz başka çare yok
inşallah her bebiş kısmetiyle gelir inşallah güzellikler beklesin etipufumuzu
hoşbuldum canım geçen hafta cuma gitmiştim kontrole ve 2 li testte yapıldı bakalım ne çıkacak canım yaa muayenede bebişim uyuyordudr uyandırmaya uğraşsada yok inat şey uyanmadı dolayısıyla dr cinsiyet yorumu yapamadı
he valla kız haklısın adaşımsen yaptın o fındıgı uykucuu oh canıma degsin agzın açıktaa gezersen oda uykucu olur çıkar işteee
he valla kız haklısın adaşımuyuya uyuya büyüyoz bebişte uykucu oldu çıktı işte neyse sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş eee sizlerde ne var ne yok oh maşallah 32 olmuşsunuz bu arada Sevo yu da çok merak ettim nasıl durumu amniyo sıvısımıydı neydi azalma vardı en son aklımda kalan :26: inşallah tüm bbeişler vaktinde ve sağlıklıca gelsin bekleyen dostlarımızında müjdeleri ardardına patlasın tez zamanda inşallah
ay çok şeker dimi kızımda böyle şeker bişi olsuneferim sana beni burda bırak gittt adam yerine koyma albümlere bak
ama bu arada dediğin gibi o bebek çok tatlı senin kızda ona benziyebilirr kısss
gerilme canımcım yazık sana da içindeki bebişede hal olur herşey mutfak ıvır zıvırı bitmiyor mutfak ne kadar geniş olursa olsun ortada çanak çömlek kalıyor..çekmeceli bir dolap alsan mutfağa:44:kalan eşyaları içine koyarsınsorma bacım ya aslında geçenlerde neti bağlattık fakat çalışmadı kiancak bugüne kısmet oldu arıza halloldu :13: hamdolsun canım ya taşındık 12 ağustosta taşındım halaada ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyor hele mutfak cücücük ne de çok mutfak kabım eşyam varmış sığamadım valla gerildim bi müddet ama alışcaz başka çare yok
inşallah her bebiş kısmetiyle gelir inşallah güzellikler beklesin etipufumuzu
hoşbuldum canım geçen hafta cuma gitmiştim kontrole ve 2 li testte yapıldı bakalım ne çıkacak canım yaa muayenede bebişim uyuyordudr uyandırmaya uğraşsada yok inat şey uyanmadı dolayısıyla dr cinsiyet yorumu yapamadı
bez konusuna kafam takıldı olmazsa 1 numarasınıda alalım
he valla kız haklısın adaşımuyuya uyuya büyüyoz bebişte uykucu oldu çıktı işte neyse sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş eee sizlerde ne var ne yok oh maşallah 32 olmuşsunuz bu arada Sevo yu da çok merak ettim nasıl durumu amniyo sıvısımıydı neydi azalma vardı en son aklımda kalan :26: inşallah tüm bbeişler vaktinde ve sağlıklıca gelsin bekleyen dostlarımızında müjdeleri ardardına patlasın tez zamanda inşallah
aynen dediğin gibi saglıklı olsunlarda gerisi boş seyhandan benimde haberim yok ve meraklardayım annesi gelecekti bayramda belki orda kalıyordur bayramda aramış beni duymadım kont olmadıgı içinde geri dönemedim inşallah iyilerdirrr
canım 1 numarasını da al bence aralarında çok fark yok ama ilk etapta en küçükten başla hem bacaklarının arasıda çok açık kalmamış olur bacak yapısı bakımından zaten aralarında çok az bi fark var ama olsun daha taze oldukları için bacakları rahatsız olmasın ben 3 paket kullandım 1 den ben canbebe kullanıyorum gayet de iyi memnunum bana neyle başlarsan onla devam etmelisin yoksa pişik olur dediler açıkcası primada baya pahalı canbebede iyi ilk bezlerden dediler dene memnun kalmassan o zaman primaya geç dedi arkadaş onunla başladı kızı 1 bucuk yaşında hala onu kullanıyorum dedi memnunum ama biraz pahalı kaçıyo dedi bende düşündüm eşimde bi küçük paket canbebe aldı dene olmazsa prima alalım dedi baktım gayet güzel geldi onu kullanıyorum
nurcan miğde bulantıların varmı bendee bikaçgündür oluyoo çok zorluyor beni
aynen canım tek duamız bu sağlıklı-hayırlı evlatlarımız kucaklarımıza konsun hepimizin inşallahaynen dediğin gibi saglıklı olsunlarda gerisi boş seyhandan benimde haberim yok ve meraklardayım annesi gelecekti bayramda belki orda kalıyordur bayramda aramış beni duymadım kont olmadıgı içinde geri dönemedim inşallah iyilerdirrr
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee,
nuray0606
dilinizimi yuttunuz yada parmaklarınızııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?