kızlar tubiş naptı acaba hayla dönmedi...
aşkolsun beni de kimse sormamış der şimdi...:umursamaz:
ilk müşterin benim haaa ona göre...
uffffffffff canım çokkk sıkılıyo yaaaa hiç bi probelemim yokmuş dün dr diyo gayet saglıkmısım e madem öle neden hamiş olamıyorum şimdi avazım çıktıgı kadar bagırıp yırtınacam wallaaaa
zorla güzellik olmazbulut bi göründü kayboldu
bulut biraz tefriciye al gülüm ya senin okuman iyi olur kız...
canım eşin göründümü peki gitmediyese hemen gitsin bence benim 2 sene boşuna gitti eşim bir türlü gitmiyordu ama sonra baktıkki soun ondaymışuffffffffff canım çokkk sıkılıyo yaaaa hiç bi probelemim yokmuş dün dr diyo gayet saglıkmısım e madem öle neden hamiş olamıyorum şimdi avazım çıktıgı kadar bagırıp yırtınacam wallaaaa
mersi kuşum cüzdan şişikmi bacum ona göre fiyat koyucam :jeyyar:
şaka bir yanada daha ben bişeycik yapmadım ..şimdi bizim gelini arkadaşları sadece boncuktan vitrin takımı ve tepsi örtüleri yapıyorlar onlardan başlıyabilirm çok değişik ve şık oluyorlar ama önce öğrenmem lazım CADIARZU
güselim azcık sabır bazen öyle oluyo...hem sen hamile kalmışsın...şu anda tek yapman gereken şey kafaya çok takmamak her şeyi oluruna bırakmak...
güselim azcık sabır bazen öyle oluyo...hem sen hamile kalmışsın...şu anda tek yapman gereken şey kafaya çok takmamak her şeyi oluruna bırakmak...
mersi kuşum cüzdan şişikmi bacum ona göre fiyat koyucam :jeyyar:
şaka bir yanada daha ben bişeycik yapmadım ..şimdi bizim gelini arkadaşları sadece boncuktan vitrin takımı ve tepsi örtüleri yapıyorlar onlardan başlıyabilirm çok değişik ve şık oluyorlar ama önce öğrenmem lazım CADIARZU
zorla güzellik olmaz
canım eşin göründümü peki gitmediyese hemen gitsin bence benim 2 sene boşuna gitti eşim bir türlü gitmiyordu ama sonra baktıkki soun ondaymış
ya gel de takam beş para etmez insanlar gecip karsıma çocuk yapmıyomusun diyo ya çocugun yoksa olmuyomu diyo ya kuduruyorummmmmmmm
aaa ece hamile kalmışmı daha önce bilmiyordum
ee olur ozaman yine canım sıkma canını
kuzum çok sabırsızsın daha yeni düşük yapmış sayılırsın... bak şu bal polen çörekotu tarçın karışımı sana iyi gelir diye düşünüyorum...çok faydasını göeren oldu...hemen başla derim vitamin niyetine sabahları ve akşamları aç karnına birer tatlı kaşığı...
kızlar o kadar moralim bozukki anlatamam..ben bunları hiç düşünmemiştim...hamile kalınca herşey bitiyor sanıyordum..ama hiçte öyle değilmiş...dün kontrolümüz vardı..benim kendi doktoruma gittim..o gerçi üstten baktı ...şimdiye kadar hep alttan bakılmıştı..bebeğimin meleğimin kalp atışını duyamadı...cumartesi günü hastaneye çağırdı orda altan bakacakmış...eğer bu seferde duyulmazsa artık ümidimizi kesmeye başlamalıyız dedi...
rabbim sen bana mutluluğu tattırdım...ne olursun alma minik bebeğimi benden koparma beni ondan...mutluluğumumun devamının gelmesini nasip et...ben meleğimi hep bir özlemle bekledim...okunan ezanların hürmetine ne olur alma bebeğimi benden..ben ona alışmıştım..sabahları onunla uyanıyordum...hayata daha bir umutla....ne olur bağışla bebeğimi...sensin yoktan var eyleyen...sen bebeğime can ver...bebeğimin sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip et....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
MELEĞİM CENNET KOKULUM ANNEYİ BIRAKMA HEMİ...O SENİN ÖZLEMİNLE HASRETLE BEKLEDİ...BIRAKIP GİTME ANNEYİ UZAKLARA....RABBİM SEN BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLA......ARTIK GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKMASIN...MUTLULUKTAN AKSIN GÖZÜMDEN YAŞLAR.....SEN BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLA ONA CAN VER.....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızlar o kadar moralim bozukki anlatamam..ben bunları hiç düşünmemiştim...hamile kalınca herşey bitiyor sanıyordum..ama hiçte öyle değilmiş...dün kontrolümüz vardı..benim kendi doktoruma gittim..o gerçi üstten baktı ...şimdiye kadar hep alttan bakılmıştı..bebeğimin meleğimin kalp atışını duyamadı...cumartesi günü hastaneye çağırdı orda altan bakacakmış...eğer bu seferde duyulmazsa artık ümidimizi kesmeye başlamalıyız dedi...
rabbim sen bana mutluluğu tattırdım...ne olursun alma minik bebeğimi benden koparma beni ondan...mutluluğumumun devamının gelmesini nasip et...ben meleğimi hep bir özlemle bekledim...okunan ezanların hürmetine ne olur alma bebeğimi benden..ben ona alışmıştım..sabahları onunla uyanıyordum...hayata daha bir umutla....ne olur bağışla bebeğimi...sensin yoktan var eyleyen...sen bebeğime can ver...bebeğimin sağlıklı hayırlı evlat olmasını nasip et....aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
MELEĞİM CENNET KOKULUM ANNEYİ BIRAKMA HEMİ...O SENİN ÖZLEMİNLE HASRETLE BEKLEDİ...BIRAKIP GİTME ANNEYİ UZAKLARA....RABBİM SEN BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLA......ARTIK GÖZLERİMDEN YAŞLAR AKMASIN...MUTLULUKTAN AKSIN GÖZÜMDEN YAŞLAR.....SEN BEBEĞİMİ BANA BAĞIŞLA ONA CAN VER.....AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?