Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

etipufmu hamile ayy maşallah ya tebrikler kocamann inşallah sıkıntısız devam eder vaktinde ve sağlıklıca kucağına almak nasip olsun inşallah

hıhı etipufumuz hamiş.amin amin inşallah..bu bebişi bol kısmetiyle doğar rahata kavuşurlar inşallah

Son düzenleme:
nurcik bez konusundaa bencede büyük almışsınız ama bebekler küçülmiyecek büyüyecek deilmibezin zararı olmaz ama ilk dogdugunda göbeği oldugu için aşagıdan baglıyacaz zaten iyice büyük gelecek kızçene bence e bide 2 li kilolardada dogabilir deilmi

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee,
nuray0606
dilinizimi yuttunuz yada parmaklarınızııı

bence haklısınız .aslında eşim aceleye getirdi telefonda sorunca düşünmeedim
.neyse yaa nasıl olsa 2 numarasınıda kullanıcaz değilm,i:) 1 numarısnıda alayım ben

bence haklısınız .aslında eşim aceleye getirdi telefonda sorunca düşünmeedim
.neyse yaa nasıl olsa 2 numarasınıda kullanıcaz değilm,i:) 1 numarısnıda alayım ben

bebek büyütmedik ya nerden bilelim bez velinimet olacak bizim için kenarda olması iyii boşver 1 paket dAHA alırsınız olur biter

kızz şifaa nerelerdeydin merak ettim seni dün pınara sordum hatta
ne yaptın taşındınızmı yerleştinizmi yeni eve
sorma bacım ya aslında geçenlerde neti bağlattık fakat çalışmadı ki ancak bugüne kısmet oldu arıza halloldu :13: hamdolsun canım ya taşındık 12 ağustosta taşındım halaada ufak-tefek yerleşmelerim devam ediyor hele mutfak cücücük ne de çok mutfak kabım eşyam varmış sığamadım valla gerildim bi müddet ama alışcaz başka çare yok

hıhı etipufumuz hamiş.amin amin inşallah..bu bebişi bol kısmetiyle doğar rahata kavuşurlar inşallah
inşallah her bebiş kısmetiyle gelir inşallah güzellikler beklesin etipufumuzu

hoşgeldin şekerim bebişinin cinsiyetini ögrendiniz miii:26::26::26::26::26::26::26:
hoşbuldum canım geçen hafta cuma gitmiştim kontrole ve 2 li testte yapıldı bakalım ne çıkacak canım yaa muayenede bebişim uyuyordu dr uyandırmaya uğraşsada yok inat şey uyanmadı dolayısıyla dr cinsiyet yorumu yapamadı

sen yaptın o fındıgı uykucuu oh canıma degsin agzın açıktaa gezersen oda uykucu olur çıkar işteee

sen yaptın o fındıgı uykucuu oh canıma degsin agzın açıktaa gezersen oda uykucu olur çıkar işteee
he valla kız haklısın adaşım uyuya uyuya büyüyoz bebişte uykucu oldu çıktı işte neyse sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş eee sizlerde ne var ne yok oh maşallah 32 olmuşsunuz bu arada Sevo yu da çok merak ettim nasıl durumu amniyo sıvısımıydı neydi azalma vardı en son aklımda kalan :26: inşallah tüm bbeişler vaktinde ve sağlıklıca gelsin bekleyen dostlarımızında müjdeleri ardardına patlasın tez zamanda inşallah

aynen dediğin gibi saglıklı olsunlarda gerisi boş seyhandan benimde haberim yok ve meraklardayım annesi gelecekti bayramda belki orda kalıyordur bayramda aramış beni duymadım kont olmadıgı içinde geri dönemedim inşallah iyilerdirrr

eferim sana beni burda bırak gittt adam yerine koyma albümlere bak

ama bu arada dediğin gibi o bebek çok tatlı senin kızda ona benziyebilirr kısss
ay çok şeker dimi kızımda böyle şeker bişi olsun

gerilme canımcım yazık sana da içindeki bebişede hal olur herşey mutfak ıvır zıvırı bitmiyor mutfak ne kadar geniş olursa olsun ortada çanak çömlek kalıyor..çekmeceli bir dolap alsan mutfağa:44:kalan eşyaları içine koyarsın

yan gelip yatıyor demek anası gibi uykucu olacak bebişinde

bez konusuna kafam takıldı olmazsa 1 numarasınıda alalım

canım 1 numarasını da al bence aralarında çok fark yok ama ilk etapta en küçükten başla hem bacaklarının arasıda çok açık kalmamış olur bacak yapısı bakımından zaten aralarında çok az bi fark var ama olsun daha taze oldukları için bacakları rahatsız olmasın ben 3 paket kullandım 1 den ben canbebe kullanıyorum gayet de iyi memnunum bana neyle başlarsan onla devam etmelisin yoksa pişik olur dediler açıkcası primada baya pahalı canbebede iyi ilk bezlerden dediler dene memnun kalmassan o zaman primaya geç dedi arkadaş onunla başladı kızı 1 bucuk yaşında hala onu kullanıyorum dedi memnunum ama biraz pahalı kaçıyo dedi bende düşündüm eşimde bi küçük paket canbebe aldı dene olmazsa prima alalım dedi baktım gayet güzel geldi onu kullanıyorum

dün akşam aradı beni seyhan
suyu normale dönmüş bugün cğer geliştirici iğne olacak 36. haftada dikişleri alınacakmış şuan için bir sorun yok şükür

evet pahalı 64 adet var içinde 25 tl ayda 2 paket kullanırız en az
can bebe nin paketi ne kadara alıyorsunuz

aynen canım tek duamız bu sağlıklı-hayırlı evlatlarımız kucaklarımıza konsun hepimizin inşallah hı anladım canım inşallah yaramaz bir durum yoktur Sevodan en kısa zamanda haberler alırız

Nuray seni gördüm aşağıda nasılsın topçu yeğenim nasıl

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
sevdamcee,
nuray0606
dilinizimi yuttunuz yada parmaklarınızııı

canım benim bilg açık kalmış eymenim mızırdadıda onu emzirip geldim acil çıkınca pc açık kalıo doğurunca anlarsınz insanda akıl kalmıyo şşimdiye kadar hiç yemek neyi yakmadımdı ama bebek olunca herşey olabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…