Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uffffffffff canım çokkk sıkılıyo yaaaa hiç bi probelemim yokmuş dün dr diyo gayet saglıkmısım e madem öle neden hamiş olamıyorum şimdi avazım çıktıgı kadar bagırıp yırtınacam wallaaaa

ilk müşterin benim haaa ona göre...

mersi kuşum cüzdan şişikmi bacum ona göre fiyat koyucam :jeyyar:
şaka bir yanada daha ben bişeycik yapmadım ..şimdi bizim gelini arkadaşları sadece boncuktan vitrin takımı ve tepsi örtüleri yapıyorlar onlardan başlıyabilirm çok değişik ve şık oluyorlar ama önce öğrenmem lazım CADIARZU

güselim azcık sabır bazen öyle oluyo...hem sen hamile kalmışsın...şu anda tek yapman gereken şey kafaya çok takmamak her şeyi oluruna bırakmak...

bulut bi göründü kayboldu
bulut biraz tefriciye al gülüm ya senin okuman iyi olur kız...
zorla güzellik olmaz
canım eşin göründümü peki gitmediyese hemen gitsin bence benim 2 sene boşuna gitti eşim bir türlü gitmiyordu ama sonra baktıkki soun ondaymış

kızlar az yokum duayı okuyacağım hadi öpüldünüz iyi sohbetler kendinize çokkkkkkkkkkk iiiiii bakın boshayallersmile

şişiririz gülüm...burda yakında kermesler başlar...ben bişey yapamasam da böyle alırım diye düşündüm hem iki yönlü faydam olur inşallah...

güselim azcık sabır bazen öyle oluyo...hem sen hamile kalmışsın...şu anda tek yapman gereken şey kafaya çok takmamak her şeyi oluruna bırakmak...

ya gel de takam beş para etmez insanlar gecip karsıma çocuk yapmıyomusun diyo ya çocugun yoksa olmuyomu diyo ya kuduruyorummmmmmmm

kızlar o kadar moralim bozukki anlatamam..ben bunları hiç düşünmemiştim...hamile kalınca herşey bitiyor sanıyordum..ama hiçte öyle değilmiş...dün kontrolümüz vardı..benim kendi doktoruma gittim..o gerçi üstten baktı ...şimdiye kadar hep alttan bakılmıştı..bebeğimin meleğimin kalp atışını duyamadı...cumartesi günü hastaneye çağırdı orda altan bakacakmış...eğer bu seferde duyulmazsa artık ümidimizi kesmeye başlamalıyız dedi...

rabbim sen bana mutluluğu tattırdım...ne olursun alma minik bebeğimi benden koparma beni ondan...mutluluğumumun devamının gelmesini nasip et...ben meleğimi hep bir özlemle bekledim...okunan ezanların hürmetine ne olur alma bebeğimi benden..ben ona alışmıştım..sabahları onunla uyanıyordum...hayata daha bir umutla....ne olur bağışla bebeğimi...sensin yoktan var eyleyen...sen bebeğime can ver...bebeğimin sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip et....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

MELEĞıM CENNET KOKULUM ANNEYı BIRAKMA HEMı...O SENıN ÖZLEMıNLE HASRETLE BEKLEDı...BIRAKIP GıTME ANNEYı UZAKLARA....RABBıM SEN BEBEĞıMı BANA BAĞIŞLA......ARTIK GÖZLERıMDEN YAŞLAR AKMASIN...MUTLULUKTAN AKSIN GÖZÜMDEN YAŞLAR.....SEN BEBEĞıMı BANA BAĞIŞLA ONA CAN VER.....AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNN

dantel sevmem ama boncuk işi örtülere bayılırım hemen öğren anacım

zorla güzellik olmaz

canım eşin göründümü peki gitmediyese hemen gitsin bence benim 2 sene boşuna gitti eşim bir türlü gitmiyordu ama sonra baktıkki soun ondaymış

ya esimde diyoki bende sorun olsaydı melike sen hamile kalmazdın diyo evet canım eylülde düşük yaptım ama kürtaj olmadım o gün hem beraber olduk hemde mersinden adanaya seyahat ettim gece 12.de kanamam geldiii bagıra cagıra hastaneye gittim bak şimdi yine aglıyorummmm:çok üzgünüm:mafoldumben

ya gel de takam beş para etmez insanlar gecip karsıma çocuk yapmıyomusun diyo ya çocugun yoksa olmuyomu diyo ya kuduruyorummmmmmmm

kuzum çok sabırsızsın daha yeni düşük yapmış sayılırsın... bak şu bal polen çörekotu tarçın karışımı sana iyi gelir diye düşünüyorum...çok faydasını göeren oldu...hemen başla derim vitamin niyetine sabahları ve akşamları aç karnına birer tatlı kaşığı...

bal polen çörek otu tarcın karısımımı normal petekli ba mı buuu peki nasıl olucakkk

canım hakkınızda hayırlısı olsun daha çok küçük onun için üstten duyamamış olabilir

canım yaaaa ne diyebilirim ki...Rabbime bol dua edelim inşallah almaz onu senden. o ki yoktan var eden cana can veren her şeye kadir. sakın moralini bozma duyacam diye düşün hep. Allah yardımcın olsun çok üzgünüm elimden duadan başka bişi gelmiyo...

Canımmm lütfen üzülme sana moral şart canım inşallah canım inşallah bebeğin seni bırakmayacak kucağına sağ-sağlim alacaksın inşallah Hayırlısı ile inşallah lütfen üzülmeeeeee :ecrin_bebek: :CüvCüv: her şey güzel olacak sana bol dua edeceğim canım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…