Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet canım çatladı ve bende hemen zeytinyağı kullandım her emzirmeden sonra sürdüm iki güne geçti kremler işe yaramadı kullandım hem kremi silmeye uğraşıyorsun o sırada bebiş iyice hırslanıp ağlıyo ama zeytinyağda öle bi durm yok hemen göğsünü ver emsin oda aklınızda bulunsun başka kreme falan hiç boşa para vermeyin birde göğüs pedi almayıda unutmayın birde çantanızda hurma bulundurun ve bebeğinize ilk emzirmeden önce ağzına verin hatta bulabilirseniz zemzem içirin ben zemzemi biberonuna koymuştumda hurmayı unutmuşum

bende ilk başta senin gibi çocuk odası diye tutturdum baktım işin içinden çıkamıycaz daha fazla diretmedim bir kenarda dursun dedim ama içimde dert kaldı tabi bizde bir kaç sene sonra en güzel genç odası yaparız artık

evet şifacım gaz içindi
bu arada nurcanım canım ben aldıklarınin içinde banyo havlusunu göremedim almadınmı yoksa resimlemedinmi:44::44::44:
şifa olsun tatlım tekrardan kısa sürsün inşallah pis gaz

tickerin yetiyorsa bişey diyemem ozaman üzülmüştüm çok hevelenmiştin çünkü
ama bu takvim daha iyi gün gün gelişmini anlatıyor bilgi edniyorum ben
o aralar bende imreniyordum hevesliydim ama mart annelerinde pişti olduğum karındaşlarım var onların takvimine bakıp gereken bilgileri ediniyorum

zeytin yağı sürüdüğünde silmeye gerek yokmu ?direk veriyormusun memeni :44:

zemzem suyu aklımda ama kimden bulacam bilmiyorum:44:hurma aklımda çantama koyacam

bizimde bi odamız yok annemler beşşik aldılar zaten oda yapacakda şimdilik pek durum yok ama seninde dediğin gibi bizde genç odası yaparız inşallah canım rabbim o günleri göstersinde

benim pişti olduğum kamer vardı ondan bakıyordum (malum bazıları bizim takvimleri ayıplamıştı) sonra kamerde silince ben tekrar ekledim ..dedim bizi ayıplayan asıl ayıp eder

evet ya deli gibi bebek odası isteğim var aynen şu an bütçemiz hemde taşındık ya biraz daha sarsıldık işte eşim diyo 4-5 ay sonra biraz daha rahatlarız diyo ama o zamana yeni bi masraf çıkmazsa tabi :26: aynen canım genç odasıyla odayı ağlatırız inşallah ( asfalt ağladı esprisini değiştirdim ) ama işte bebek odası da hepimize nasip olsa inşallah diye dua ve dileklerimi iletiyorum

bu arada hayırlı cumalar dileğimi unutmuşum Rabbim kabul buyursun hepimizin gönlünce olsun herşey inşallah

zemzem suyu aklımda ama kimden bulacam bilmiyorum:44:hurma aklımda çantama koyacam

silmiyordum canım zaten emince sürüyordum bidaki emmesine kadar göğüs pedi emiyodu kalmıyordu ki olurda çok yağlıyken ağlarda vermek zorunda kalırsan o zaman silersin dediler

bizimde bi odamız yok annemler beşşik aldılar zaten oda yapacakda şimdilik pek durum yok ama seninde dediğin gibi bizde genç odası yaparız inşallah canım rabbim o günleri göstersinde

bide bniizm ev sobalı bebek yanımızda yatacak eşim haklı dedim daha fazla diretmedim

evet ya deli gibi bebek odası isteğim var aynen şu an bütçemiz hemde taşındık ya biraz daha sarsıldık işte eşim diyo 4-5 ay sonra biraz daha rahatlarız diyo ama o zamana yeni bi masraf çıkmazsa tabi :26: aynen canım genç odasıyla odayı ağlatırız inşallah ( asfalt ağladı esprisini değiştirdim ) ama işte bebek odası da hepimize nasip olsa inşallah diye dua ve dileklerimi iletiyorum

bu arada hayırlı cumalar dileğimi unutmuşum Rabbim kabul buyursun hepimizin gönlünce olsun herşey inşallah

silmiyordum canım zaten emince sürüyordum bidaki emmesine kadar göğüs pedi emiyodu kalmıyordu ki olurda çok yağlıyken ağlarda vermek zorunda kalırsan o zaman silersin dediler

kıslar ben kötü oldum yerimden kaqlkamıyorum susuz kalınca hep böyle oluyorum evdede su bitmiş markete gidip su alıp geliyorummm

bide bniizm ev sobalı bebek yanımızda yatacak eşim haklı dedim daha fazla diretmedim

herkese merhabalar hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah...
şifam gelmiş hoşgelmiş taşındın demek gelirim bir gün evine hayırlı olsuna haberin olsun
kızlar varya sizleri böyle gördükçe çok imreniyorum yaaa rabbim banada nasip edecekmi acaba ama sanki ben anne olamıyckmışım gibi geliyo ve çok üzülüyorum nolur dua edin banada yaaa içim çok sızlıyo bi yanım hep eksik

bu arada önümüzdeki cuma istanbula gidiyoruz eşim tedaviden önce iyi geleceğini söylüyo inşallah iyi gelir bol bol duaya ihtiyacım var kızlarrr

yani ee durmuları göz önünde bulundurmak gerekir birde zaten bebek odası yapınca bebek orda kalacak bizde buna pek alışkın değiliz bebği yanlız yatırma konusunda ememk isteyecek sat başı kalkıp gitmek daha zor gelecek hatta belki uyku ağır basıp uyanamayacağı falan filan bölesi daha iyi sonra büyüyünce genç odası yaparız ohh mis gibii bebeklerimizin istediği gibi

benim pişti olduğum kamer vardı ondan bakıyordum (malum bazıları bizim takvimleri ayıplamıştı) sonra kamerde silince ben tekrar ekledim ..dedim bizi ayıplayan asıl ayıp eder
evet tatlım herkesin tercihi kendine diyelim herkesin müjdesi olsun ve sıkıntısız gebelik yaşayıp vaktinde sağlıklıca kucaklarımıza bebişlerimizi alalım diğer şeyler tuzu-biberi oluyor sanırım neyse bugüne bakalım

kıslar ben kötü oldum yerimden kaqlkamıyorum susuz kalınca hep böyle oluyorum evdede su bitmiş markete gidip su alıp geliyorummm
geçmiş olsun tatlım susuzluk hemen etkiliyor demekki hadi koş adaşım koş markete suya koş

Son düzenleme:
çok uygun fiyata oda takımları var ama 900tl bile bulabilirsin netten bak istersen .erol mobilya diye yaz guugl emiye

hımm anladım canım .göğüs pedi almadım ben :44:

benim suyum elim altında devamlı içiyorum .

merhaba demetim canım arkadaşım dualarımız hep seninle inan ne olur olumsuz düşünme ve en önemlisi stres yapma ne olur inan onun çok etkisi var ben ne zamnki tedaviyi bıraktım kafamdan bebek işini attım rahatladım derken oldu inan insan stres yaparsa olacağı varsada olmuyo buna inan ve asla anne olamayacağım sözünü duymayalım umutsuzluk bizlere yakışmıyor rabbim bilir vakti değil demekki hayatım inşallah sende o günleri göreceksin ne olur umutsuzluğa kapılma hep pozitif düşün hatta bebek olayını sil kafandan rahatla eşin çok güzel düşünmüş bol bol gez stres at kafanı boşalt öle dön tatilden

asiciğim aklımdaydın kaç gündür elim değmediki arayamadım hoşbuldum tatlım sende hoş geldin evet taşındım şükür omzumuzdan yük indi bakalım ayy keşke gelsen ya buralarda boynu bükük bırakmayın beni çok memnun olurum tatlım seni çok iyi anlıyorum ama sitresten mümkün olduğunca uzaklaşmaya bak bende hiç anne olamayacağımı düşünürdüm hatta onunla yetinmez ağlar-sızlanırdım bence eşin harika düşünmüş İstanbul iyi gelir ne güzel böyle imkan olunca kaçırmamalı sende güzelce tatiline bak sonra bebişin göbişine konunca epey bi çıkamayacaksın evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…