albümlerde canım .albümlere tıkla görürsün ilk sayfada
doğru küçük olan mutfak, dolapla daha da küçük olacak .bebişin cicileri için kullanman daha mantıklıalmaya başladınmı cicileri
ablan doğru demiş yoruldu tabi bebişte ..yarvumm benimmm
zeytin yağı pişik kreminnde daha sağlıklı ve zaten her derda deva olduğunu biliyoruz zeytin yağının
senin göğüs uçların çatladımı o çok kötü bir acı veriyormuş ilk zamanlar .zeytin yağı iyi geliyomuş onada
tamam tatlım albümlere bi bakınayımmevet ya yer yok işte azcık köşede kenarda çekmeceli dolap koyacak yer olsa hemen ilgilenecektim ama neyse alışcaz yeni dizayna yok tatlım yeni cicilerim yok önceki var olanlar doldurdu bile çekmeceleri sağolsunlar çevremdede cinsiyeti merak edenler ona göre örgü örecek yakınlarımda var zahmet etmeyin desemde sağolsunlar içimizde uhteydi ahdımız vardı diyolar öreceğiz seve-seve diyolar ben o zaman örgü bile örmeyim gelecek hediyeleri hiç düşünmemiştim habire ben örerim alırım filan diye düşünüyordum aceleye gerek yok şu an ciciler var bile benim içimde bebek odası var yaaa hakikaten ya bebişide yorduk ev taşıyalım derken ablam haklı
şifa olsun tatlım tekrardan kısa sürsün inşallah pis gazevet şifacım gaz içindi
bu arada nurcanım canım ben aldıklarınin içinde banyo havlusunu göremedim almadınmı yoksa resimlemedinmi:44::44::44:
o aralar bende imreniyordum hevesliydim ama mart annelerinde pişti olduğum karındaşlarım var onların takvimine bakıp gereken bilgileri ediniyorumtickerin yetiyorsa bişey diyemem ozaman üzülmüştüm çok hevelenmiştin çünkü
ama bu takvim daha iyi gün gün gelişmini anlatıyor bilgi edniyorum ben
annem alacak canım onu..büyük kıyafetlerini.bebek arabasını ,karyolasını annemiz alıcak
evet canım çatladı ve bende hemen zeytinyağı kullandım her emzirmeden sonra sürdüm iki güne geçti kremler işe yaramadı kullandım hem kremi silmeye uğraşıyorsun o sırada bebiş iyice hırslanıp ağlıyo ama zeytinyağda öle bi durm yok hemen göğsünü ver emsin oda aklınızda bulunsun başka kreme falan hiç boşa para vermeyin birde göğüs pedi almayıda unutmayın birde çantanızda hurma bulundurun ve bebeğinize ilk emzirmeden önce ağzına verin hatta bulabilirseniz zemzem içirin ben zemzemi biberonuna koymuştumda hurmayı unutmuşum
bende ilk başta senin gibi çocuk odası diye tutturdum baktım işin içinden çıkamıycaz daha fazla diretmedim bir kenarda dursun dedim ama içimde dert kaldı tabi bizde bir kaç sene sonra en güzel genç odası yaparız artık
şifa olsun tatlım tekrardan kısa sürsün inşallah pis gaz
o aralar bende imreniyordum hevesliydim ama mart annelerinde pişti olduğum karındaşlarım var onların takvimine bakıp gereken bilgileri ediniyorum
evet ya deli gibi bebek odası isteğim varbende ilk başta senin gibi çocuk odası diye tutturdum baktım işin içinden çıkamıycaz daha fazla diretmedim bir kenarda dursun dedim ama içimde dert kaldı tabi bizde bir kaç sene sonra en güzel genç odası yaparız artık
zeytin yağı sürüdüğünde silmeye gerek yokmu ?direk veriyormusun memeni :44:
zemzem suyu aklımda ama kimden bulacam bilmiyorum:44:hurma aklımda çantama koyacam
bizimde bi odamız yok annemler beşşik aldılar zaten oda yapacakda şimdilik pek durum yok ama seninde dediğin gibi bizde genç odası yaparız inşallah canım rabbim o günleri göstersinde
evet ya deli gibi bebek odası isteğim varbende ilk başta senin gibi çocuk odası diye tutturdum baktım işin içinden çıkamıycaz daha fazla diretmedim bir kenarda dursun dedim ama içimde dert kaldı tabi bizde bir kaç sene sonra en güzel genç odası yaparız artık
zeytin yağı sürüdüğünde silmeye gerek yokmu ?direk veriyormusun memeni :44:
zemzem suyu aklımda ama kimden bulacam bilmiyorum:44:hurma aklımda çantama koyacam
bizimde bi odamız yok annemler beşşik aldılar zaten oda yapacakda şimdilik pek durum yok ama seninde dediğin gibi bizde genç odası yaparız inşallah canım rabbim o günleri göstersinde
bide bniizm ev sobalı bebek yanımızda yatacak eşim haklı dedim daha fazla diretmedim
evet tatlım herkesin tercihi kendine diyelim herkesin müjdesi olsun ve sıkıntısız gebelik yaşayıp vaktinde sağlıklıca kucaklarımıza bebişlerimizi alalım diğer şeyler tuzu-biberi oluyor sanırım neyse bugüne bakalımbenim pişti olduğum kamer vardı ondan bakıyordum (malum bazıları bizim takvimleri ayıplamıştı) sonra kamerde silince ben tekrar ekledim ..dedim bizi ayıplayan asıl ayıp eder
geçmiş olsun tatlım susuzluk hemen etkiliyor demekkikıslar ben kötü oldum yerimden kaqlkamıyorum susuz kalınca hep böyle oluyorum evdede su bitmiş markete gidip su alıp geliyorummm
çok uygun fiyata oda takımları var ama 900tl bile bulabilirsin netten bak istersen .erol mobilya diye yaz guugl emiyeevet ya deli gibi bebek odası isteğim varaynen şu an bütçemiz hemde taşındık ya biraz daha sarsıldık işte eşim diyo 4-5 ay sonra biraz daha rahatlarız diyo ama o zamana yeni bi masraf çıkmazsa tabi :26: aynen canım genç odasıyla odayı ağlatırız inşallah ( asfalt ağladı esprisini değiştirdim ) ama işte bebek odası da hepimize nasip olsa inşallah diye dua ve dileklerimi iletiyorum
bu arada hayırlı cumalar dileğimi unutmuşumRabbim kabul buyursun hepimizin gönlünce olsun herşey inşallah
hımm anladım canım .göğüs pedi almadım ben :44:silmiyordum canım zaten emince sürüyordum bidaki emmesine kadar göğüs pedi emiyodu kalmıyordu ki olurda çok yağlıyken ağlarda vermek zorunda kalırsan o zaman silersin dediler
kıslar ben kötü oldum yerimden kaqlkamıyorum susuz kalınca hep böyle oluyorum evdede su bitmiş markete gidip su alıp geliyorummm
herkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
şifam gelmiş hoşgelmiş taşındın demek gelirim bir gün evine hayırlı olsuna haberin olsun
kızlar varya sizleri böyle gördükçe çok imreniyorum yaaa rabbim banada nasip edecekmi acabaama sanki ben anne olamıyckmışım gibi geliyo ve çok üzülüyorum nolur dua edin banada yaaa içim çok sızlıyo bi yanım hep eksik
bu arada önümüzdeki cuma istanbula gidiyoruz eşim tedaviden önce iyi geleceğini söylüyo inşallah iyi gelir bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrr
asiciğim aklımdaydın kaç gündür elim değmediki arayamadımherkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
şifam gelmiş hoşgelmiş taşındın demek gelirim bir gün evine hayırlı olsuna haberin olsun
kızlar varya sizleri böyle gördükçe çok imreniyorum yaaa rabbim banada nasip edecekmi acabaama sanki ben anne olamıyckmışım gibi geliyo ve çok üzülüyorum nolur dua edin banada yaaa içim çok sızlıyo bi yanım hep eksik
bu arada önümüzdeki cuma istanbula gidiyoruz eşim tedaviden önce iyi geleceğini söylüyo inşallah iyi gelir bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?