Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet özellikle dün vardı ama öyle çok rahatsızlık vermedi hafif bulanıyordu bugün iyiym
ben daha çok mide yanmamdan şikayetçiyim bazen kusacak kadar yakıyor

demekki olabiliyor bu zamanlar benimde yanmalar yogunlaştııı RABBİM kolayca atlatmamızı nasip etsin bu günleride inşallahhh

iyyim canım çok şükür bebişde iyi ilaç işe yarıyo artık elhamdülillah hafif atlatıoz sancıları yada artık kırkımıza az kaldı ya tamamen bitecekde olabilir sen nasılsın taşınmışsın güle güle otur canım bebişlerinle mutlu huzurlu bi ev olsun inşallah

oyyy öperim ben onu yaaa böylee okuyunca biraz önce zaman geçsin intiyorumm

kız şifaa ne zamandır söyliycem diyordum unutuyordum aklıma gelmişken söyliyim
şu hamiş takviminden çok istiyordun hatta o gün çok ağlamıştım mesajını görünce
neden eklemiyorsun içinde ukte kalmasın kuzum

oyyy öperim ben onu yaaa böylee okuyunca biraz önce zaman geçsin intiyorumm

inşallah canım benim sırayla hep şu haftaya gelsek diyordunuz bende ben doğurcam sizde bu haftalara gelceniz ve inşallah sizin yerinizide diğer hamiş olacak olan arkadaşlar alacak dedim bak haftalar nasılda geçti ve şimdi sıra sizde sonrada rabbimin izni ile diğer arkadaşlarda sizlerin yerini alacak rabbim büyük dualarımızı boş çevirmeyecek şu mübarek cuma hürmetine

inşallah cnm zaman çabucak aksın gitsinnnnn

hangi bebişmiş bu bebişi bende merak ettim aynen canım yaa mutfak eşyası eminim hepimizde çoktur :2: ya aslında çekmeceli dolap var ama ben mutfağa koymadım çünkü mutfağa koyarsam çok küçük olan mutfak iyice sıkışacak ben onu şimdilik bebişimin cicileriyle doldurdum bile bebek odası alıp-alamayacağımız belli olmadığından bi müddet böyleyiz bakalım evet yaa kafacığısını eğmiş önüne oturur vaziyette uyuyordu elinide bize gösterircesine tutuyordu sanki yan gelip yatıyor valla bebiş keyfi sağlığı yerinde maşallah ablama bahsettim bebişim uyuyordu uyanmadı diye ablam da diyorki eeee ev taşıdın bebişide yordun nasıl uyansın o dinleniyor diye yorum yapmıştı

dün akşam aradı beni seyhan
suyu normale dönmüş bugün cğer geliştirici iğne olacak 36. haftada dikişleri alınacakmış şuan için bir sorun yok şükür
ohh sıcak haberler aldık maşallah ya çok sevindimm daim olsun hepimizin inşallah

çok uygunmuş canım pişik falan olmadı diyorsun bide

evet canım dedimya hiç pişik olmadı çok şükür her altını açtığımda ılık sulu pamukla temizledim sonrada zeytin yağı sürdüm kasıklarına bacaklarını kıvrım yerlerine bezde kalan kısmına ilk başta popolin sürüyordum her değiştirdiğimde sonra zeytinyağı sür hemde yumuşak tutar dediler bende öle yaptım çok şükür bi problem yok pişik gibi

Rabbim daim etsin canım bebişin ilacı gaz sorunu içindi demi iyi bari ilaç işe yarıyormuş kurtulun çabucak bu sıkıntıdan inşallah ohh maşallah demek 40 ınız çıkmak üzere daha nice güzellikle sağlıkla 40 lara evet tatlım taşınmak icab etti taşındım çok sağol inşallah feraha ereriz bu evde

evet tatlım ilk başlarda çok hevesliydim ama nebiliyim şimdi içimde aklımda değil demekki tickerim bana yetiyor

albümlerde canım .albümlere tıkla görürsün ilk sayfada
doğru küçük olan mutfak, dolapla daha da küçük olacak .bebişin cicileri için kullanman daha mantıklı almaya başladınmı cicileri
ablan doğru demiş yoruldu tabi bebişte ..yarvumm benimmm

zeytin yağı pişik kreminnde daha sağlıklı ve zaten her derda deva olduğunu biliyoruz zeytin yağının
senin göğüs uçların çatladımı o çok kötü bir acı veriyormuş ilk zamanlar .zeytin yağı iyi geliyomuş onada

evet şifacım gaz içindi
bu arada nurcanım canım ben aldıklarınin içinde banyo havlusunu göremedim almadınmı yoksa resimlemedinmi:44::44::44:

tickerin yetiyorsa bişey diyemem ozaman üzülmüştüm çok hevelenmiştin çünkü
ama bu takvim daha iyi gün gün gelişmini anlatıyor bilgi edniyorum ben

Son düzenleme:
tamam tatlım albümlere bi bakınayımm evet ya yer yok işte azcık köşede kenarda çekmeceli dolap koyacak yer olsa hemen ilgilenecektim ama neyse alışcaz yeni dizayna yok tatlım yeni cicilerim yok önceki var olanlar doldurdu bile çekmeceleri sağolsunlar çevremdede cinsiyeti merak edenler ona göre örgü örecek yakınlarımda var zahmet etmeyin desemde sağolsunlar içimizde uhteydi ahdımız vardı diyolar öreceğiz seve-seve diyolar ben o zaman örgü bile örmeyim gelecek hediyeleri hiç düşünmemiştim habire ben örerim alırım filan diye düşünüyordum aceleye gerek yok şu an ciciler var bile benim içimde bebek odası var yaaa hakikaten ya bebişide yorduk ev taşıyalım derken ablam haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…